Goals & Follow-up

Staat jouw basis en wil je nu DOOR? Buckle up... 


De basis van je bedrijf staat als een huis, je ideale klant en je strategisch aanbod is duidelijk. Je hebt bewijs hebt geleverd van jouw superpower. Van DATgene wat jij kan oplossen voor mensen of organisaties.

Dan lieve kennisondernemer.. is het tijd om aan de knoppen te draaien. Om te schalen. En laat DAT nou precies het spelletje zijn waar ik het allerbeste in ben en waar ik mijn Digital Agency op liet groeien.

Om aan jouw omzetdoel te komen is een strategie nodig, en ga je helder krijgen hoeveel en welke acties er nodig zijn om daadwerkelijk aan die omzet te komen. Oftewel je gaat actief je droom BOUWEN. Het doel in dit traject is om jou in actie te krijgen én houden. Dat je elke dag, week en maand exact weet wat je te doen straat.

Ben jij dit?

Je weet dondersgoed dat er meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt laten zien. Wat er in jou raast MOET eruit. Klaar om ruimte te geven aan datgene wat er in je schuilt.
Je bent er klaar voor om dit uit te gaan stralen (ook als dat nog een beetje spannend voelt):  "Hello world, ben je klaar voor me? Want ik heb iets goed te brengen en ik WEET wat het je op kan leveren als je met mij gaat werken."
Hoe lang ben je al bezig? Wat heb je allemaal al geprobeerd om tot dit punt te komen? Geen tijd meer verliezen. Stop met trutten. Let's GO!

Samenwerken met Liesbeth is voor mij zeer verhelderend!

Ik ga nu het 2de jaar traject in. Een heel helder inzicht in mijn cijfers en prognose voor de toekomst. Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken! Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

Ik raad iedereen dan ook aan om met deze power vrouw samen te werken!

Sander - de Gouden Ton
De theorie van het ondernemen beheers je inmiddels wel. Na wat trainingen en begeleiding staan je socials en website als een huis. Maar je droom... was grootser toen je alles heel trots de wereld in slingerde. Je hebt natuurlijk al klanten en een 'wel ok' omzet.


Maar jouw droom ging far beyond...'wel ok'..


Je weet het wel... acties leiden tot omzet. Maar waarom zit je jezelf dan steeds zo in de weg? Waarom komt het er dan toch nog niet helemaal uit wat erin zit? En... welke acties leiden dan het snelst naar jouw droomresultaat?

In een match call bespreken we of dit 6-maanden traject is wat jij nu nodig hebt, bepalen we of jouw basis inderdaad al staat als een huis en of ik jouw stok achter de deur ben.
De start van het traject is een uitgebreide strategische 1 op 1 Kickoff sessie waarin we jouw  gepersonaliseerde plan maken.  Je ideale klant, je aanbod je verdienmodel... ALLES gaat onder mijn loep. We zetten hier het startpunt neer van waaruit jij door gaat groeien. We bekijken welke acties je al gedaan hebt, wat die opleverden. Welke acties we nooit meer gaan doen en vooral welke acties jij zult gaan moeten uitvoeren om je droom vleugels te geven.
We gaan in dit traject van weten naar doen. Want met "dat weet ik wel"  betalen we onze rekeningen niet. Dus actie in de taxi. Uit jouw acties ontstaan resultaten. In onze maandelijkse Evaluatie call doen we steeds een follow-up ten aanzien van je doelen en acties. Stellen we bij zodat je ontwikkeling steeds meer in de richting gaat wat jij wilt en je resultaten hier het bewijs van zijn.

Ontwikkeling

Tijdens het maken van je plannen en het uitvoeren van je acties loop je tegen vragen aan. Daarvoor kan je 24/7 aanspraak maken op mijn ervaring en kennis, I'm here for you! Je vragen stellen (en ik spoor je aan zoveel mogelijk vragen te stellen) in de besloten leeromgeving van TSOBG. Op werkdagen worden je vragen beantwoord.

Masterclasses

In dit traject ben je uiteraard niet alleen. En behalve dat jij tegen zaken aanloopt die je niet weet, hebben je mede studenten hetzelfde. Om de maand spijker ik de kennis van de groep ondernemers bij met praktische masterclasses die jou helpen aan de 'numbers' te komen voor jouw omzet. Zo is de leeromgeving van dit traject zich inmiddels aan het doorontwikkelen tot een bom extra kennis.
Iedere maand is er een strategische groepscall, zo spreek ik jou en de groep dus 2x per maand LIVE en heb ik je écht onder mijn vleugels.

Als ondernemer hoef je niet overal verstand van te hebben. En dat begrijpt Liesbeth heel goed.

Dat werkt voor mij top. Doen waar je goed in bent en door!

Werken naar die ene stip op de horizon. Met het strategische oog van Liesbeth werd het voor mij een stuk efficiënter!

Christina
Ik voel dat in dit traject ALLES wat ik ooit gedaan heb én waar ik VRE.SE.LIJK goed in ben samenkomt. Aan de knoppen draaien om de resultaten te verbeteren, dat is waarmee ik mijn klanten uit mijn agency mee hielp. Waar mijn strategische talent écht in tot leven komt én waar ik mijn agency op heb laten groeien.


Iedere ondernemer gaat in dit programma met een eigen gepersonaliseerd samengesteld strategisch plan aan de slag. Een mooi en intens proces.


Ik hamer er altijd op dat mijn klanten pas kunnen groeien als ze hun superpower kennen en die in kunnen zetten om anderen te helpen. Dat je superpower de motor is van je droom, van je missie.

Dit is mijn superpower, ik ben er klaar voor om met je samen te werken.