GOALS & FOLLOW-UP

De basis staat. Nu door...!

It's a numbers game


De basis van je bedrijf staat als een huis, je ideale klant en je strategisch aanbod is duidelijk. Je hebt bewijs hebt geleverd van jouw superpower. Van DATgene wat jij kan oplossen voor mensen of organisaties.

Dan lieve kennisondernemer.. is het tijd om aan de knoppen te draaien. Om te schalen. En laat DAT nou precies het spelletje zijn waar ik het allerbeste in ben en waar ik mijn Digital Agency op liet groeien.

Om aan jouw omzetdoel te komen is een strategie nodig, en ga je helder krijgen hoeveel en welke acties er nodig zijn om daadwerkelijk aan die omzet te komen. Oftewel je gaat actief je droom BOUWEN. Het doel in dit traject is om jou in actie te krijgen én houden. Dat je elke dag, week en maand exact weet wat je te doen straat.

Ben jij dit?

Je droom is groots

Je weet dondersgoed dat er meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt laten zien. Wat er in jou raast MOET eruit. Klaar om ruimte te geven aan datgene wat er in je schuilt.

Je bent er klaar voor jezelf (nu écht) te laten zien

Je bent er klaar voor om dit uit te gaan stralen (ook als dat nog een beetje spannend voelt):  "Hello world, ben je klaar voor me? Want ik heb iets goed te brengen en ik WEET wat het je op kan leveren als je met mij gaat werken."

No more time for excuses

Hoe lang ben je al bezig? Wat heb je allemaal al geprobeerd om tot dit punt te komen? Geen tijd meer verliezen. Stop met trutten. Let's GO!
Ik kwam in contact met Liesbeth nadat ik me online had ingeschreven voor een gratis Webinar. Ik twijfelde of het wel echt wat voor mij was…Liesbeth merkte dit en nam contact met mij op. Na het webinar hebben we nog nagesproken en Liesbeth voelde mij toen al heel goed aan. Er was direct een klik. Hierna ben ik bij Liesbeth in Goals & Follow--Up gestapt.


Op dat moment had ik het gevoel dat ik letterlijk achter een trein aan rende. Mijn business liep heel goed en groeide super snel maar ik miste compleet het overzicht en de balans tussen werk en privé. Liesbeth heeft mij laten inzien dat je soms dingen moet loslaten om verder te komen…De focus houden op het stukje wat voor jezelf en voor je business het meest waardevol is. Ik ben gaan inzien hoe belangrijk de balans tussen tijd-energie-geld is.


Ik heb dankzij Liesbeth keuzes gemaakt en knopen doorgehakt, afstand genomen van bepaalde zaken en diverse taken binnen mijn bedrijf uit handen gegeven. Enerzijds meer geïnvesteerd om aan de andere kant meer vrije tijd en rust te krijgen. Ik heb nu het overzicht terug en heb daardoor de ruimte om weer creatief te denken en nieuwe kansen te zien en te benutten. Dankzij de inzichten die ik heb gekregen maak ik nu afwegingen en ga ik niet meer als een stomende, onbestuurbare trein door.

Liesbeth is een super fijn persoon om mee samen te werken. Ze kijkt naar het complete plaatje. Je bent een persoon en geen nummertje. Ze denkt mee en probeert het beste uit jezelf en je business te halen. Je kunt haar altijd bereiken als je ergens tegenaan loopt. En dankzij de community kun je met andere ondernemers sparren en kom je tot nieuwe inzichten.
Celine Kikkert

Van Kennis naar (gerichte) Actie

De theorie van het ondernemen beheers je inmiddels wel. Na wat trainingen en begeleiding staan je socials en website als een huis. Maar je droom... was grootser toen je alles heel trots de wereld in slingerde. Je hebt natuurlijk al klanten en een 'wel ok' omzet.


Maar jouw droom ging far beyond...'wel ok'..


Je weet het wel... acties leiden tot omzet. Maar waarom zit je jezelf dan steeds zo in de weg? Waarom komt het er dan toch nog niet helemaal uit wat erin zit? En... welke acties leiden dan het snelst naar jouw droomresultaat?

Samenwerken met Liesbeth is voor mij zeer verhelderend!

Ik heb nu een heel helder inzicht in mijn cijfers en prognose voor de toekomst. Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken! Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

Ik raad iedereen dan ook aan om met deze power vrouw samen te werken!

Sander - de Gouden Ton

Goals & Follow-up werkt als volgt

kwalificeren

In een match call bespreken we of dit 6-maanden traject is wat jij nu nodig hebt, bepalen we of jouw basis inderdaad al staat als een huis en of ik jouw stok achter de deur ben.

Jouw persoonlijke strategische plan

De start van het traject is een uitgebreide strategische 1 op 1 Kickoff sessie waarin we jouw  gepersonaliseerde plan maken.  Je ideale klant, je aanbod je verdienmodel... ALLES gaat onder mijn loep. We zetten hier het startpunt neer van waaruit jij door gaat groeien. We bekijken welke acties je al gedaan hebt, wat die opleverden. Welke acties we nooit meer gaan doen en vooral welke acties jij zult gaan moeten uitvoeren om je droom vleugels te geven.

Maandelijkse Evaluatie groepscall

We gaan in dit traject van weten naar doen. Want met "dat weet ik wel"  betalen we onze rekeningen niet. Dus actie in de taxi. Uit jouw acties ontstaan resultaten. In onze maandelijkse Evaluatie call doen we steeds een follow-up ten aanzien van je doelen en acties. Stellen we bij zodat je ontwikkeling steeds meer in de richting gaat wat jij wilt en je resultaten hier het bewijs van zijn.

Ontwikkeling

Tijdens het maken van je plannen en het uitvoeren van je acties loop je tegen vragen aan. Daarvoor kan je 24/7 aanspraak maken op mijn ervaring en kennis, I'm here for you! Je vragen stellen (en ik spoor je aan zoveel mogelijk vragen te stellen) in de besloten leeromgeving van TSOBG. Op werkdagen worden je vragen beantwoord.

Masterclasses

In dit traject ben je uiteraard niet alleen. En behalve dat jij tegen zaken aanloopt die je niet weet, hebben je mede studenten hetzelfde. Om de maand spijker ik de kennis van de groep ondernemers bij met praktische masterclasses die jou helpen aan de 'numbers' te komen voor jouw omzet. Zo is de leeromgeving van dit traject zich inmiddels aan het doorontwikkelen tot een bom extra kennis.

Strategisch oog op jouw Business

Iedere maand is er een strategische groepscall, zo spreek ik jou en de groep dus 2x per maand LIVE en heb ik je écht 'onder mijn vleugels.'

Ervaringen

“Zonder Liesbeth was ik absoluut nog niet op het punt geweest waar ik nu ben”
Er zijn van die momenten dat je je iets pas echt realiseert wanneer je het hardop uitspreekt. Toen ik bijna klaar was met ‘Strategy & Results’ bij Liesbeth zei ik tegen mijn man: “Zonder Liesbeth was ik absoluut nog niet op het punt geweest waar ik nu ben”. Mijn eigen opmerking kwam binnen. Dat was meteen ook het moment dat ik besloot het vervolg traject: Goals & Follow-Up te doen. Omdat ik ZEKER weet dat ze me ook hier weer een enorme jump in mijn ontwikkeling & business gaat geven.
Alette - Printmakers Club
Hogere omzet in minder werkuren

Ik ben gewoon begonnen met mijn bedrijf in mijn eentje (en ik heb grootste doelen) maar ik merkte dat mijn bedrijf niet groeide omdat er een aantal dingen niet duidelijk waren. Met Liesbeth samen heb ik duidelijkheid geschept. Keuzes gemaakt en een zo een sterke basis neergezet waarop uit door kon groeien. Uiteindelijk heb nu een hogere omzet in minder uren en dus houd ik meer tijd over om nóg beter te worden. Liesbeth haar trajecten hebben me enorm geholpen om nog verder te groeien met mijn bedrijf! Heel erg bedankt! Zeker een aanrader!! 

Hanneke van Hezik - Zakelijk portretfotograaf 

Werken naar die ene stip op de horizon

Als ondernemer hoef je niet overal verstand van te hebben. En dat begrijpt Liesbeth heel goed.

Dat werkt voor mij top. Doen waar je goed in bent en door!

Werken naar die ene stip op de horizon. Met het strategische oog van Liesbeth werd het voor mij een stuk efficiënter!

Christina - Duuk & Co

Mijn Superpower

Ik voel dat in dit traject ALLES wat ik ooit gedaan heb én waar ik VRE.SE.LIJK goed in ben samenkomt. Aan de knoppen draaien om de resultaten te verbeteren, dat is waarmee ik mijn klanten uit mijn agency mee hielp. Waar mijn strategische talent écht in tot leven komt én waar ik mijn agency op heb laten groeien.


Iedere ondernemer gaat in dit programma met een eigen gepersonaliseerd samengesteld strategisch plan aan de slag. Een mooi en intens proces.


Ik hamer er altijd op dat mijn klanten pas kunnen groeien als ze hun superpower kennen en die in kunnen zetten om anderen te helpen. Dat je superpower de motor is van je droom, van je missie.

Dit is mijn superpower, ik ben er klaar voor om met je samen te werken.