Creëer helderheid in je leven

zodat je weer kunt genieten zonder zorgen

Heb jij behoefte aan een Persoonlijk Coaching Gesprek?


Zo werkt een Persoonlijk Coaching gesprek: We spreken af in een fijn hotel (of via Zoom) en onder het genot van lekkere drankjes gaan we jouw leven bespreken. We starten met waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is je ideaal? Waar loop je op vast in het bereiken van je ideaal en waarom? Er komt ook altijd een stukje spiritualiteit bij kijken. Jouw leven hangt aan elkaar van ontmoetingen en gebeurtenissen en deze gebeuren nooit 'zomaar'. Het is uiteraard ook heel relaxed en gezellig.

Je kan kiezen voor een kort Persoonlijk Coaching gesprek van 1 uur of een Persoonlijk Coaching Diepte gesprek van 3 uur.

Resultaat? Jij loopt met helderheid, wat opdrachten (misschien wat boekentips) en en  een opgeruimd hoofd weg van het gesprek. 


Waar loop je tegenaan?

Je wilt iets anders maar weet niet wat...

Er "rammelt" al een poos iets aan je... je weet diep down dat je voor meer in de wieg bent gelegd dan dat je nu laat zien. En je voelt dat het hoog tijd is 'to step up your game'. 

Het stroomt niet

Je kan je vinger er niet op leggen en het is ook echt niet zo dat je depressief bent, maar op één of andere manier lukken dingen maar niet. Het stroomt niet in je leven en je weet niet waar je moet beginnen om dat te verbeteren.

Je wilt meer

Meer (zelf)liefde, meer JOY, meer respect, meer overvloed, meer... (vul maar in). Je blijft alleen in hetzelfde cirkeltje ronddraaien en je weet niet hoe je eruit moet komen. Je wilt een overduidelijke UPGRADE in je leven. 

Ervaringen

Marleen
Lieve Liesbeth, ik voelde ik MOET je vandaag een berichtje sturen om je te bedanken. Ik ben ZO DANKBAAR dat ik jou heb leren kennen via dat hele grote Instagram. Met al je lessen over Law Of Attraction en het stappenplan dat je me hebt gegeven toen met mijn 'issue' omdat het ons niet lukte om zwanger te raken.


Het mooie stappenplan dat je me hebt gegeven ben ik zó mee aan de slag gegaan!! Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en ik word dagelijks herinnerd aan jouw lessen die op de koelkast hangen. En het mooiste.... ik ben nu 23 weken zwanger!!! Ik ben zo dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd! HEEL HEEL HEEL erg bedankt!
Anoniem

“Ik wil je graag bedanken voor alle inspirerende podcasts en youtube filmpjes die ik de afgelopen tijd van jou heb geluisterd. Ik volg een paar podcasts en daar ben jij er één van.

Door o.a. regelmatig naar inspirerende woorden te luisteren ben ik door een nare periode in mijn leven gekomen (Zelfmoord partner).

Door vertrouwen te hebben, dankbaar te zijn en mij te richten op positieve dingen weet ik dat alles goed komt.”

Anoniem
Nadat ik al Liesbeth haar video's over de wet van aantrekking had bekeken stuurde ik haar een bedank DM waar ze meteen super enthousiast op reageerde. Even later wilde ik toch graag mijn persoonlijke situatie 1 op 1 met Liesbeth bespreken. Dit bleek echt mijn beste move ever! Zo blij en dankbaar dat ik Liesbeth heb ontdekt via het internet. Ze stelt zich voor je open, stelt de juiste vragen en heeft meteen door waar je aan kan werken. Ze is duidelijk maar op een lieve manier. Super bedankt Liesbeth

Zo plan je een Persoonlijk Coaching Gesprek:

  • Maak hieronder jouw keuze en betaal het ticket.
  • Bij je betaling zien we je mailadres binnenkomen en nemen we binnen 24 uur contact met je op om een datum te prikken!
  • Een afspraak wordt in principe binnen 2 weken gerealiseerd (dit kan rond kerst en de zomervakantie afwijken).

Superleuk als je hiervoor kiest, 1 op 1 gesprekken zijn één van Liesbeth's favoriete bezigheden! ;-)

Kies jouw favoriet:

Kort Persoonlijk Coaching gesprek 

€ 150
ex btw
Gesprek van 1 uur via Zoom of op locatie in Bergen nh

Persoonlijk Coaching Diepte gesprek

€397
ex btw

Gesprek van 3 uur via Zoom of op locatie in Bergen nh