Hét moment dat ALLES anders werd vergeet ik nooit meer

Waar we begonnen? Bij onszelf

Jan. 2015 – Onze jongste dochter was net 4 mnd. We waren blutter dan blut en het bedrijf dat we op dat moment nog hadden ging slechter dan slecht. Ik wist al langere tijd dat we iets anders moesten …. Maar WAT? Na het lezen van wat inspirerende boeken van oa Tony Robbins en Jim Rohn over persoonlijke ontwikkeling kwam het inzicht.

Ik stormde ons kantoor binnen met onze dochter in mijn armen want INEENS wist ik hoe we onze situatie aan moesten pakken. Ik zei tegen mijn man: “We zijn gek als we alles uit onze handen laten glippen. Wij kunnen ALLES! We zijn slim, creatief én harde werkers”.

En dat was het keerpunt. Letterlijk.  Waar we begonnen? Bij onszelf. Sindsdien zijn we niet meer gestopt met ons leven te verbeteren.

Ik knijp mezelf regelmatig

Inmiddels 7 jaar na dat dieptepunt doe waar ik gelukkig van word. Heb ik geleerd meer geld te verdienen met ondernemen dan in loondienst en help OOK nog eens anderen datzelfde te bereiken. Door dit bedrijf  heb ik een fijn (groeiend) inkomen gerealiseerd én nog belangrijker zit ik VOL in de groei richting die gedroomde "financiële vrijheid". Mijn man en ik zijn écht een team ook al hebben we verschillende bedrijven, onze stip aan de horizon is helder. Als je op het juiste pad zit word je voort getrokken en dat gééft energie in plaats van dat je leeg wordt gezogen.

Een Alpha Female (bestaat dat woord?)

Mijn studenten noemen me altijd vol energie en een bommetje enthousiasme. Verder gebruik ik veel Amerikaanse woorden en termen. Ben ik spiritueler dan ik dacht en tegelijkertijd een Alpha Female (bestaat dat woord?) nooit wetende dat die 2 verenigd in één mens konden bestaan. Geld verdienen & aantrekken is één van de grootste lessen die ik te leren en dus ook te teachen heb. Ik ben een echte vrouw en tegelijkertijd ben ik niet onzeker en heb ik mezelf altijd leuk gevonden wat dan weer niet een echt vrouwentrekje is.

Als je me zou kennen zou je weten dat:

ik een early bird ben (geworden) en dat ik het liefst in de zonsopgang buiten op de dijkjes achter ons huis ga hardlopen.
ik altijd 20 boeken op mijn nachtkastje heb liggen wat in range varieert tussen Ryan's Serhant's Big Money Energy tot The 7 Spiritual Laws of success van Deepak Choprah en 'everything in between!'
getrouwd ben en moeder van 3 kinderen (nu 14, 12 & 8 jaar). Wat mij verbaasde met een hoofdletter V is dat ik behalve een (in potentie) workaholic ben OOK nog eens een "moeder-moeder" bleek te zijn.. ik hield ze alle 3 in het eerste jaar letterlijk bij me op schoot haha.  (En niet te vergeten: we hebben de allerliefste Australian Labradoodle ;-))
ik aan ALLES voelde dat ik een business coach ben in hart en nieren en dat dat ook is wat ik hier doe. Maar dat ik ook "De talk wilde walken" en behalve TSOBGde afgelopen 5 jaar een digital agency groot heb laten groeien. Behalve de ondernemerslessen die ik daar heb geleerd draaide ik OOK aan de knoppen van de bedrijven van anderen en leerde ik 'het spelletje' van ondernemen dus aan beide kanten. Super leerzaam en al die kennis deel ik nu met mijn studenten.
ik niet over de groei van je bedrijf kan praten zonder daar de wetten van het universum bij te halen. Mede omdat ze mij enorm hebben geholpen en ik dus ook zie hoe het anderen kan helpen.
ik een redelijk die-hard biologische eter ben maar dat ik behalve mijn liefde voor de natuur ook een guilty pleasure heb en dat is mijn liefde voor luxe auto's. Wij rijden een ruime mercedes (lees: heel veel plek voor hockeyteams, neefjes, nichtjes en ander gepeupel) en ik heb de wens om binnenkort een oude opgeknapte Landrover Defender 110 te kopen.