STRATEGY & RESULTS

Laten we samen de basis van je bedrijf ijzersterk én klaar voor groei maken

Diep van binnen weet je het

er zit een BOM waarde in je. Je hebt hier namelijk al bewijs van. Je hebt al klanten succesvol naar hun gedroomde resultaat geholpen. Wat een gevoel gaf je dat!

Je weet dat er zoveel meer potentie in je jou en je bedrijf zit maar je omzet laat dat nu nog niet zien. Je interne stemmetjes houden steeds een discussie: 'Houd je jezelf voor de gek met dat grote omzetdoel van je? Of is het ECHT mogelijk?'


Feit is dat je op dit moment (nog geen of) te weinig klanten hebt om te spreken van een succes. Maar je hebt wel geroken áán het succes… bij die tevreden (test) klant.


En dat? Smaakt naar meer... zal ik je dan nu het 'ondernemersspelletje' leren?

Wat een heerlijk gevoel! 

Hoeveel rust zou jij ervaren als je de stappen zou weten naar meer omzet?

Als je iemand naast je zou hebben staan die met je meekijkt en je die stappen leert?

Iemand die die stappen zelf heeft gezet en dat inmiddels al aan talloze ondernemers heeft geleerd?

Die weet hoe jij strategisch kan groeien naar jouw droomresultaat.


Stel je de financiële stabiliteit eens voor die je dat oplevert.

Geeft je dat peace of mind?  Meer ruimte om dat te geven aan de mensen die je lief hebt?


Wat een heerlijk gevoel! Toch?

zij volgden Strategy & results

"EYEOPENER OP HEEL VEEL VLAKKEN"

Heel erg bedankt, ik vind het ZO bijzonder wat dit traject teweeg brengt. Het is een EYEOPENER op heel veel vlakken. Je bent niet alleen maar bezig met het stukje van de onderneming, je hele mindset groeit mee. En dat terwijl ik het ZO spannend vond om in te stappen. Ik vond het veel geld en je kan alleen achteraf de waardebepaling doen. Terwijl nu ik erin zit is het niet alleen maar 'koud' je keuzes maken, het werkboek maken en daarmee je website aanpassen. Je gaat ECHT in een next level. Je mindset veranderd enorm waardoor je je ook ZO bewust wordt. Ik zei altijd: 'Ik doe maar wat.' Maar NU niet meer!! 
Frederick - Horeca evenementen

"Jij bent de enige"

IK WIL JE BEDANKEN VOOR DE AFGELOPEN TIJD. IK HAD AL EERDER BIJ ANDEREN TRAJECTEN GEVOLGD MAAR IK MOET ZEGGEN DAT JIJ DE ENIGE BENT GEWEEST TOT NU TOE WAAR ER ECHT KWARTJES ZIJN GEVALLEN. ECHT HEEL SPECIFIEK OP MIJ. 


OOK WAS IK BEST SCEPTISCH VAN TE VOREN, IK DACHT WAT IK ECHT NODIG HEB IS 1:1 WANT IN EEN GROEP WORDT HET ALGEMEEN. IK ERVAARDE IN DE GROEP DAT JE ZOVEEL PERSOONLIJKE AANDACHT GEEFT, ECHT OP IEDEREENS EIGEN SPECIFIEKE BUSINESS. HET WAS JUIST HEEL WAARDEVOL IN DE GROEP. 

Nellie - time management trainingen

Wil jij ook:

👉🏼 Van gepieker naar duidelijkheid?

👉🏼 Van een te lege naar een volle agenda? (of van een volle, rommelige agenda naar meer rust in je dagen?)

👉🏼 Van "van alles een beetje proberen" naar gerichte acties die klanten en omzet opleveren?

👉🏼 Van een "inkomen" naar genoeg geld op de bank voor die droom auto / vakantie / investeringen / fill in the blancs...

maak je droom realiteit
⬇️ Klaar om in jezelf te investeren? ⬇️

Je maakt de commitment om met mij te gaan samenwerken.

Ik leer je de basis die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien als een huis. Laag voor laag. Zonder stevig fundament stort het in, dus daar beginnen we.

13 weken, 10 modules

Waarin we JOUW ideale klant, je strategische aanbod, jouw doelen én acties gaan inrichten op groei. Jij gaat aan de slag. Ik stuur je bij.

Je krijgt 3 live, online Strategie sessies + vlammende Kickoff 🔥

Samen met je medestudenten (ook allemaal ondernemers die een dienst verkopen) coach ik je LIVE op jouw struggles, jouw keuzes en waar jij mee worstelt of tegenaan loopt. Je leert enorm veel van mij maar ook van elkaar in deze strategische sessies.

Stel 24/7 je vragen

Op werkdagen beantwoord ik al jouw vragen. Zo loop je nooit vast en hoef je niet te wachten op de volgende strategische sessie.

Fysiek gedrukt werkboek

Door bij elke Module in ACTIE te komen, komt er daadwerkelijk beweging in de zaak.

Feedback op je pagina's

Na dit traject staan de meest belangrijke pagina's van je website als een huis waardoor je teksten als klantmagneet werken.

Ervaringen met Strategy & Results

Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

"Voor mij kwam dit traject precies op het juiste moment. Ik was al een tijdje aan de gang met mijn bedrijf, maar wilde echt meer gaan toespitsen op doelgroep en meer professionaliseren. 

Het hele traject was ook meteen een mooi voorbeeld voor mij van hoe het ook kan. Opschalen waar dat lukt en de persoonlijke touch niet verliezen. Dat is hoe ik het ook wil. En verder is het thema voor mij vooral: schaven! Niet steeds meer doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet


Loes - Burnout preventie
Zoveel meer gebracht dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden..
Mijn Strategy & Results traject met Liesbeth heeft me zoveel meer gebracht dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden. Met haar zakelijke intuïtie en scherpe observatie heeft ze me door lastige keuzes en beslissingen geholpen en groei ik vol vertrouwen weer door naar een nieuwe fase in mijn onderneming. Ik ben dankbaar als ik kijk naar waar ik stond toen we met het traject begonnen en waar ik nu sta.
Sanne - creative design agency
Voor de rest van mijn leven profijt
Wauw, wat leer ik veel! En ondanks het vallen en opstaan, vallen kwartjes voor mijn gevoel toch best snel. Ik voel wel dat dit dé weg is. En dat ik hier voor de rest van mijn leven profijt van heb.
Monique - Quantum Hypnose Coaching

wat kost het je om het alleen te gaan of blijven doen?

"Ik ga het nog wel even zelluf doen" Luister volgens mij heb je autorijden niet zelf geleerd en zwemmen ook niet. Hoe komt het dan toch dat ondernemers het idee hebben dat ze "omzet maken" zelf wel even kunnen doen?


Hoelang doe je dit al alleen? en wat heeft het je opgeleverd?

Stress, frustraties, onbegrip (want ik doe toch zo mijn best) en een VEEEEL te lege zakelijke bankrekening.


en... reken even met me mee. Wat als we dit een jaar geleden samen al goed hadden gezet? En je had de afgelopen maanden de omzetten kunnen draaien die je bedacht had?


De investering in deze samenwerking kan je er driedubbel uithalen in de tijd dat je met me samenwerkt, dus ik zou zeggen: claim je plek. 

Liesbeth is een hele fijne persoon als je op zoek bent naar duidelijke uitleg en communicatie. Haar heerlijke energie was precies wat ik nodig had om gemotiveerd aan het traject te beginnen.


Ik heb het programma 'Strategy en Results' gevolgd en het heeft mij echt heel veel inzichten gebracht. Als je nu stappen wilt gaan zetten, raad ik haar zeker aan! 

Jacqueline - holistich lifestyle coach
null

SAMEN GROEIEN

samen keuzes maken, niet meer twijfelen of je de juiste keuzes maakt.

samen snoeien, niet meer alles aanbieden en iedereen bedienen.

niet meer alles doen, alleen nog gerichte acties die omzet opleveren.

Aan het eind van dit traject :

👍 Kan jij in easy taal jouw droomklant aanspreken op je website, je socials of in reallife 

👍 Staat je aanbod en/of je nieuwe traject.

👍  Weet je precies hoe je jouw diensten en/of trajecten kunt verkopen. (Overigens zal dit verkopen niet meer als duwen en trekken voelen, maar dat merk je wel)

  👍 Heb jij je eigen fundament gecreëerd waarop je kunt doorbouwen richting een omzet van MINIMAAL 100.000 euro in 12 maanden

  👍 Weet je welke acties je steeds moet ondernemen (en wat je NIET moet doen) om je doelen te bereiken. 

  👍 Heb je de rust en vertrouwen dat je met deze vernieuwde mindset én een praktisch plan steeds weer opnieuw klanten kunt maken.


  Hello steady inkomstenstroom!

  strategie & resultaat

  Als jij 13 weken met mij samenwerkt waarin we focussen op groei, strategie en resultaat? Dan zet jij de fundering neer waarop je door kunt groeien naar de in mijn ogen minimale omzet van MINIMAAL 100.000 euro in 12 maanden.


  Ben jij kennisondernemer of dienstverlener? 

  Je kunt instappen in Strategy & Results van 0 tot 30.000 euro omzet per jaar.

  We maken in deze periode je eerste traject en klanten (OF éxtra klanten als jij al bezig bent).


  Ik heb klanten in de volgende branches:

  personal coaching, fotografie, webdesign, tuinontwerp, energetische coaching, online fitness training, grafische vormgeving, baby-coaching, psychologie, wijnhandel, videografie, geld coaching, interieur styling, testament advies, leeromgeving specialisme, hondenriemen, English language coaching, online zichtbaarheid, echtscheidings-mediation, honden gedragstherapie, financieel advies, burnout preventie, klanttevredenheid, hospitality, (horeca) evenementen..(en ik vergeet er vast nog een paar)


  Twijfel je of Strategy & Results jouw traject is?

  Vul dan via onderstaande button het formulier even in dan kijk ik met je mee en hoor je zsm mijn reactie!

  Over Strategy & Results

  Jij kunt mensen positief in beweging krijgen.
  Liesbeth a.k.a. "Best Business Coach Evâh". Lieve Lies, ik wil je bedanken voor alles wat je voor je hebt betekend. Ik heb me het hele traject zo gesteund gevoeld. Je hebt mijn nieuwe trajecten echt een super kickstart gegeven. Zo fijn om nu een goede basis te hebben waarop ik nu door kan knallen! Jij kunt mensen positief in beweging krijgen, precies wat ik zocht in een Business Coach.
  Laura - English Langauge Coach
  Eye Opener
  My Goodness wat doe je me aan met die vragen van 2.2. Confronterend, eye opener, mooi, trots, verdrietig, nog trotser dat ik nu niet meer dagelijks met dat verdriet leef. Zo maar een paar woorden/gedachten die door mijn hoofd gingen. Dankjewel!!
  Elke - Financieel Adviseur
  Bedankt!
  Ik was net in ons strategie gesprek emotioneel omdat ik zo goed weet hoe mijn ideale klant zich voelt. Ik wéét dat ik ze kan helpen. Ik gun iedere vrouw dit. Nu ik goed leer communiceren uit mijn hart, naar exact de juiste persoon, dan gaan er hele gave dingen gebeuren! Bedankt voor je mooie coaching in de groepscall.
  Lisette - Leefstyle Coaching

  Strategy & Results

  Er zijn een beperkt aantal plekken in iedere groep


  Als je bij me bent, dan heb ik je écht onder mijn vleugels en op mijn netvlies. Om jou deze focus te kunnen geven zijn mijn groepen nooit te vol.

  NEW - NEW - NEW

  ( 🌟 NU OOK VOOR STARTERS 🌟)

  Strategy & Results draait nu bijna 3 jaar en het voelde als hoog tijd voor een VETTE 2.0 versie 🔥


  Maandag 09 Sept start er een UNIEKE groep in deze GLOEDNIEUWE Strategy & Results 2.0. 

  Een nieuw jasje, vernieuwde Modules, en prachtig nieuw werkboek EN....nu voor het eerst .....

  INCLUSIEF VETTE sales bootcamp voor het maken van EXTRA (of je eerste) klanten.

  Claim nu je plek


  (let op per 01 Aug gaat de prijs omhoog, dus claim je plek snel)