GRATIS online Masterclass  - 22 Sept '22

Meer omzet vanuit Focus & Flow

🤫Shhht..ik geef je mijn top 5 Secret Insights..


Wat ga je leren tijdens deze Masterclass?

  1. Ben jij het zat dat je niet de omzet (en dus winst) draait waarvan je weet dat het IN je zit?
  2. Ben je all "over the place' maar levert het je niks op?
  3. Ben je specialist in je vak maar weet je niet hoe je aan meer klanten moet komen?
  4. is jouw aanbod nog steeds niet strategisch en schaalbaar?
  • Je leert welke fouten in jouw systeem je een te lage omzet bezorgen
  • Je leert welke focus je waarop moet leggen voor omzetgroei
  • Je leert wat je vooral NIET meer moet doen
  • Ik onthul mijn top 5 geheimen die mij dé omzetgroei opleverde die ik wilde

Zij volgden eerder een Workshop of Masterclass van TSOBG

"De manier waarop Liesbeth traint is praktisch, toegankelijk en interactief: een hele fijne manier om kennis te maken met ondernemen vanuit Flow. De Wet van de Aantrekkingskracht is iets magisch. Ik gun het iedereen om - op z'n minst - de basis te begrijpen zodat ook jij het toe kunt gaan passen in jouw leven & business"
Fleur Brunninkhuis
Ik ben heel blij dat ik de Masterclass gevolgd heb.  De trigger zat voor mij  meteen al in het eerste inzicht😊. Ik zat echt vast in het niet weten hoe ik eraan moest beginnen, en na de masterclass had ik al een waslijst van verschillende mogelijkheden genoteerd (en de eerste ook al uitgevoerd). Ik weet nu dat er nog zoveel dingen zijn die ik kan doen om mijn doel te bereiken. Dus dankjewel lieve Liesbeth om me te helpen die ruimte te zien ❤
Lenie Verhelst, Coach 

Ha leukerd, wat was het weer fijn! Waar ik idd in eerste instantie dacht ‘Hmm heb ik hier voldoende aan?’ blijkt het toch weer precies op het goede moment voor mij te zijn geweest! 

Waarom? Omdat ik idd nu voel dat het MOET. Dat voelde ik eerder nog niet zo sterk (waren andere dingen aan de orde) en nu mag ik me echt "committen". En vooral ook; wat moest eerder allemaal en is ook gelukt? Zo goed om jouw power en fijne stem te horen. Die zet aan tot actie. In m’n hoofd zijn er nu allerlei brainwaves en ik ga plannen vandaag, wanneer wat. Dank!

Madelon - Happy Being Coaching

...al 16 jaar ondernemer en inmiddels 3 jaar succesvol

Ondernemer...ik ZIE JE. Ik kom vandaan waar jij nu nog in zit. Ik WIST het gewoon...diep van binnen. Dat er een succesnummer in me zat. Maar boy wat heb ik moeten zoeken en fouten moeten maken om het te vinden. 


En wat bleek? Het ondernemerschap had bij ons thuis een generatie overgeslagen dus van huis uit heb ik de kneepjes van het vak niet geleerd zeg maar.. maar er zijn ondernemers die mijn pad ook hadden bewandeld en mij dus konden helpen! Zo simpel eigenlijk. 


Wat kost al dat "gemedder" jou? Hoelang laat je je zelf nog aanklooien? Alles in je eentje uitzoeken? Investeer je tijd liever in leerzame stof die je wakker schudt, die je met andere ogen naar je eigen bedrijf laat kijken.


...meer omzet is voor mij geen "nive to have" maar een dikke vette MUST om mijn leven te kunnen leven op MIJN voorwaarden. Wil jij dit ook? TOF! ik houd enorm van ambitieuze ondernemers! Meld je snel aan

Liesbeth - The School of Business Growth

Waarom deze Masterclass?

De afgelopen jaren heb ik met honderden ondernemers samengewerkt vanuit mijn bedrijven waarin ik als coach en strateeg zie waar het helaas mis gaat met het behalen van omzetdoelen. Mijn missie is het om ondernemers die een dienst verkopen te leren hoe je financiële vrijheid kunt bereiken. 


Meer omzet en winst is namelijk te leren. Ondernemerschap leren is het volgen van stappen. Een omzetgrens van 100.000 euro per jaar zie ik als een noodzakelijke ONDERGRENS. Daaronder zitten de meeste fouten, daarboven is het schalen. Kom bij het webinar dan tackelen we jouw fouten en laat ik je zien waar je kansen liggen.

Reserveer NU jouw plek!

18-08-2022
start om 09:30 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden