arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij ook meer Sales uit je Instagram halen?

Zonder er teveel tijd in te stoppen?

Hoe kan je Instagram Succesvol inzetten?


Veel van de ondernemers waar ik mee werk hebben een Instagram kanaal maar halen daar nog geen klanten en omzet uit. Door te begrijpen waar online zichtbaarheid nou eigenlijk over gaat en hoe jij dat voor jouw bedrijf goed kan inzetten door middel van het mega leuke Instagram? Dat leer ik je in deze training.

Zij deden al mee aan de Training:

Samen met mijn collega heb ik deze training gedaan en er werden behoorlijk wat luikjes geopend. We begrijpen nu hoe we content kunnen maken die écht aankomt bij onze volgers, prospects en niet te vergeten onze huidige klanten. We hebben veel meer interactie met onze volgers én we hebben ook al de eerste omzet gemaakt via Instagram. Vooral het LIVE gedeelte met Liesbeth vonden wij super! Echt een aanrader dit.
Linda, de Schoonheidssalon
Eigenlijk wist ik weinig van hoe je je als bedrijf online moet presenteren. Het tiptop naar de zin maken van de gasten die bij ons binnenlopen in ons mooie restaurant, dat is wat wij kunnen. Maar social media...dat doe je erbij. Zo dachten mijn man en ik. Maar nu zie ik het als een extra kanaal waar we op zo'n leuke laagdrempelige manier in contact komen met nieuwe mensen. We doen het nu met veel meer gemak én plezier. Heel blij mee.
Madelon (wil graag anoniem haar ervaring delen)

Deel 1 van de Training - Online Trainingsvideo's

Deze Training begint met het leren van de basis via de trainingsvideo's. Deze video's staan op ons besloten online platform van The School of Business Growth. Zodra je de training hebt aangeschaft kun je beginnen met de training te volgen én de opdrachten te maken die betrekking hebben op jouw bedrijf, of het bedrijf waarvoor je de training volgt.

Deel 2 van de training - Maandelijkse Online coaching sessie

Zodra je een start hebt gemaakt aan de video's en de opdrachten tune je iedere laatste vrijdag van de maand in op de maandelijkse online coaching sessies met andere ondernemers. (die je ook terug kunt kijken!)  Je kan hier al je vragen stellen én ik zal hierin ook écht met je mee brainstormen over jouw bedrijf, winkel of restaurant. Leuk om dan meteen kennis met je mogen maken!

Deel 3 van de training - Online Insta Tutorials

Wat kan je leren van je statistieken en hoe voer je eigenlijk een hashtag onderzoek uit?  En hoe werken EIGENLIJK al die knoppen van Instagram? Van dit soort mega belangrijke strategische onderdelen zijn tutorials gemaakt die je erbij kan pakken als jij met jouw Insta account en strategie aan de slag gaat.  
Liesbeth heeft aan ons bedrijf de Business Instagram Training gegeven, wat een waarde! Het enthousiasme in sindsdien echt AAN in het team. De meiden zijn meteen aan de slag gegaan met het creëren van content. Wij weten zeker dat dit ons veel gaat brengen voor al onze landelijke vestigingen.
Christopher - Tandarts Spoed Praktijk

Dit zijn de onderwerpen van de trainingsvideo's

De Basis van online zichtbaarheid via jouw Instagram account

Je Doelgroep (online)

Content + Content Strategie

Content Kalender

Interactie

Diverse Tutorials 

€ 300,-

Business Instagram Training

Start vandaag nog met de Online Video's. De training blijft voor je beschikbaar, ook als er updates komen. Je krijgt voor dit bedrag toegang voor jou én nog iemand uit jouw team. (LET OP! dit geld alleen voor teammembers, niet als je beiden een ander bedrijf hebt) Zo kunnen jullie samen brainstormen en maakt het het bijhouden van jullie Business insta account nog leuker!