Je grootste Verlangen? Rust

Een steady Inkomstenstroom en WETEN hoe je van vandaag naar jouw Droom-Omzet kunt groeien

Leer van mij hoe je minimaal 100.000 euro p/j kan omzetten

Als kei in je specialisme droom je van een business die je een steady inkomen oplevert. In de term “Financiële vrijheid”  schuilt een toekomstbeeld wat jou (stiekem) wel aanspreekt maar de realiteit ziet er by far nog niet zo uit.


👉🏼 Ja. Je hebt al klanten.

👉🏼Ja. Je bent al ondernemer.

👉🏼 Ja. Je hebt al resultaat geleverd.

En toch... je weet dat er een grootser plan voor je ligt. Dat wat jij doet is de bedoeling, maar je weet dat je veel meer mensen kan helpen dan je op dit moment doet. Jouw specialisme nail je, nu het ondernemersspelletje nog.

"Lies ik heb al met heel wat coaches gewerkt maar jij bent de ENIGE die zo'n briljant plan voor me heeft gemaakt. En hij werkt! Alles klikt in elkaar, het is ZO logisch dat klanten nu als vanzelf naar me toekomen. Ik ben zo ongelofelijk blij met jou.


En voor andere ondernemers die dit lezen.. twijfel je nog om met Liesbeth te werken?

Ik zeg DOEN! Doe het gewoon. Liesbeth tovert in no time jouw goud boven tafel!"

Saskia - The Online tech Lady

Ben jij er ook zo klaar mee dat je:

🤯 totaal niet weet hoe je een steady inkomstenstroom genereert

 📚 al heel wat challenges, ebooks en workshops hebt verslonden maar nog steeds niet HOE je je bedrijf kan laten groeien

❌ niet weet WAT je nou precies moet zeggen (online, op je site of in real life) om mensen te laten begrijpen wat je doet?
⏰ het gevoel hebt heel druk te zijn, maar onderaan de streep te weinig overhoudt?

🥷🏻 totaal onzichtbaar bent? (en dat je tegelijk wel weet dat dat nodig is, maar hoe dan?)

🛑 er zelfs soms al aan denkt je ondernemersdroom dan maar aan de wilgen te hangen?

Gedrukt 3-stappenplan naar €100.000,- per jaar
thuis op je bureau!

Bestel nu GRATIS jouw exemplaar en ga meteen aan de slag!

Zij volgden eerder trajecten bij The School of Business Growth

"Ik vind het zo bijzonder wat je bij mij en de anderen teweeg brengt"

Het is zo’n eye-opener op alle vlakken. Niet alleen ondernemerschap, maar mijn hele mindset!

Je weet van te voren niet wat je precies krijgt voor je investering. Die waarde bepaling kan je achteraf doen. Nu ik erin zit merk ik dat je me echt naar een next level trekt.

Mijn 3-daagse baan die ik nog had naast mijn onderneming, gaat er nu over 3 maanden uit, dat weet ik al zeker.

Je zet jezelf in dit traject écht omhoog. Het verhaal wat je verteld, dat denk je ook. Ik zei altijd: ik doe maar wat. Maar nu niet meer!! 


Frederick

"Ze kan altijd precies haar vinger op de juiste plek leggen"

Mijn business is de afgelopen 2 jaar zo hard gegroeid dat me het plezier van ondernemen (bijna) werd ontnomen. Met Liesbeth, bij wie ik eerder ook al een jaartraject had afgenomen, ben ik toen heel strategisch gaan kijken naar mijn hele bedrijf.


Na onze samenwerking zag ik het licht weer en kon ik stapsgewijs de ideeën die we samen hadden bedacht gaan uitvoeren. Behalve dat ik het fijn vind dat Liesbeth mijn bedrijf inmiddels erg goed kent, kan ze altijd precies haar vinger op de juiste plek leggen én stimuleert ze me om actie te ondernemen juist op die onderdelen waar het nodig is om verbetering door te voeren. Liesbeth is een heerlijke sparringpartner!


Lieke

"Je bent een persoon en geen nummertje"
Ik heb dankzij Liesbeth keuzes gemaakt en knopen doorgehakt, afstand genomen van bepaalde zaken en diverse taken binnen mijn bedrijf uit handen gegeven. Enerzijds meer geïnvesteerd om aan de andere kant meer vrije tijd en rust te krijgen. Ik heb nu het overzicht terug en heb daardoor de ruimte om weer creatief te denken en nieuwe kansen te zien en te benutten. Dankzij de inzichten die ik heb gekregen maak ik nu afwegingen en ga ik niet meer als een stomende, onbestuurbare trein door.

Liesbeth is een super fijn persoon om mee samen te werken. Ze kijkt naar het complete plaatje. Je bent een persoon en geen nummertje. Ze denkt mee en probeert het beste uit jezelf en je business te halen. Je kunt haar altijd bereiken als je ergens tegenaan loopt. En dankzij de community kun je met andere ondernemers sparren en kom je tot nieuwe inzichten.


Celine

Bouw een basis waarop je door kunt groeien naar minimaal 100.000 Euro p/j

Je bedrijf laten groeien kan je leren. Net als veters strikken, Spaans spreken en zwemmen. Het enige is dat je dat niet alleen kan. Je hebt daar een ervaren teacher voor nodig. De beroemde Serena & Venus hebben de top niet alleen behaald. Beyoncé doet het ook niet in haar eentje. Max Verstappen heeft niet alleen talloze coaches en trainers maar ook nog eens een teamvan 1200 (!!!) man.


HOEZO alleen?? Waarom zou een ondernemer alles zelf moeten bedenken en kunnen? Als jij al bewijs hebt geleverd aan jezelf door succesvol een of meerdere klanten naar haar/zijn gedroomde resultaat te helpen? Dan kan je groeien. Als je iets 1x kan verkopen kan je het 100x verkopen. 

Hi, ik ben Liesbeth

Allereerst mag je weten dat ik veel Amerikaanse woorden en termen gebruik. Ik ben spiritueler dan ik dacht en tegelijkertijd een Alpha Female (bestaat dat woord?) nooit wetende dat die 2 verenigd in één mens konden zijn.


Geld verdienen & aantrekken is één van de grootste lessen die ik te leren en dus ook te 'teachen' heb. Een proces waar ik heel van geniet! Ik ben een echte vrouw en tegelijkertijd ben ik niet onzeker en heb ik mezelf altijd leuk gevonden wat dan weer niet een echt vrouwentrekje is.


lees hier het vervolg van mijn verhaal

In de MEDIA

NRC

"In coaching heb ik mijn werkgeluk gevonden"

Happinez

"Geld is de beloning, niet het doel. Je wens moet zuiver en oprecht zijn."  10 tips om je Money Mindset te verbeteren."
"Je kunt wachten op inspiratie, maar het gaat erom dat je het doet"

Telegraaf

Liesbeth ging failliet maar bleef dromen. "Het was een goede leerschool"

Interview Nationale Nederlanden

“Je kunt je bedrijf alléén laten groeien als je gelooft in wat je doet”

Podcast Zarayda

Liesbeth en ik praten over die sleutelmomenten in business en leven die je maken wie je bent. De soms harde lessen. De vaak prachtige inzichten. De acties die er uit voortkomen. En de enorme groei die erin kan zitten.

Gedrukt 3-stappenplan naar €100.000,- per jaar
thuis op je bureau!

Bestel nu GRATIS jouw exemplaar en ga meteen aan de slag!