STRATEGY & RESULTS

Laten we samen de basis van je bedrijf ijzersterk én klaar voor groei maken

Diep van binnen weet je het al een tijdje..

er zit een BOM waarde in je. Je hebt hier namelijk al bewijs van. Je hebt al klanten succesvol naar hun gedroomde resultaat geholpen. Wat een gevoel gaf je dat! Ook weet je dat er zoveel meer potentie in je bedrijf zit… maar je omzet laat dat nu nog niet zien.

Je interne stemmetjes houden steeds een discussie: 'Houd je jezelf voor de gek met dat grote omzetdoel van je?' Of is het ECHT mogelijk?  Is het simpelweg dat je het ‘ondernemersspelletje’ nog niet snapt?

Feit is dat je op dit moment te weinig klanten en/of te weinig omzet hebt om te spreken van een succes. Maar je hebt wel geroken áán het succes… bij die super tevreden klant(en). En dat? Smaakt naar meer.

Ik wil je bedanken voor de afgelopen tijd. Ik had al eerder bij anderen trajecten gevolgd maar ik moet zeggen dat jij de enige bent geweest tot nu toe waar er ECHT kwartjes zijn gevallen. Echt heel specifiek op mij. 

Ik was best sceptisch van te voren, ik dacht wat ik echt nodig heb is 1:1 want in een groep wordt het algemeen. Ik ervaarde in de groep dat je zoveel persoonlijke aandacht geeft, echt op iedereens eigen specifieke business. Het was JUIST heel waardevol in de groep. 

Nellie Oliveira

Wat een heerlijk gevoel! 

Hoeveel rust zou jij ervaren als je de stappen zou weten naar meer omzet?

Als je iemand naast je zou hebben staan die met je meekijkt en je die stappen leert?

Iemand die die stappen zelf heeft gezet en dat inmiddels al aan talloze ondernemers heeft geleerd?

Die weet hoe jij strategisch kan groeien naar jouw droomresultaat.


Stel je de financiële stabiliteit eens voor die je dat oplevert.

Geeft je dat peace of mind?  Meer ruimte om dat te geven aan de mensen die je lief hebt?


Wat een heerlijk gevoel! Toch?

Wil jij ook:

👉🏼 Van gepieker naar duidelijkheid?

👉🏼 Van een te lege naar een volle agenda? (of van een volle, rommelige agenda naar meer rust in je dagen?)

👉🏼 Van"van alles een beetje proberen" naar gerichte acties die klanten en omzet opleveren?

👉🏼 Van een "inkomen" naar genoeg geld op de bank voor die droom auto / vakantie / investeringen / fill in the blancs...

Ervaringen met Strategy & Results

Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

"Voor mij kwam dit traject precies op het juiste moment. Ik was al een tijdje aan de gang met mijn bedrijf, maar wilde echt meer gaan toespitsen op doelgroep en meer professionaliseren. 

Het hele traject was ook meteen een mooi voorbeeld voor mij van hoe het ook kan. Opschalen waar dat lukt en de persoonlijke touch niet verliezen. Dat is hoe ik het ook wil. En verder is het thema voor mij vooral: schaven! Niet steeds meer doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet


Loes Buys
Zoveel meer gebracht dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden..
Mijn Strategy & Results traject met Liesbeth heeft me zoveel meer gebracht dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden. Met haar zakelijke intuïtie en scherpe observatie heeft ze me door lastige keuzes en beslissingen geholpen en groei ik vol vertrouwen weer door naar een nieuwe fase in mijn onderneming. Ik ben dankbaar als ik kijk naar waar ik stond toen we met het traject begonnen en waar ik nu sta.
Sanne Hultink
Voor de rest van mijn leven profijt
Wauw, wat leer ik veel! En ondanks het vallen en opstaan, vallen kwartjes voor mijn gevoel toch best snel. Ik voel wel dat dit dé weg is. En dat ik hier voor de rest van mijn leven profijt van heb.
Monique Trijsburg

Dit droomscenario is mogelijk.
⬇️ Klaar om in jezelf te investeren? ⬇️

Je maakt de commitment om met mij te gaan samenwerken.

Ik leer je de basis die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien als een huis. Laag voor laag. Zonder stevig fundament stort het in, dus daar beginnen we.

We gaan in 13 weken, 10 modules doornemen.

Waarin we JOUW ideale klant, je strategische aanbod, jouw doelen én acties gaan inrichten op groei. Jij gaat aan de slag. Ik stuur je bij.

Je krijgt 3 live, online Strategie sessies + vlammende Kickoff 🔥

Samen met je medestudenten (ook allemaal ondernemers die een dienst verkopen) coach ik je LIVE op jouw struggles, jouw keuzes en waar jij mee worstelt of tegenaan loopt. Je leert enorm veel van mij maar ook van elkaar in deze strategische sessies.

Stel 24/7 je vragen

Op werkdagen beantwoord ik al jouw vragen. Zo loop je nooit vast en hoef je niet te wachten op de volgende strategische sessie.

Fysiek gedrukt werkboek

Door bij elke Module in ACTIE te komen, komt er daadwerkelijk beweging in de zaak.

Feedback op je pagina's

Na dit traject staan de meest belangrijke pagina's van je website als een huis waardoor je teksten als klantmagneet werken.

Visualiseer jezelf eens over 12 maanden:


  • Je checkt je bankrekening en er staat een buffer op
  • Je realiseert je hoe je gegroeid bent het afgelopen jaar
  • Je beseft je dat je nooit deze mooie omzet had kunnen behalen als je niet in jezelf had geïnvesteerd

De basis van je bedrijf staat nu werkelijk als een huis waar je de komende jaren nog gemakkelijk op kan doorbouwen. Je omzet van dit jaar was al veel hoger dan vorig jaar. En je weet met de acties die je nu al hebt uitgezet hoe je omzet van komend jaar eruit zal zien.


Dat gevoel van omzetzekerheid is werkelijk onbetaalbaar. (Net als die droomvakantie die je eindelijk kan betalen voor jou en je gezin.) Deze financiële ruimte voelt zó goed. Je merkt dat je meer rechtop staat en dat je eigenwaarde echt is mee gegroeid de afgelopen maanden.

Strategy & Results

Niet iedere ondernemer is geschikt voor mijn programma's. Wil je weten of jij in aanmerking komt om mee te doen aan mijn 13-weekse programma? Vul dan het toelatingsformulier in. Aan de hand daarvan ontvang je van ons een reactie of je mee mag doen. Met het invullen van een toelatingsformulier verplicht je jezelf niet tot aankoop.


S&R wordt in 2024 slechts een aantal keer opgestart. Er is steeds beperkt plek in de groepen zodat iedere deelnemer de aandacht krijgt die zij/hij nodig heeft.  Als je nu je toelatingsformulier invult en je wordt toegelaten kan je zelf aangeven welke start datum jij je plek wilt reserveren.

Aan het eind van dit traject :

👍 Weet je precies HOE en WAAR je je klant kan vinden en hoe je jouw diensten en/of trajecten aan ze kunt verkopen. (Overigens zal dit verkopen niet meer als duwen en trekken voelen, maar dat merk je wel)

👍 Heb jij je eigen fundament gecreëerd waarop je kunt doorbouwen richting een omzet van MINIMAAL 100.000 euro in 12 maanden

👍 Weet je welke acties je steeds moet ondernemen (en wat je NIET moet doen) om je doelen te bereiken. 

👍 Zie het zo: ik reik je de ingrediënten aan EN het recept voor de taart. Na 13 weken kan jij die taart zelfstandig bakken.

Deze ondernemers volgden al eerder een traject:

Ruby

Liesbeth is een heerlijk persoon om mee te werken. Alle dikke complimenten naar haar. Je bedrijf laten groeien is niet uniek maar hoe Liesbeth het brengt is ZEKER wel uniek in hoe zij is. Als iemand je positief on track kan houden dan is zij het wel met haar energie en haar inspiratie.

Ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld over dit traject. Ik heb de podcast van Lies geluisterd en dacht: “Met deze vrouw heb ik een klik en bij haar moet ik zijn!”

Diana & Marije

Voor ons bedrijf Kas Kuppens hebben wij bij Liesbeth een traject gevolgd en hebben we inmiddels ook behoorlijk wat LIVE events bijgewoond. Liesbeth haar heldere strategische blik heeft ons enorm geholpen in onze groei. Bovendien zijn wij fan van haar energie! Altijd inspirerend en positief.

Groei, strategie en resultaat

Als jij 13 weken met mij samenwerkt waarin we focussen op groei, strategie en resultaat? Dan zet jij de fundering neer waarop je door kunt groeien naar de in mijn ogen minimale omzet van MINIMAAL 100.000 euro in 12 maanden.


Een kleine disclaimer..? Dit traject is niet voor iedereen, en ik werk ook niet met iedereen. Behalve dat wij een match moeten hebben, werk ik alleen met ambitieuze A-Players samen. Want daarin ligt de basis van jouw en mijn succes en het resultaat dat we gaan behalen. Daarom nodig ik je uit het toelatingsform in te vullen.

Met het invullen verplicht jij jezelf niet tot deelname of betaling van een traject.

Na het invullen van je form ontvang je z.s.m. antwoord van ons. Hebben we nog vragen dan nemen we contact met je op. 

Dit zijn de 10 Modules van Strategy & Results

Module 1

Clarity equals Power. Als jij niet weet wat je wilt, kan het je ook niet gegeven worden. Dus CLARITY first.


Module 2

Zet jouw uniekheid in. Er is er maar 1 zoals jij. Gebruik dat. Zet dat in!


Module 3

Je ideale klant. De basis voor deze module ligt in module 1 & 2. Zonder die duidelijkheid is je ideale klant bepalen een stuk lastiger.


Module 4

Jouw strategische aanbod. Als jij geen strategisch aanbod hebt, kun je je omzet niet voorspellen. Met de inzichten uit deze module ga je écht stappen maken.

Module 5

Money (Mindset). Als jouw denken, gevoel en praten over geld niet klaar staat voor GROEI, voor meer omzet en winst dan sta je jezelf in de weg. En dat is nou juist niet wat we willen toch? Dus je money mindset verruimen is cruciaal!

Module 6

Doelen stellen en realiseren. Je kan je omzetdoel stellen, maar hoe realiseer je deze? Dat leer je in deze module.


Module 7

ACTIE & Aantrekking. Hard werken zonder de wet van aantrekking in te zetten om je doelen te bereiken? Zonde van al je zweet en een gemiste kans op heel veel FUN!! Want dat is wat het je brengt als je aan deze unieke combinatie gaat werken.

Module 8

Sales & Pitchen. Je kan je ideale klant hebben bepaald en je aanbod klaar hebben, maar HOE verkoop je het? Een deepdive in sales is daarom key in dit traject.

Module 9

Online Zichtbaar(der). Simpel! als "men" je niet kent, kunnen ze niet bij je kopen, voor je komen werken of je aanraden bij familie & vrienden.  Zorgen dat jij aanwezig bent op social is onmisbaar. HOE je dat doet zodat jij je er ook nog goed bij voelt én dat het je klanten oplevert, leer je in deze module.

Module 10

In deze BONUS module komt alles wat je geleerd hebt in de eerdere 9 modules samen. De kers op de taart die niet mag ontbreken voor garantie op jouw succes!

Over Strategy & Results

Jij kunt mensen positief in beweging krijgen.
Liesbeth a.k.a. "Best Business Coach Evâh". Lieve Lies, ik wil je bedanken voor alles wat je voor je hebt betekend. Ik heb me het hele traject zo gesteund gevoeld. Je hebt mijn nieuwe trajecten echt een super kickstart gegeven. Zo fijn om nu een goede basis te hebben waarop ik nu door kan knallen! Jij kunt mensen positief in beweging krijgen, precies wat ik zocht in een Business Coach.
Laura - English Langauge Coach
Eye Opener
My Goodness wat doe je me aan met die vragen van 2.2. Confronterend, eye opener, mooi, trots, verdrietig, nog trotser dat ik nu niet meer dagelijks met dat verdriet leef. Zo maar een paar woorden/gedachten die door mijn hoofd gingen. Dankjewel!!
Elke - Financieel Adviseur
Bedankt!
Ik was net in ons strategie gesprek emotioneel omdat ik zo goed weet hoe mijn ideale klant zich voelt. Ik wéét dat ik ze kan helpen. Ik gun iedere vrouw dit. Nu ik goed leer communiceren uit mijn hart, naar exact de juiste persoon, dan gaan er hele gave dingen gebeuren! Bedankt voor je mooie coach gesprek!
Lisette Maas Leefstyle Coaching

Strategy & Results

Er zijn een beperkt aantal plekken in deze groep en je wordt niet automatisch toegelaten. 


Als je bij me bent, dan heb ik je écht onder mijn vleugels en op mijn netvlies. Om jou deze focus te kunnen geven zijn mijn groepen nooit te vol.