SCALE UP!

Ik ben klaar voor jou. Jij voor mij?

Je had iets GROOTSERS in je hoofd


Op één of andere manier 'loopt' het wel. De omzet, de verkopen. Maar er knaagt iets. Er zit meer in je en het komt er niet uit. Niet uit je Business... maar heel eerlijk? Ook niet uit jezelf. En DAAR knelt de schoen. Toch?

  • Je hebt een team (of 'helpende handjes'
  • Je hebt een mooie omzet
  • Je hebt (meer dan) tevreden klanten
  • Je bent een échte ondernemer

Hoe kan het dan toch dat je niet voldaan bent? Dat je niet écht trots bent op jezelf? Dat het nog lang niet 'klaar' is?

Ben jij dit?Doorzetter

Als ondernemer zou je jezelf als doorzetter omschrijven. Je hebt pieken en dalen meegemaakt. Maar dat jouw bedrijf een hit zou worden dat was jou altijd al duidelijk.Levensgenieter

Hard werken. Hard genieten. Er is niks mis met gas geven, hard werken en het ondernemerschap omarmen. Maar de positieve keerzijde is dat je ook geniet van wat je onderneming je geeft.Inventief

Er leiden vele wegen naar Rome. Jouw inventiviteit is wat je kenmerkt, wat je HIER heeft gebracht en wat je nog verder gaat  helpen.

Samenwerken met Liesbeth is voor mij zeer verhelderend!

Ik werk nu ruim 2 jaar met Liesbeth samen. Een heel helder inzicht in mijn cijfers en prognose voor de toekomst. Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken! Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! Maar ook ik als persoon sta rustiger in mijn business omdat ik precies weet waar we heen groeien.

Ik raad iedereen dan ook aan om met deze power vrouw samen te werken!

Sander  - De Gouden Ton

Strategy meets Data

Alles in de groei van jouw bedrijf valt en staat bij een strategie. Aan een strategie koppel je een plan en vervolgens je acties. Maar daarna volgt "The Magic"... en dat is data. Want aan welke knop draai je om jouw gestelde doelen te bereiken?


Ik coach ondernemers op resultaat maar wel door steeds bovengenoemde stappen aan te houden. Daarom werk ik ook nooit met eenmalige sessies maar met trajecten. Dan zie je resultaten ontstaan.


Scale Up! Is een traject van 6 Maanden, en behalve dat ik je in de basis op bepaalde onderwerpen coach en stuur, werk ik ook met wat zich bij jou aandient in de business.


Plan nu een Matchcall met mij in waarin we samen bepalen of Scale Up past bij de fase waarin jij je met je Business begeeft en of ik de persoon ben voor jou en jij de persoon bent voor mij. 

Mijn onderbuik me bleef vertellen dat ik niet het onderste uit de kan haalde
Het ging mij zeker niet alleen om meer omzet. Het ging mij erom dat mijn onderbuik me bleef vertellen dat ik niet het onderste uit de kan haalde. En daardoor mistte ik zelfvoldoening. Liesbeth helpt mij met het herkennen van de blinde vlekken in mijn business én in mijn denken. Daar zetten we acties op uit, waar we vervolgens weer op bijsturen. Ze is strategisch, menselijk maar dat alles met een flinke dosis POWER. Dat levert mij behalve betere resultaten ook een heel goed gevoel over de business op. We hebben de touwtjes weer in handen.
Susan Dekker
Strategisch Oog

Als ondernemer hoef je niet overal verstand van te hebben. En dat begrijpt Liesbeth heel goed.

Dat werkt voor mij top. Doen waar je goed in bent en door!

Werken naar die ene stip op de horizon. Met het strategische oog van Liesbeth werd het voor mij een stuk efficiënter!

Christina - 

Yin & Yang

Acties ondernemen, opschalen, gas geven. Het kan allemaal erg masculien overkomen, en die kant is bij mij zeker aanwezig. Toch heb ik in mijn bijna 18 jaar ondernemerschap gemerkt dat als je alleen deze energie inzet, het wat geforceerd kan voelen.


Als we de zachte kant toelaten en mengen met het masculiene. Vertrouwen hebben, staan voor wie je écht bent, aantrekken met wie je écht wilt werken. Dan ontstaat er iets in een mens en dus in haar of zijn bedrijf wat ik het beste kan omschrijven als Flow.

Zie het als een balans. Nooit perfect, maar het streven waard.

Praktisch


We gaan samen dit avontuur aan, wat betekent dat ik jou als persoon, maar zeker ook je business goed moet leren kennen. Ik werk 1 op 1 in dit topsegment traject. We zien elkaar LIVE en online en spreken elkaar minimaal 2x per maand.

Strandwandelingen (of bos als het heel onstuimig is 😉) zitten in het pakket inbegrepen, ik woon niet voor niks op steenworp afstand van het prachtige Bergen aan Zee.

'It goes without saying' dat mijn focus resultaat gedreven is en ons hoofddoel altijd een financieel doel is. Maar daarnaast sta jij als Ondernemer centraal in je business en dus ook in ons traject. Jij bent leidend. Jij moet weer het gevoel krijgen de boel onder controle te hebben. mijn streven: Growth Happiness. 

Een topsporter doet het ook niet alleen

Ja je bent "zelfstandig" ondernemer... maar betekent dat dat je het alleen moet blijven doen? Don't think so.

Ik kijk naar je uit in een matchcall