Gedrukt 3-stappenplan naar €100.000,- per jaar

Bestel nu jouw gedrukte exemplaar, ontvang het thuis, en maak jouw persoonlijke 3-stappenplan naar een ton euro omzet per jaar!


✅ Een duidelijk persoonlijk plan voor jouw business


✅ Volg gemakkelijk de stappen in het fysieke werkboek met de begeleidende mails


✅ BONUS : Besloten podcastserie inclusief kijkje bij mij achter de schermen. 

Liesbeth heeft de gave om de vinger binnen NO TIME op de zere plek te leggen en juist daardoor jouw goud tevoorschijn te toveren!  Mijn aanbod klikt nu als perfecte radartjes in elkaar. Daardoor komen klanten nu bijna vanzelf omdat ik zo easy kan uitleggen wat ik oplos. Twijfel je over Liesbeth? Niet doen! Ze is geweldig.

Saskia

Heb jij een groot verlangen om minimaal 100.000 euro om te zetten?

👉🏼 Je merkt dat (goed betalende) klanten aantrekken nog niet zo easy is.

👉🏼 Dat je niet duidelijk weet wat je moet zeggen om mensen te laten voelen dat jij dé oplossing hebt voor hun probleem.

👉🏼 En bovendien.. je hebt al 'van alles en nog wat geprobeerd ' maar wat mist is een plan en daarmee de focus om het te laten werken.

"Ik vind je geweldig!"

Celine
"Liesbeth is een super fijn persoon om mee samen te werken. Ze kijkt naar het complete plaatje. Je bent een persoon en geen nummertje. Ze denkt mee en probeert het beste uit jezelf en je business te halen."
Frederick
"Ik vind het zo bijzonder wat je bij mij en de anderen teweeg brengt. Het is zo’n eye-opener op alle vlakken. Niet alleen ondernemerschap, maar mijn hele mindset!"
Laura
 "Best Business Coach Evâh.. Lieve Lies, ik wil je bedanken voor alles wat je voor je hebt betekend. Ik heb me het hele traject zo gesteund gevoeld. Jij kunt mensen positief in beweging krijgen, precies wat ik zocht in een Business Coach"

Hi, ik ben Liesbeth en ik help ondernemers hun bedrijf te laten groeien

Tegelijk werken we naar rust in je kop en een business die je energie geeft! En dat alles in minder werkuren! Ik geloof heilig in Growth Happiness:

Van het behalen van je omzetdoel ben je slechts 3 seconden gelukkig, maar..'the minute' dat je het pad begrijpt náár je omzetdoel kun je 365 dagen per jaar gelukkig aan en in je business werken.