Wat is de Wet van Aantrekking?

Wist je dat kunt leren samenwerken met deze krachtige natuurwet?

De Wet van Aantrekking betekenis

Wat is wet van Aantrekking? Allereerst. Het is natuurkunde, geen woowoo. Net als de derde wet van Newton die stelt dat voor iedere actie een gelijke reactie komt stelt de wet van aantrekking:  'Dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken'. Alles in je leven en in het leven van de mensen om je heen wordt beïnvloed door de wet van aantrekking. Het is een wet die je moet begrijpen om het verloop van je leven en het leven van de mensen om je heen te begrijpen.

De Wet van Aantrekking. Wat je op deze pagina leert:

Wat is de wet van aantrekking

Hoe werkt de Wet van Aantrekking

Leer samenwerken met de Wet van Aantrekking

Wat je kan doen op dagelijkse basis

De wet van aantrekking inzetten voor je zakelijke wensen en doelen

1. Wat is de wet van aantrekking

De wet van aantrekking vormt de basis voor alles  dat je gemanifesteerd ziet worden. En de basis voor alles dat in je ervaring komt. Letterlijk stelt de wet van aantrekking: 'Dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken'. Dit betekent dat jij jouw hele leven zoals dat er nu uitziet hebt aangetrokken met je gedachten. Het goede en het minder goede. Een veel gehoorde reactie is, maar ik vind dit onderdeel van mijn leven niet leuk, daar heb ik toch niet om gevraagd? Niet bewust nee. Daarom is bewustwording van hoe je denkt, praat en hoe je je voelt over alles in je leven een belangrijk onderdeel als je wilt begrijpen hoe je de wet van aantrekking voor je kan laten werken. Toen ik me realiseerde dat ik mijn leven zelf had gemanifesteerd en ik muurvast zat in een zakelijke dip realiseerde ik me meteen dat ik ook de oplossing was om daar weer uit te komen.


De wet van aantrekking is natuurkunde, geen woowoo. Er zijn talloze namen uit de Wetenschap, de Filosofie, de literaire-, kunst- en zakenwereld te vinden die zich bewust zijn van en actief werken mét deze natuurwet. Einstein, Hegel, Emerson, Mozart, Oprah Winfrey, Elizabeth Gilbert, Jack Canfield de lijst is eindeloos lang zowel in het heden als in het verleden.   

Wat is de Wet van Aantrekking?

Dit is de eerste van een reeks video's over de Wet van Aantrekking waarin in ik vragen beantwoord van kijkers.

2. Hoe werkt de Wet van Aantrekking

Wij leven in een zogenaamd: "Thought Universe'. Alles is het universum begint met een gedachte. Kijk maar eens om je heen, je leest dit op een smartphone of computer. Je zit ergens, wat zie je om je heen? Alles begon ooit met een gedachte in iemands hoofd. 

'Likes attract likes' is een stelling die ook hoort bij de uitleg van de Wet van Aantrekking. Dus waar jij aan denkt, dat voel je in je lichaam of dit nou blijdschap is of juist verdriet. Deze emoties zorgen voor een vibratie in je lichaam. De vibraties van dat wat je uitzend trek je ook weer aan. 

Bijvoorbeeld als jij 'met je verkeerde been ui t bed bent gestapt' en bij het ontbijt al wanhopig uitroept: 'Alles gaat mis vandaag!" dan is dat de vibratie die je uitzend en dus terug ontvangt. Vergelijk het met het intunen op een radio zender. Als jij graag klassieke muziek wilt luisteren maar je zet de frequentie op SkyRadio dan krijg je niet waar je om vraagt. Belangrijk om de manifestaties te ontvangen waar jij om hebt gevraagd is om ervoor te zorgen dat je op je juiste frequentie begeeft zodat het je gegeven kan worden. En hoe kom je op de juiste frequentie? Door je heel erg goed te voelen, dankbaar te zijn en enkel positiviteit in je gedachten toe te laten.

3. Leer samenwerken met de Wet van Aantrekking

Leren samenwerken mét de Wet van Aantrekking is een pad van Bewuster Leven. Je steeds bewuster te worden van wat je denkt, zegt en voelt in je leven. Er zijn boeken, daily practises en bewustwordings oefeningen, affirmaties, meditaties en geleide visualisaties die je hier allemaal mee kunnen helpen. In de training Law of Attraction te vinden hier bij The School of Business Growth maak je een mooie start van 7 dagen. Deze training is zeer geschikt voor beginners én voor als je al wel afweet van de wet van aantrekking maar er nog niet op dagelijkse basis mee werkt. Feitelijk is stap 1 van actief werken met de wet van aantrekking een bewust besluit OM er op dagelijkse basis mee te werken en vervolgens komt alles op je pad wat je nodig hebt om je hierin te ontwikkelen.

Training Law of Attraction

De training is geschikt voor je als je  jezelf hierin herkent:

  • Je wilt je licht grootser laten schijnen, je hebt altijd al het gevoel dat er meer in je zit en het is tijd om dat wat jij voelt eruit te laten. 
  • Er mist iets in je leven 'wat je maar niet voor elkaar krijgt'. Een liefde, meer klanten voor je business, een beter gevoel over jezelf, een betere financiële situatie... 
  • Je weet al van de wet van de aantrekkingskracht af of je wordt er steeds door aangetrokken maar je gebruikt het nog niet  bewust in je dagelijkse leven.
  • Persoonlijke ontwikkeling vind je heerlijk. Altijd op zoek naar een next level voor jezelf.
  • Je voelt je regelmatig 'Overwhelmed' door alles wat je wilt... het gaat niet snel genoeg met je plannen
  • Je emoties gaan soms met je aan de haal, zo voel je je top om je het volgende moment down te voelen.

4. Wat je kan doen op dagelijkse basis

Je dankbaarheid  en positieve ervaringen van je dag uitschrijven, mediteren en naar buiten gaan zijn 3 Basic Practices die je dagelijks kan doen om je brein te ontwikkelen op bewustwording. Waarom mediteren zo belangrijk is kan je hier lezen. Naar buiten gaan is essentieel om contact te maken met de algehele intelligentie. Buiten ben je omringt met "De kracht die werelden schept".Voel jij je ook altijd zo goed als je buiten bent? Op het strand, in een bos of wandelend in iedere vorm van natuurschoon? Dat komt doordat je daar het dichtst bij de bron bent. Jouw Ziel (of Intuïtie, je Source Energy, je Inner Beïng of hoe je dit oudste gedeelte van jezelf wilt noemen) voelt zich daarom buiten optimaal en laat jou dat weten door de positieve emotie die je daar ervaart. 

5. De wet van aantrekking inzetten voor je zakelijke wensen en doelen

Clarity equals Power. Hoe duidelijker jij bent in wat je wilt hoe duidelijker het je gegeven kan worden. Vage doelen leiden tot vage resultaten. Feitelijk is de enige voorwaarde voor het manifesteren van jouw dromen en doelen dat je DUIDELIJK bent. En ben je dit altijd vanaf dag 1 dat je een bedrijf hebt (of in je carrière stapt?) Nee niet iedereen heeft alles zo helder vanaf het eerste moment. Maar de bewustwording gaat je hierbij helpen. Iedere keer als je iets meemaakt dat je NIET wilt, wordt je duidelijker wat je wél wilt en stapje voor stapje wordt het helderder wat het is dat je wilt van het universum. Zoals ik ook zeg in de Training Law of Attraction: "Neem de beslissing dit te NAILEN".

Leer nu samenwerken met de Wet van aantrekking