Scale Up!

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Je had iets GROOTSERS in je hoofd


Op één of andere manier 'loopt' het toch wel. De omzet, de verkopen.

Maar er knaagt iets. Je haalt het uiterste er niet uit. Niet uit je Business... maar heel eerlijk? OOK niet uit jezelf. En DAAR knelt de schoen. Toch?

Je hebt een team. Je hebt omzet. Je hebt (meer dan) tevreden klanten. Je bent een échte ondernemer.

Hoe kan het dan toch dat je niet voldaan bent? Dat je niet écht trots bent op jezelf? 

Ben jij dit?Doorzetter

Als ondernemer zou je jezelf als doorzetter omschrijven. Je hebt pieken en dalen meegemaakt. Maar dat jouw bedrijf een hit zou worden dat was jou altijd al duidelijk.Levensgenieter

Hard werken. Hard genieten. Er is niks mis met gas geven, hard werken en het ondernemerschap omarmen. Maar de positieve keerzijde is dat je ook geniet van wat je onderneming je geeft.Inventief

Er leiden vele wegen naar Rome. Jouw inventiviteit is wat je kenmerkt, wat je HIER heeft gebracht en wat je nog verder gaat  helpen.

Het ging mij zeker niet alleen om meer omzet. Het ging mij erom dat wat we deden niet allesomvattend was. Liesbeth helpt mij en mijn team met het herkennen van onze blinde vlekken en daar acties op te zetten, waar we vervolgens weer op sturen. Dat levert behalve betere resultaten ook een heel goed gevoel over onze business op. We hebben de touwtjes weer in handen. 
Susan Dekker

Strategy meets Data

Alles in de groei van jouw bedrijf valt en staat bij een strategie. Aan een strategie koppel je een plan en vervolgens je acties. Maar daarna volgt "The Magic"... en dat is data. Want aan welke knop draai je om jouw gestelde doelen te bereiken?


Ik coach ondernemers (en eventueel hun team) op resultaat maar wel door steeds bovengenoemde stappen aan te houden. Daarom werk ik ook nooit met eenmalige sessies maar met trajecten. Dan zie je resultaten ontstaan.

Scale Up! Is een traject van Minimaal 6 Maanden, en wordt op maat gemaakt.

Plan nu een Matchcall met mij in waarin we samen bepalen of ik de persoon ben voor jou en jij de persoon bent voor mij.