Wil jij ook meer Sales uit je Instagram halen?

Zonder er teveel tijd in te stoppen?

"Het schiet maar niet op"


Je post je suf op insta, spreekt dagelijks wat stories in en intussen daalt het algoritme van Instagram. GRRR wat een frustratie!

Veel ondernemers hebben een Instagram kanaal maar halen daar nog geen klanten en/of omzet uit. Het ontbreken van een loei sterke strategie voor je algehele Online Zichtbaarheid ligt hier meestal aan ten grondslag. Wil je begrijpen hoe Online Zichtbaarheid werkt zodat je wel degelijk klanten via Instagram kunt binnenhalen? En niet geheel onbelangrijk...JUST by being YOU? Lees dan even mee...

Zij deden al mee aan de Training:

Samen met mijn collega heb ik deze training gedaan en er werden behoorlijk wat luikjes geopend. We begrijpen nu hoe we content kunnen maken die écht aankomt bij onze volgers, prospects en niet te vergeten onze huidige klanten. We hebben veel meer interactie met onze volgers   én we hebben ook al de eerste omzet gemaakt via Instagram. Vooral de online ZOOMsessies met Liesbeth vonden wij super! Echt een aanrader dit.
Linda, de Schoonheidssalon
Eigenlijk wist ik er weinig van hoe je je als bedrijf online moet presenteren. Het tiptop naar de zin maken van de gasten die bij ons binnenlopen in ons mooie restaurant, dat is wat wij kunnen. Maar social media..."dat doe je erbij". Zo dachten mijn man en ik. Maar nu zie ik het als een extra kanaal waar we op zo'n leuke laagdrempelige manier in contact komen met nieuwe mensen. We doen het nu met veel meer gemak én plezier. Heel blij mee.
Madelon, horeca ondernemer
Als 'solopreneur' doe ik alles alleen, en vind ik dat best wel eens "overwhelming". Zo fijn dat ik behalve de superduidelijke trainingsvideo's nu ook nog eens voor een jaar lang elke maand mijn vragen aan Liesbeth kan stellen! Zij bezorgt me altijd weer minimaal één inzicht! superblij met deze aankoop!
Daniëlle - Coach

Deel 1 van de Training - Online Trainingsvideo's

Deze Training begint met het leren van de basis via de trainingsvideo's. Deze video's staan op ons besloten online platform van The School of Business Growth. Zodra je de training hebt aangeschaft kun je beginnen met de training te volgen én de opdrachten te maken die betrekking hebben op jouw bedrijf, of het bedrijf waarvoor je de training volgt.

Deel 2 van de training - Maandelijkse Online coaching sessie

Zodra je een start hebt gemaakt aan de video's en de opdrachten tune je iedere laatste vrijdag van de maand (tussen 10 & 11 uur) in op de maandelijkse online coaching sessies met andere ondernemers. (die je ook terug kunt kijken!)  Je kan hier al je vragen stellen én ik zal hierin ook écht met je mee brainstormen over jouw bedrijf, winkel of restaurant. Leuk om dan meteen kennis met je mogen maken! (30 April, 28 Mei, 25 juni... verdere data verschijnen.)

Deel 3 van de training - Online Insta Tutorials

Wat kan je leren van je statistieken en hoe voer je eigenlijk een hashtag onderzoek uit?  En hoe werken EIGENLIJK al die knoppen van Instagram? Voor de mega belangrijke strategische onderdelen zijn tutorials gemaakt PLUS een databank met tutorials PER KNOP die je erbij kan pakken als jij met jouw Insta account en strategie aan de slag gaat.  

Deel 4 van de training - Aanvullende strategische BONUS video's

Wat maakt nou dat sommige ondernemers wel met het grootste gemak verkopen via Instagram en anderen niet?        Dat is THE MAGIC SAUCE      ... Voor deze unieke aanvulling op de training zijn we "as we speak" nieuwe trainingsvideo's aan het creëren die ZSM beschikbaar voor jou worden als deelnemer! Dus start vandaag nog met de basis die er al staat en binnen mum van tijd heb ook jij toegang tot deze unieke aanvullende trainingsvideo's!! 
Ons team heeft de Business Instagram Training gevolgd, wat een waarde! Het enthousiasme is sindsdien echt AAN in het team. We zijn meteen aan de slag gegaan met het creëren van content. Ons nieuwe account vult zich goed en we krijgen reacties voor al onze landelijke vestigingen.
Christopher - Tandarts Spoed Praktijk

Dit zijn de onderwerpen van de trainingsvideo's

De Basis van online zichtbaarheid via jouw Instagram account. Wat je MOET weten om continu klanten aan te trekken.

Jouw ideale klant (bestaat die écht??? of is dat een fabeltje?)

Content creatie + Content Strategie (yep. je leest het goed, we gaan het STRATEGISCH aanpakken)

Content Kalender. Nooit meer het gevoel: "Wat moet ik NOU weer posten?"

Interactie. Hoe kom je nou aan een groter bereik?

De Tutorial DATA bank: Hashtag onderzoek, Statistieken en ALLE knoppen & features uitgelegd in korte tutorials. Pak er steeds bij wat jij nodig hebt!

€ 300,-

Business Instagram Training

Start vandaag nog met de Online Video's. De training blijft voor je beschikbaar, ook als er updates komen. Je krijgt voor dit bedrag toegang voor jou én nog iemand uit jouw team. (LET OP! dit geld alleen voor teammembers, niet als je beiden een ander bedrijf hebt) Zo kunnen jullie samen brainstormen en maakt het het bijhouden van jullie Business insta account nog leuker!

BONUS

Wat zorgt er nou voor dat mensen bij je kopen, wat zorgt er nou voor dat jij kan leren VERKOPEN zonder dat je je er ongemakkelijk bij voelt? Dat kan voelen als een TRUCJE.... of als iets wat NIET ECHT IS. Maar geloof me. Het is zo echt als jouw bedrijf en iedereen kan het leren. Dit GOUDEN SAUSJE zijn we momenteel aan het brouwen in de keukens van The School of Business Growth maar verschijnt ZSM in de besloten leeromgeving van deze training. 


Deze SUPERBELANGRIJKE ONMISBARE toevoeging gaat ervoor zorgen dat de prijs van deze training omhoog zal gaan. Maar nu nog niet ... dus doe je voordeel en schaf de Training NU aan.