GRATIS online Masterclass  - 8 Dec '22

Meer omzet vanuit Focus & Flow

🤫Shhht..ik geef je mijn top 5 Secret Insights..  1. Ben jij het zat dat je niet de omzet (en dus winst) draait waarvan je weet dat het IN je zit?
  2. Ben je all "over the place' maar levert het je niks op?
  3. Ben je specialist in je vak maar weet je niet hoe je aan meer klanten moet komen?
  4. is jouw aanbod nog steeds niet strategisch en schaalbaar?
  • Je leert welke fouten in jouw systeem je een te lage omzet bezorgen
  • Je leert welke focus je waarop moet leggen voor omzetgroei
  • Je leert wat je vooral NIET meer moet doen
  • Ik onthul mijn top 5 geheimen die mij dé omzetgroei opleverde die ik wilde

Zij volgden eerder een Workshop of Masterclass van TSOBG

“Er zijn zoveel radertjes aangegaan Ik ga je bij iedereen aanraden want ik gun dit echt iedere ondernemer. Je hebt me met al je kennis, je energie en enthousiasme echt geraakt en geïnspireerd. Enorm enorm bedankt hiervoor.”

Annemarie
“Eigenlijk maak ik nooit een training af maar ik hing nu de volledige training aan je lippen”
Elke, Wijn & Lijn

“Jeetje, wat ben ik jou dankbaar! Met jouw energie, de waarde die je hebt gegeven en de schrijfoefeningen is dit een katalysator geweest voor mijn ontwikkeling als ondernemer.

Ik kan weer met volle focus door! “

Renske, Kleyn Geluk
Ondernemer...ik ZIE JE. Ik kom vandaan waar jij nu nog in zit. Ik WIST het gewoon...diep van binnen. Dat er een succesnummer in me zat. Maar boy wat heb ik moeten zoeken en fouten moeten maken om het te vinden. 


En wat bleek? Het ondernemerschap had bij ons thuis een generatie overgeslagen dus van huis uit heb ik de kneepjes van het vak niet geleerd zeg maar.. maar er zijn ondernemers die mijn pad ook hadden bewandeld en mij dus konden helpen! Zo simpel eigenlijk. 


Wat kost al dat "gemedder" jou? Hoelang laat je je zelf nog aanklooien? Alles in je eentje uitzoeken? Investeer je tijd liever in leerzame stof die je wakker schudt, die je met andere ogen naar je eigen bedrijf laat kijken.


...meer omzet is voor mij geen "nive to have" maar een dikke vette MUST om mijn leven te kunnen leven op MIJN voorwaarden. Wil jij dit ook? TOF! ik houd enorm van ambitieuze ondernemers! Meld je snel aan

ik wil dit niet missen

Liesbeth - The School of Business Growth

Waarom deze Masterclass?

De afgelopen jaren heb ik met honderden ondernemers samengewerkt vanuit mijn bedrijven waarin ik als coach en strateeg zie waar het helaas mis gaat met het behalen van omzetdoelen. Mijn missie is het om ondernemers die een dienst verkopen te leren hoe je financiële vrijheid kunt bereiken. 


Meer omzet en winst is namelijk te leren. Ondernemerschap leren is het volgen van stappen. Een omzetgrens van 100.000 euro per jaar zie ik als een noodzakelijke ONDERGRENS. Daaronder zitten de meeste fouten, daarboven is het schalen. Kom bij het webinar dan tackelen we jouw fouten en laat ik je zien waar je kansen liggen.

08-12-2022
start om 09:30 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
klik hier om te reserveren