Wil jij ook groeien? Zowel Zakelijk als Privé?

Bij TSOBG leren we je jezelf én je business te ontwikkelen naar jouw droomdoelen.

Samen is beter

Ontwikkeling en groei gaan niet overnight. Dat zijn processen. Toch zijn er snellere of minder snelle routes. Wij helpen je de snelste weg te nemen naar jouw ideaal. Wat wil je bereiken? Locatie onafhankelijk werken? Financiële vrijheid? Passieve inkomsten? Meer klanten? Een grotere Online Zichtbaarheid? Je Sales beter onder de knie krijgen? Hier leer je het. Zelfstandig of onder begeleiding, net wat op dit moment beter bij jou past. Onze missie is ondernemers helpen hun doelen te bereiken. Samen. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe kunnen we je helpen?

Strategische Sessie

Loop je vast op een onderdeel in je Business en heb je behoefte om daaruit te breken? Plan een strategisch persoonlijk 1 op 1 gesprek met Ondernemer & Business Coach Liesbeth.

Online Training

Leren in eigen tijd en op eigen tempo, dat is heerlijk. Kijk hier naar het aanbod trainingen dat we op dit moment aanbieden of dat er aan zit te komen.

Jaartraject

Wil je een fundering leggen voor je business waar je nog jaren op voort kan bouwen? En wil je daarnaast een gezonde stok achter de deur voor jezelf creëren waardoor je een jaar lang écht gaat groeien? Dan is en jaartraject de beste keuze voor dit moment.

Waarom  Liesbeth een school startte..

Op 35 jarige leeftijd leerde ik lessen die ik op school had willen leren naast de bak "verplichte" vakken waar ik als bewuste puber grote vraagtekens bij zette. Als iemand me vroeg wat ik later wilde worden was het antwoord: directeur van een bedrijf. Maar ik wist niet HOE dat te bereiken. Had geen voorbeelden om me heen en dacht lange tijd door hard door te werken dat het gouden idee wel 'tot me zou komen'. 

Na veel fouten, probeersels en een periode van bewuste, gerichte ontwikkeling ontdekte ik mijn pad en voelde ik: "deze lessen MOET ik delen". Ik wil ondernemers met grootste dromen helpen die dromen zo snel en op een zo leuk mogelijke manier werkelijkheid te laten worden. De manier om dat aan ondernemers te leren is via mijn eigen school. The School of Business Growth.


Welkom bij mijn school ik hoop je snel te ontmoeten.

Liesbeth

arrow_drop_up arrow_drop_down