EEN 180 GRADEN SWITCH

zette de verbetering in...

Waar we begonnen? Bij onszelf...

Jan. 2015 – Onze jongste dochter was net 4 mnd. We waren blutter dan blut en het bedrijf dat we op dat moment nog hadden ging slechter dan slecht. Ik wist al langere tijd dat we iets anders moesten …. Maar WAT? Na het lezen van wat inspirerende boeken van oa Tony Robbins en Jim Rohn over persoonlijke ontwikkeling kwam het inzicht.

Ik stormde ons kantoor binnen met onze dochter in mijn armen want INEENS wist ik hoe we onze situatie aan moesten pakken. Ik zei tegen mijn man: “We zijn gek als we alles uit onze handen laten glippen. Wij kunnen ALLES! We zijn slim, creatief én harde werkers”.

En dat was het keerpunt. Letterlijk.  Waar we begonnen? Bij onszelf. Sindsdien zijn we niet meer gestopt met ons leven te verbeteren.

Ik knijp mezelf regelmatig

Inmiddels bijna 10  jaar na dat dieptepunt doe waar ik gelukkig van word. Heb ik geleerd meer geld te verdienen met ondernemen dan in loondienst en help OOK nog eens anderen datzelfde te bereiken.


Door dit bedrijf  (het 4e bedrijf in een reeks van 5 dat ik in mijn 19 jaar als ondernemer begon) heb ik een fijn (groeiend) inkomen gerealiseerd én nog belangrijker zit ik VOL in de groei richting die gedroomde "financiële vrijheid". Mijn man en ik zijn écht een team ook al is TSOBG écht mijn bedrijf, onze gezamenlijke stip aan de horizon is helder. Als je op het juiste pad zit word je voort getrokken en dat gééft energie in plaats van dat je leeg wordt gezogen.

EEN ALPHA FEMALE 

Mijn klanten noemen me altijd een bommetje energie en een enthousiasteling. Verder gebruik ik veel Amerikaanse woorden en termen. Ben ik spiritueler dan ik dacht en tegelijkertijd een Alpha Female (bestaat dat woord?) nooit wetende dat die 2 verenigd in één mens konden bestaan.


Geld verdienen & aantrekken bleek één van de grootste lessen die ik te leren en dus ook te teachen had. Ik ben een echte vrouw en tegelijkertijd ben ik niet onzeker en heb ik mezelf altijd leuk gevonden wat dan weer niet een echt vrouwentrekje is. "Strategisch" is my middle name en ik VOEL andermans blokkades.  


Als puber was ik al een podium-dier en organiseerde ik op de middelbare school alles wat los en vast zat (school vond ik 'noodzakelijk kwaad' dus ik maakte er zelf maar een feestje van). Speelde ik tussen mijn 6e en 17e viool en had naar het conservatorium gekund, waar ik mezelf echt niet zag zitten. Heb ik ooit nog een video ingestuurd voor VJ bij Mtv en spelde ik liever de Vogue dan het oeuvre van Harry Mulisch.

Als je me zou kennen zou je weten dat ik:

een jaar bezig ben geweest om mezelf om te vormen van Night Owl naar Early Bird . En dat ik het liefst in de zonsopgang buiten op de dijkjes achter ons huis loop of ren. 
altijd een stuk of 10 half uitgelezen boeken op mijn nachtkastje heb liggen wat in range varieert tussen Ryan's Serhant's Big Money Energy tot The 7 Spiritual Laws of success van Deepak Choprah en 'everything in between!' Ik lees geen romans en ik vouw bladzijdes om!
getrouwd ben met Wouter en moeder van 3 kinderen (nu 16, 14 & 10 jaar). Wat mij verbaasde met een hoofdletter V is dat ik behalve een (in potentie) workaholic ben OOK nog eens een "moeder-moeder" bleek te zijn. Jaar 1 hield ze ik ze letterlijk bij me op schoot (wel doorwerkend)
in mijn hoofd (en eigenlijk ook hardop) altijd engels praat tegen mezelf. Altijd gedaan. En nope, geen roots uit die hoek. (überhaupt geen buitenlandse roots ondanks mijn opvallende meisjesnaam)
een jaar de vooropleiding deed aan de Rietveld Academie en dat ik dat combineerde met VWO certificaten filosofie en kunstgeschiedenis en jaren later deeltijd Interieur architectuur heb gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt want de combi met mijn fulltime baan in een snelgroeiend commercieel interieur bedrijf, plus het reizen van Schoorl naar Rotterdam was Too much. Ik koos voor het werkende leven.
een redelijk 'die-hard' biologische eter ben maar dat ik behalve mijn liefde voor de natuur ook een guilty pleasure heb en dat is mijn liefde voor auto's en hard rijden. Wij rijden een ruime mercedes (lees: heel veel plek voor hockeyteams, neefjes, nichtjes, onze hond Bobby en ander gepeupel) en ik heb de wens om een oude opgeknapte Landrover Defender 110 te kopen. In 2022 racete ik voor het eerst op het circuit van Zandvoort waar ik een van de snelste dagtijden reed en ik sindsdien een lichte verslaving op voel komen ;-).