Met mijn easy methode: “Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod” maak ik continu Nieuwe Klanten en dus een Consistente Inkomstenstroom

Ontdek hoe je je eigen Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod kunt maken zodat jij dit voor jezelf kunt toepassen

 • trek kopers aan i.p.v. 'GRATIS-zoekers'
 • maak in de eerste 48 uur je eerste klanten
 • zonder de angst dat je al je kennis weggeeft
 • bied échte waarde (we verkopen geen 💩)
 • easy te maken, easy te verkopen
 • vul jouw 'vijver' met gekwalificeerde leads om je (grote) aanbod aan te verkopen
 • creëer een consistente inkomstenstroom

null

Onweerstaanbaar

Laaggeprijsd Aanbod

Online programma

       waanzinnige korting!      
Voorheen €597,77 
Nu laaggeprijsd aanbod ⬇️

JA, IK WIL DIT PROGRAMMA + BONUSSEN

Eenmalig beschikbaar, alleen nu

null

 • trek kopers aan i.p.v. 'GRATIS-zoekers'
 • maak in de eerste 48 uur je eerste klanten
 • zonder de angst dat je al je kennis weggeeft
 • bied échte waarde (we verkopen geen 💩)
 • easy te maken, easy te verkopen
 • vul jouw 'vijver' met gekwalificeerde leads om je (grote) aanbod aan te verkopen
 • creëer een consistente inkomstenstroom

Onweerstaanbaar

Laaggeprijsd Aanbod

Online programma

    waanzinnige korting!      
Voorheen €597,77
Nu laaggeprijsd aanbod ⬇️

JA, IK WIL DIT PROGRAMMA + BONUSSEN
Eenmalig beschikbaar, alleen nu

"Maar ga ik dan mijn kennis weggeven voor een PRIKKIE??"


Ja, als jij je bedrijf verder wilt opbouwen en je omzet wilt laten groeien naar een steady maandomzet zonder te hoeven leuren voor nieuwe klanten, dan is dit de weg.


- Je creëert een band op basis van vertrouwen met je klant omdat je een prangende issue bij ze oplost (we verkopen geen 💩)


- Door te werken met mensen die al een keer iets van je hebben gekocht, vul je je vijver met gekwalificeerde leads ✅ waarbij de kans dat ze je vervolgaanbod kopen vele malen groter is simpelweg omdat ze al eens hun bankpas voor je tevoorschijn hebben getoverd! 💸


- Zelf gebruik ik dit systeem ook en ik heb een groeiende omzet (én tevreden klanten met groeiende resultaten 📊)

hey Kennisondernemer, dienstverlener of online ondernemer,

👉🏼 stel je voor dat vanaf het moment dat jij jouw eigen Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod deelt de sales meteen binnenkomen én blijven komen.


👉🏼 vanaf het moment dat ik met dit idee kwam heb ik er IEDERE DAG sales op gemaakt. Varierend van 2 tot 9 sales per dag. Reken met me mee dat zijn 165 leads per maand (en dit was zelfs nog voor ik erop ging adverteren).

(zie bijgevoegde afbeelding)


👉🏼 We kunnen er vanuit gaan dat tussen de 2% en 10% van die leads nog iets van jou kopen dus reken maar uit o.b.v. jouw eigen aanbod wat dan je vervolgomzet is. 🤑

null

Zelf gebruik ik ook deze methode en ik zal je dus ook meenemen bij mij achter de schermen hoe ik dat zelf doe en toepas


Dus...

Als jij meer mensen wilt bereiken.

Meer omzet en Meer klanten wilt aantrekken

Wilt werken vanuit een bewezen, gestructureerde aanpak

Bereid bent bewezen acties uit te voeren die leiden tot omzet

Als je beter betalende klanten wilt...Oftewel klanten die met liefde jouw aanbod betalen

Als je easy wilt kunnen verwoorden wat je oplost en voor wie

Jouw kwaliteiten wilt omzetten in €€€ 

Wil jij bekend staan voor wie je bent (dé expert) en wat je oplost


Het programma dat je vindt op deze pagina zal jou uitleggen hoe je moeiteloos sales maakt met een ...

Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod

zodat jij een een consistente klantenstroom kunt creëren.


👉 Ik laat zien HOE je zo'n aanbod bedenkt, maakt, prijst en promoot👉 Je ontdekt WAAROM zo'n Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod voor jou gaat werken en hoe je hem kunt toepassen op de ondernemersfase waarin jij je begeeft

👉 Je leert je hoe je de ALLERGROOTSTE ondernemersfout voorkomt in dit proces


Start vandaag nog met: Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod

Het programma dat je op deze pagina kunt kopen heet  Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod en dat is precies wat het is.

De klanten die je hiermee aantrekt zijn mensen die geld uit willen geven, en meer willen kopen in plaats van de “GRATIS - zoekers”.

Hoe ik mijn eigen bedrijf laat groeien én hoe mijn klanten groeien is met deze methode. En jij kunt het op deze pagina kopen als je wilt.

Het kost slechts 11,70

5 Modules:

 • Module 1 : Iedere dag sales met jouw Laaggeprijsde Aanbod. Hoe sluit je dit naadloos aan op jouw ondernemersfase. (twv 49 euro)


 • Module 2 : Bedenken, inhoud samenstellen en prijzen van je Aanbod. Wat je het doel maar vooral wat is NIET het doel? (twv 197 euro)


 • Module 3 : dé cruciale 3 W's van een strategisch Aanbod: Wie/Wat/Waarde. (twv 127 euro)


 • Module 4 : Hoe verkoop & promoot je een Onweerstaanbaar Laaggeprijsd Aanbod? (twv 97 euro)


 • Module 5 : Uitvoering & strategisch vervolg op je Aanbod (twv 127,77 euro)

3 BONUSSEN:

 • BONUS 1 - Belemmerende bezwaren wegnemen in salesmails (twv 197 euro)


 • BONUS 2 - Converterende Salestitels en teksten voor socials & ads (twv 97 euro)


 • BONUS 3 - Salespage opbouw voor jouw Onweerstaanbaar Laaggeprijsde Aanbod (twv 127 euro)

en wie ben ik om jou hier iets over te vertellen?

Hi, leuk dat je hier bent 🙋🏻‍♀️. Mijn naam is Liesbeth, oprichter van The School of Business Growth. Met mijn 46 jaar ben ik al 19 jaar ondernemer en is TSOBG mijn 4e bedrijf van de 5 die ik er heb gehad.

De eerste 2 waren 'probeersels en leerprocessen' en in de laatste 3 knalde ik met successen 😉 (hé dat rijmt)


Ergens in 2021 (met toen nog 3 bedrijven) heb ik een keuze gemaakt op basis van waar ik ZIELSGELUKKIG van zou worden. 2 bedrijven wegdoen (met pijn in mijn ❤️) om enkel nog dat te doen waar mijn hart ligt, waar ik de meeste impact maak en waarin ik mijn jongere Lies van 27 feitelijk help. Ondernemers helpen naar stijgende omzetten ZONDER dat ze daarop leeglopen qua energie en tijd. (Tijd, Geld en Energie is de gouden driehoek in mijn ogen)


Ik ben altijd al een DIKKE voorstander geweest van: doe ALLEEN dat wat werkt. EASY marketing met bijpassende strategie. Dat leer ik mijn klanten ook en dat werkt. Een dikke business bouwen is niet steeds meer doen. Het ligt hem juist in het maken van je juiste strategische keuzes. Versimpelen. En dit programma is daar een PERFECT voorbeeld van. Easy Marketing die VOOR je werkt. 


Wat mij onderscheid is dat ik niet onder een steen vandaan gekomen ben om jou te vertellen wat je moet doen. Al mijn kennis en strategieën heb ik EERST zelf 19 jaar lang voorgeleefd en uitvoerig getest in mijn eigen bedrijven. 

Had ik al verteld dat ik een Agency heb gerund (bedrijf nummer 3) waar we dikke campagnes draaiden voor bedrijven? Een heerlijke tijd met een topteam en alleen maar leerzame testcases waarmee ik nu jou help.  


Behalve bevlogen ondernemer ben ik ook Moeder van 3 kinderen samen met mijn man Wouter waar ik al 19 jaar mee samen ben. Als kostwinner van ons gezin leef ik mijn droom door voluit te kunnen en mogen doen wat lange tijd mijn droom was: Ondernemers helpen naar financiële rust & vrijheid. ❤️