Workshop - FOCUS

(twv 197 eu) - nu GRATIS

Doe mee en meld je aan voor mijn gratis 3 daagse workshop FOCUS en zorg dat jij voor de rest van 2022 wél exact weet wat je moet doen om goede resultaten te behalen in de tijd die je beschikbaar hebt, door...? FOCUS!!

Herken je dit?

Sinds een aantal jaar ben je “zelfstandig” en je hebt ook al succesvol wat klanten naar hun gewenste resultaat geholpen. Maar om nou te zeggen dat je 'lekker' kan leven van je onderneming? Dat de euro’s tegen de plinten klotsen? Nope.

Eigenlijk weet je ook niet zo goed HOE je je bedrijf moet laten groeien en doe je van alles maar ‘wat’. Natuurlijk kijk je online naar andere (succesvollere) ondernemers. Maar HOE is hun systeem? WAT doen zij anders dan jij dat ze wél aan zoveel klanten komen? Of aan die mooie omzet? Je bent specialist in wat je doet, maar je bereikt simpelweg niet genoeg mensen.


Het probleem is niet dat je geen specialist bent, maar dat je geen FOCUS hebt. En zonder focus…? Doe je maar wat. Post je weer eens iets, scroll je weer eens door LinkedIn of insta, probeer je weer een challenge te organiseren en levert het je allemaal veel te weinig op.

Hoe zou het voor je zijn als je bedrijf vóór je werkt?

Als je 's morgens opstaat en precies weet welke acties je vandaag uit moet voeren om wederom die mooie maandomzet binnen te halen. Dat je genoeg verdient om eindelijk die droomvakantie te boeken met je gezin, of om eindelijk die verbouwing aan je huis af te ronden waar je al zolang van droomt, of om in je lievelingsauto te kunnen rijden in plaats van in het zoveelste “tweedehandsje”. Hoe geweldig voelt het dat je niet een handjevol klanten kan helpen maar misschien wel tientallen, honderdtallen of zelfs duizendtallen!

De nieuwe datum van de Worskhop is nog niet bekend. Maar wel ... lees verder

Wil je toch nu al tips van mij om verder te kunnen? Dan heb ik nu een tijdelijke UNIEKE kans, tot de nieuwe datum bekend is van deze workshop kan je GRATIS 30 minuten met mij een website strategie sessie via zoom winnen. Iedere week kies ik 3 winnaars, dus geef je NU op en wie weet spreken wij elkaar snel!

Dit is mogelijk als je meedoet aan mijn LIVE online workshop: FOCUS.

DE NIEUWE DATUM IS NOG NIET BEKEND

Aan het eind van de workshop ga jij naar huis met:

Concrete doelen en bijpassende acties

Weet je precies waar jij je dit verdere jaar op gaat focussen

En weet je vooral ook wat je NIET meer gaat doen.

Ken je mij nog niet zo goed?

Mijn studenten noemen me altijd een bommetje energie en vol vuur & enthousiasme. Verder gebruik ik veel Amerikaanse woorden en termen. ;-) Ben ik spiritueler dan ik dacht en tegelijkertijd een Alpha Female (bestaat dat woord?) nooit wetende dat die 2 verenigd in één mens konden bestaan. Geld verdienen & aantrekken is één van de grootste lessen die ik te leren en dus ook te 'teachen' heb. Ik ben een echte vrouw en tegelijkertijd ben ik niet onzeker en heb ik mezelf altijd leuk gevonden wat dan weer niet een echt vrouwentrekje is.


In deze workshop ben ik eerlijk doch empatisch. Dus ben jij er klaar voor om van je dromen nu echt concrete doelen te maken? I'm here (& ready) for you


Zij volgden al eerder een workshop bij mij

Aanstekelijk
Spontaan schreef ik me in voor Liesbeths workshop. Een schot in de roos! Liesbeths energie en enthousiasme zijn aanstekelijk.
Roosmarij
Aanrader
Het was een inspirerend, de workshop van Liesbeth! Zij heeft mij nieuwe inzichten kunnen geven. Liesbeth weet op een toegankelijke, praktische en aanstekelijk enthousiaste manier dit onderwerp te brengen. Aanrader!
Gaby
praktische hands-on tips! 

Het enthousiasme spat er vanaf. Liesbeth legt praktisch uit hoe het werkt en welke stappen belangrijk zijn. Wat een heerlijke workshop, met 18 mooie vrouwen, een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips! 

Anne-Mariken

Vragen?

Ik kan niet alle dagen LIVE aanwezig zijn, kan ik de sessie terugkijken?

Het heeft zeker zin om mee te doen als je er een dagje niet bij kunt zijn. Je krijgt een korte samenvatting van het onderwerp van die dag plus de opdracht die daar bij hoort. Wil je er alles uithalen wat er in zit? Zorg dan dat je ook mijn live coaching meekrijgt in de ochtenden.

Ik ben net begonnen met mijn onderneming, is het dan handig voor mij?

Zeker, FOCUS is juist als je net begint super belangrijk. Waar focus je je wel op in dit prille stadium, en waar JUIST niet? Ik zie je er graag bij!

Ik ben al een tijdje ondernemer, is het voor mij van waarde?

Zeker, juist als je al een tijdje bezig bent kun je erg verzanden in "bezigheden" die je geen omzet opleveren. Juist voor jou nu je al klanten hebt is het belangrijk dat je gaat schaven aan de ruwe diamant voor een optimaal effect! Ik zie je er graag bij!

Ik heb een webshop, is deze workshop ook voor mij?

De ondernemers waar ik mee werk hebben een dienst, zijn kennis-ondernemers. Ze verkopen zichzelf (en/of hun team) via trajecten of "uurtje-factuurtje". Dus voor een bakker of een sieraden-webshop ben ik niet de meest geschikte coach. Wel als jij therapeut, trainer of coach bent of als je op één of andere manier mensen met jouw specialisme helpt.

Ik heb het al zo druk, is het dan wel handig voor mij om mee te doen?

Geloof me, dan is dit JUIST de workshop voor jou. Als jij nu al te weinig tijd hebt en je zit nog niet aan je droom-omzet? Dan gaat er iets faliekant mis bij je en wordt het hoog tijd dat je keuzes gaat maken om ervoor te zorgen dat je een topomzet haalt binnen de tijd die jij 'gewoon' beschikbaar hebt per week.

De nieuwe datum van de Worskhop is nog niet bekend. Maar wel ... lees verder

Wil je toch nu al tips van mij om verder te kunnen? Dan heb ik nu een tijdelijke UNIEKE kans, tot de nieuwe datum bekend is van deze workshop kan je GRATIS 30 minuten met mij een website strategie sessie via zoom winnen. Iedere week kies ik 3 winnaars, dus geef je NU op en wie weet spreken wij elkaar snel!