GROEI REALISEREN

werk 3 maanden met mij om de basis van je bedrijf klaar te zetten voor groei

Diep van binnen weet je het...

...er zit een BOM waarde in je.

Je hebt hier namelijk al bewijs van. Je hebt al klanten succesvol naar hun gedroomde resultaat geholpen. Wat een gevoel gaf je dat! Ook weet je dat er zoveel meer potentie in je bedrijf zit… maar je omzet laat dat nu nog niet zien.

Je interne stemmetjes houden steeds een discussie: 'Houd je jezelf voor de gek met dat grote omzetdoel van je?' Of is het ECHT mogelijk? Is het simpelweg dat je het ‘ondernemersspelletje’ nog niet snapt?

Feit is dat je op dit moment te weinig klanten en/of te weinig omzet hebt om te spreken van een succes. Maar je hebt wel geroken áán het succes… bij die super tevreden klant(en). En dat? Smaakt naar meer.

GROEI, STRATEGIE EN RESULTAAT

Als jij 13 weken met mij samenwerkt waarin we focussen op groei, strategie en resultaat? Dan zet jij de fundering neer waarop je door kunt groeien naar de in mijn ogen minimale omzet van MINIMAAL 100.000 euro in 12 maanden.


Een kleine disclaimer..? Dit traject is niet voor iedereen, en ik werk ook niet met iedereen. Behalve dat wij een match moeten hebben, werk ik alleen met ambitieuze A-Players samen. Want daarin ligt de basis van jouw en mijn succes en het resultaat dat we gaan behalen. Daarom nodig ik je uit voor een GRATIS geheel vrijblijven 30 min strategie gesprek. 

Waar sta je, wat is je droom en hoe denk je daar te komen? Ik geef je in ons gesprek meteen tips om mee aan de slag te gaan. Reken dus op een waardevol halfuurtje!

STRATEGY & RESULTS

De investering die ik van je vraag is enerzijds een tijdsinvestering. Reserveer 1 dagdeel per week voor GROEI. Voor werken AAN je bedrijf in plaats van in je bedrijf.


Those who pay, pay attention. En dus is de andere investering die ik van je vraag een financiële investering. Voor 2777 euro of 3 termijnen van 947 euro heb je mij 13 weken naast je. (prijzen zijn ex btw) Verdubbel jij in 12 maanden je omzet? Dan is deze investering een nobrainer, want je leert hier skills for life.


Wil jij weten of we een match hebben? Of dit traject voor jou is? Meld je dan aan via de knop hieronder voor een 1 op 1 call.