Wil jij ook bewust leren manifesteren?

klik dan op de knop hieronder

In deze Training leer je samenwerken met
De Wet van Aantrekking

Liesbeth:

Begin 2015 leerde ik over het bestaan van de wet van aantrekking. Dat je gedachten de werkelijkheid creëren..?  Dat vermoeden had ik al. Maar door de jaren heen ben ik me niet alleen gaan realiseren hoe KRACHTIG het is om met het universum samen te werken...
maar ook hoe ontzettend LEUK dat is...


Ik was al nooit een muurbloempje maar door op dagelijkse basis hiermee bezig te zijn .. écht ik kan bijna niet in woorden omschrijven hoe JOYFULL dat is. 


Zakelijke en persoonlijke groei gingen in mijn ogen al hand in hand als broer en zus... maar ze hebben er een zusje bij... dat is Law of Attraction. En Boy wat zijn we dol op ons kleine zusje!

Ervaringen

Dit is magisch!

"De manier waarop Liesbeth traint is praktisch, toegankelijk en interactief: een hele fijne manier om kennis te maken met de Wet van de Aantrekkingskracht. Zeker als je nog helemaal nieuw bent en weinig van het onderwerp afweet kan ik je de training aanraden! De Wet van de Aantrekkingskracht is iets magisch. Ik gun het iedereen om - op z'n minst - de basis te begrijpen zodat ook jij het toe kunt gaan passen in jouw leven."

Fleur Brunninkhuis

Inspirerend

Zo leuk! De klik met Liesbeth! Inspirerend hoe zij bezig is met The Law of Attraction, het ondernemen en haar hoge energie. Ik heb net de eerste filmpjes van de training bekeken maar wat legt Liesbeth het toch supergoed uit! Ik kom nooit uit mijn woorden als ik deze materie aan iemand wil uitleggen. Ik kijk uit naar de volgende video's!

Suzanne Rensink

Go and enjoy!

De wet van aantrekking passen we allemaal toe, hoewel we ons daar misschien niet allemaal bewust van zijn. Dat ik het hierdoor onbewust soms ook tegen me liet werken, realiseerde ik me maar al te zeer. Van Liesbeth leerde ik hoe je de wet juist vóór je laten werken. En guess what, dit levert niet alleen concrete zaken op, maar is ook nog eens super FUN! Bepaalde klanten, belangrijke ontmoetingen, heldere inzichten en bovenal: met verwondering en vertrouwen naar de wereld kijken. Alleen al dat laatste is voor mij een reden om deze workshop aan iedereen aan te bevelen. Go and enjoy!

Verie Aarts

je bent zo'n leukerd

Jouw workshop Law of Attraction won niet voor niets uit de ruim 500 deelnemers de wedstrijd toen ik mijn SPOT vergaderruimte 'cadeau' gaf. Law of Attraction is ALLES. Ik gun jou alles met mijn hele hart. Je bent zo'n leukerd.

Charlotte van 't Wout

"Is deze training alleen geschikt voor ondernemers?"

Nee zeker NIET. Deze training is voor iedereen die wil leren werken mét het universum

Hoe volg je deze training?

Online 

* De 7-daagse training Law of Attraction volg je online. 
* Jouw toegang tot deze training is levenslang,

* Je volgt de training in eigen tijd en op eigen tempo.

* Volgen er in de toekomst updates?
Dan krijg je die er GRATIS bij. 

* Je krijgt alle resourses van Liesbeth

Video 

* Iedere dag van de training staan er 1 of meerdere video's plus bijbehorende opdracht voor je klaar. 

* Deze training staat in het besloten membership gedeelte van The School of Business Growth. Daar kan je ook al je vragen stellen.

* Per dag kan je een stap verder. Doe je het liever rustiger aan en wil je les voor les op je in laten werken? Dat kan natuurlijk.

Opdrachten

* De wet van de aantrekkingskracht werkt ALTIJD. Of jij je er nou bewust van bent of niet.  Aangezien je geen spieren kweekt met het kijken van een fitnessvideo, kan je ook niet leren manifesteren door alleen te consumeren. 

"Repetition is the mother of skill"

* Je krijgt dagelijks tips en/of opdrachten om mee aan de slag te gaan.

* Ik geef je al mijn resources om je verder te verdiepen in de materie.

Hiermee heb je dus ook geen training voor 7 dagen aangeschaft, maar voor het leven!

De training is geschikt voor je als je  jezelf hierin herkent:


  • Je wilt je licht grootser laten schijnen, je hebt altijd al het gevoel dat er meer in je zit en het is tijd om dat wat jij voelt eruit te laten. 
  • Er mist iets in je leven 'wat je maar niet voor elkaar krijgt'. Een liefde, meer klanten voor je business, een beter gevoel over jezelf, een betere financiële situatie... 
  • Je weet al van de wet van de aantrekkingskracht af of je wordt er steeds door aangetrokken maar je gebruikt het nog niet  bewust in je dagelijkse leven.
  • Persoonlijke ontwikkeling vind je heerlijk. Altijd op zoek naar een next level voor jezelf.
  • Je voelt je regelmatig 'Overwhelmed' door alles wat je wilt... het gaat niet snel genoeg met je plannen
  • Je emoties gaan soms met je aan de haal, zo voel je je top om je het volgende moment down te voelen.De wet van Aantrekking:

"Dat wat overeenkomt met zichzelf

wordt aangetrokken"


€ 97,-

Training Law of Attraction

Wacht niet langer met je hart te volgen en ga het pad bewandelen van JOY. 

Want écht...als er iets is dat het universum van je wilt...
dan is het dat jij geniet van je pad.

Ik besloot: "LOA wordt een vast onderdeel van hoe ik lesgeef"


Toen ik begon met lezen over de Wet van de Aantrekkingskracht was dat in een fase in mijn leven waarin ik niet wist hoe ik verder moest. Dat ALLES anders moest wisten mijn man en ik wel. Privé hadden we het super samen en met onze 3 kinderen. Maar zakelijk reikten onze dromen veel verder dan hoe we op dat moment leefden. In ons dieptepunt zijn we dus ook SAMEN rücksichtslos 'omgegaan' naar ons nieuwe leven om NOOIT meer terug te keren naar het oude.


Dat was Jan 2015... inmiddels is ons leven compleet anders. We verbeteren nog steeds (life long journey ;-) ) en dagelijks zijn we bezig de wet van de aantrekkingskracht nóg beter te begrijpen. Maar wat het ons INSTANTLY gaf in januari 2015 was lucht. En geloof me financieel hadden we geen lucht op dat moment. Maar de openheid die we ineens zagen....het licht aan de andere kant van de tunnel... dát gaf ons de kracht om te knokken.


En dat hebben we nodig gehad, die kracht. In 2016 volgden er namelijk een zakelijk én persoonlijk faillissement. Heftig. Zeker met kindjes van toen 7, 5 en 1 jaar. We gingen beiden in loondienst maar werkten in onze 'vrije uren' aan onze nieuwe bedrijven en aan ontwikkeling. Trainingen, boeken.... we vraten de informatie die we nodig hadden om alle nieuwe dingen te leren die ons nieuwe leven van ons vroeg. Het faillissement was kennelijk heel hard nodig om ons te bevrijden van een wereld waarin we ons niet onszelf voelden.  Het waren lessen die we niet hadden willen missen, hoe heftig het ook was. De vele rechtszaken en verdedigingen. Stapje voor stapje gingen we vooruit. Na 5 maanden fulltime in de horeca te hebben gewerkt, kon ik om naar mijn nieuwe bedrijf. 


Fast forward naar nu... 


In 2018 ben ik nog actiever gaan 'samenwerken' met het universum.... en dat was meteen voelbaar in mijn bedrijven. Er ontstond een nieuwe flow. Ik voelde een diepere connectie met mijn following en mijn klanten. En in de flow ontstaan er ook effortless nieuwe kansen. Ik besloot in November '18 dat Law of Attraction voortaan een vast onderdeel wordt van hoe ik lesgeef. Ik kan dit namelijk niet meer los koppelen van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Dit is zo met elkaar verbonden. 

This is life

Ik geniet van mijn pad en ben heel erg benieuwd wat er nog gaat komen. In ieder geval komen er dagelijks mooie nieuwe mensen op mijn pad wat mij de juice geeft om verder te onderzoeken wat de bedoeling is. 

De inhoud van de training

Dag 1

De Basis. Zodat we als groep na de eerste dag vanaf  hetzelfde niveau door kunnen met de rest van de kennis.

Dag 2

Brainwork... op deze dag gaan we dieper in op hoe jouw werkelijkheid er nu uitziet en wat jij daar aan hebt bij gedragen.

Op deze dag gaan we de switch maken naar hoe je het wél wilt in de toekomst.

Dag 3

Leren Manifesteren. "O the Joy van manifesteren". Op deze dag leer ik je de 2  key componenten welke je MOET leren te masteren. Onmisbaar als je wilt leren manifesteren.

Dag 4

Vraag en het is gegeven. Een dag waarin we dieper ingaan op hét stappen proces om te manifesteren.

Dag 5

Omgeving. Hoe ga je om met je omgeving als jij actief met het Universum werkt en je bent de enige of één van de weinigen in je omgeving?

Dag 6

LOA en je bedrijf (of werk) waarom is LOA zo belangrijk om te integreren in je carrière? Dat bespreken we tijdens deze trainingsdag.

Dag 7

Alle vragen van de Online Q&A opgenomen om terug te kijken.

Ervaringen van de LIVE workshop Law of Attraction

Eerst voelen, dan geloven

Lesson learned: Het is niet eerst zien en dan geloven, maar eerst voelen en dan geloven.

Op een mooie maandagavond fiets ik door de stad langs het Amsterdam Light Festival naar SPOT. Ik ga een workshop volgen over manifesteren in je business. Ik geniet in volle teugen van de fietstocht. Bij SPOT worden alle dames hartverwarmend welkom geheten door Liesbeth en haar man. Alles staat klaar; heerlijke hapjes, koffie en thee.

In de gezellige huiskamer sfeer van SPOT, gaat Liesbeth enthousiast van start. Ze vertelt over de wetten van de 'Law of Attraction' en geeft voorbeelden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ze legt praktisch uit hoe het werkt en welke stappen belangrijk zijn. We gaan aan de slag met hoe je je zou willen voelen, want voelen is belangrijk voor de vibraties.

Het was een heerlijk workshop, met 18 mooie vrouwen, een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips! 

Anne Mariken Duncker

Liesbeths energie en enthousiasme zijn aanstekelijk

Spontaan schreef ik me in voor Liesbeths workshop over The Law of Attraction. Een schot in de roos! Liesbeths energie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Het nut van manifesteren werd helder uiteengezet met persoonlijke ervaringen en duidelijke oefeningen. Met haar warme persoonlijkheid is ze staat om in korte tijd een groep gebiologeerd naar haar te laten luisteren. Het leukste was dat ik binnen 24 uur na de workshop een blauwe roos had gemanifesteerd!

Roosmarij de Jeu

Laat je verassen door deze magische wet

In de workshop laat Liesbeth je kennis maken met de wet van aantrekkingskracht en hoe je die in je eigen leven kunt toepassen. Aan de hand van praktische voorbeelden leert ze jou heel snel te manifesteren. Je komt erachter hoe je effectief dingen in jouw leven naar je toe kunt trekken.

Het is een magische wet en heeft mijn leven veranderd. Ik heb geleerd dat wat ik uitzend ook terug krijg. Nu creëer ik mijn eigen leven en ben gestart met mijn bedrijf. ENJOY en laat je verassen door Liesbeth haar enorme enthousiasme en deze magische wet.

Monique Eijbergen 

Toch heeft zij mij nieuwe inzichten kunnen geven

Het was een inspirerende avond, de workshop Law of Attraction van Liesbeth! Ik had mij al vaker verdiept in de Law of Attraction, maar toch heeft zij mij nieuwe inzichten kunnen geven. Liesbeth weet op een toegankelijke, praktische en aanstekelijk enthousiaste manier dit onderwerp te brengen. Aanrader!

Gaby Suhr 

"Everything is energy and that’s all there is to it.
Match the frequency of the reality you want
and you cannot help but get that reality.
It can be no other way.
This is not philosophy. This is physics"


Albert Einstein

Zodra je de training hebt aangeschaft kan je starten met de eerste trainingsvideo. Oftewel vandaag kan de eerste dag zijn van een nieuwe fase in je leven.

Spoiler alert


In alles wat ik online aanbied ben ik altijd bloedeerlijk. Ja mijn leven is verbeterd, maar daar heb ik aan gewerkt. Ja het helpt me enorm om samen te werken met het universum maar ik heb nog steeds mijn mindere momenten wat niet erg is. Want (en dat leer in je in deze training) die mindere momenten zijn er om een hele belangrijke reden.

De kunst is alleen om daar zo snel mogelijk weer uit te komen en ook dat leer ik je.


Mijn vertrouwen in mezelf was altijd al groot, ik ben groot gebracht met het idee: 'Je kan alles, als je er maar je best voor doet'  Maar ik ben er ook achter gekomen dat ALLEEN je best doen soms niet genoeg is....en DAAR komt voor mij werken met het universum om de hoek kijken. 


We groeien op in een maatschappij die je leert dat je hard moet werken voor je geld, voor niets komt de zon op. Maar ik heb inmiddels zoveel bewijs gezien van de wet van de aantrekkingskracht....kippenvel werkelijk. En wat ik je dolgraag wil leren is te vertrouwen, te genieten én te groeien.


LOA helpt je 'lichter' te leven... en met meer joy.


Ik zie je. 

LiesbethYES! Start nu met deze training 'For Life'

Wat je hier gaat leren kan je voor de rest van je leven gebruiken. Behalve de basis principes help ik je wat je op dagelijkse basis kan doen om je gedachten te 'managen'. Je gevoel en je vibraties op de juiste manier in te zetten om resultaat te bereiken. Plus al mijn resources om je verder te verdiepen.