arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Zichtbaar(der) worden?

Dat is wat we je leren bij
The School of Business Growth

In de School of BG komen Zakelijke, Persoonlijke & Spirituele groei samen

Zakelijke groei

Strategischer denken en plannen. Onze studenten hebben: of al een bewezen product/dienst maar willen meer volume. Of ze starten net met een mooie droom en willen leren hoe ze een stevige basis neerzetten voor de eerste jaren van hun onderneming. Hoe je vanuit beide situaties strategisch die groei realiseert door je online zichtbaarheid te vergroten vanuit een stevige basis is wat we je leren. 

Persoonlijke ontwikkeling

Het ondernemerschap daagt je uit in de meest positieve zin van het woord. Het beste uit jezelf halen is dus ook cruciaal als je bezig bent je Business te laten groeien. Jij bent immers de spil van je bedrijf. We helpen je d.m.v. technieken en inzichten het beste én het unieke van jezelf omhoog te laten komen en dát mede in te zetten in de groei van je online zichtbaarheid en dus je bedrijfsresultaten.

Spiritualiteit

Spiritualiteit lijkt ver weg te staan van het zakenleven. Toch als we het hebben over je dromen en doelen najagen is de Wet van de Aantrekkingskracht in onze ogen een onmisbare factor. En gelukkig zijn er talloze grote zakenhelden zoals Oprah WInfrey, Ray Dalio en vele anderen die dit bevestigen.

Blijf zoeken, Blijf luisteren en Blijf leren

Een motto dat niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Met hoogte- en diepte punten heeft Founder Liesbeth Besamusca het ondernemerschap zichzelf aangeleerd. Aangevuld met een behoorlijke dosis trainingen, opleidingen, boeken & Teachers.


Toch voelde ze lange tijd dat ze niet op het juiste pad zat. Er lag meer in het verschiet. Haar eigen zoektocht naar een grotere online zichtbaarheid voor haar bedrijf in 2012 zorgde voor de eerste 'sprankel' van wat nu de bedrijven zijn die staan als een huis.
 

Ze ontdekte dat je ZELF in de hand hebt hoe zichtbaar je bent, en dus hoeveel klanten en omzet je kan realiseren.

Vraag de gemiddelde ondernemer waarom hij of zij is gaan ondernemen... het antwoord is vrijheid. Alleen wordt deze vrijheid vaak niet ervaren door ondernemers. Te weinig klanten of omzet zijn vaak de oorzaak van het gebrek aan gevoel van vrijheid. Als mensen niet weten dat je er bent, kunnen ze ook niet van je kopen. Online zichtbaar(der) is NIET meer weg te denken in deze tijd. Dus START vandaag nog.