Geld verdienen met je Socials?

Volg nu jouw: Zichtbaar op de Socials SPRINT


✅ Leer in 3 dagen de winnende woorden te vinden waarmee je klanten binnen haalt


✅ Ga van losse flodders online naar een werkende strategie


✅ Creëer converterende posts die je aan de lopende band sales opleveren!Twijfel jij om met Liesbeth te werken? Ik zeg: gewoon DOEN! Zij weet zo goed de vinger op je zere plek te leggen om vervolgens jouw goud boven tafel te toveren! Tijdens deze sprint kan je al je vragen aan haar stellen en dat maakt deze investering echt een nobrainer!!

Saskia

Heb jij een groot verlangen om zonder angst online te komen?

 Je merkt dat:

👉🏼 (goed betalende) klanten via Social Media aantrekken nog niet zo easy is

👉🏼 je niet weet wat je (inhoudelijk maar makkelijk) moet zeggen om mensen te laten voelen dat jij dé oplossing hebt voor hun probleem

👉🏼 je 'van alles en nog wat hebt geprobeerd ' maar dat dat te weinig oplevert

👉🏼 je Socials je nu veel tijd kosten maar ook dat er regelmaat mist omdat je eigenlijk niet weet wat je doet

👉🏼 je steeds het voornemen hebt om online je verhaal te doen maar dan eindigt in eindeloos scrollen

"Ik vind je geweldig!"

Celine

"Liesbeth is een super fijn persoon om mee samen te werken.Je bent een persoon en geen nummertje. Ze denkt mee, kijkt naar het hele plaatje en probeert het beste uit jezelf en je business te halen."

Frederick
"Ik vind het zo bijzonder wat je bij mij en de anderen teweeg brengt. Het is zo’n eye-opener op alle vlakken. Niet alleen ondernemerschap, maar mijn hele mindset trek je naar een next level. Ik zei altijd: ik doe maar wat. Maar nu niet meer!!"
Laura
 "Best Business Coach Evâh.. Lieve Lies, ik wil je bedanken voor alles wat je voor me hebt betekend. Ik heb me het hele traject zo gesteund gevoeld. Jij kunt mensen positief in beweging krijgen, precies wat ik zocht."

Jouw Zichtbaar op de Socials Sprint

Volg je easy vanuit huis en op je eigen tempo. 


Je ontvangt 3 videolessen:

 Video 1 - Praten als een Prof

Video 2 - Rust, Ritme, Regelmaat

Video 3 - Meer opbrengst in Minder TIJD


Na afloop van deze Sprint heb jij je eigen plan, tone of voice én een overzichtelijk schema waar je direct mee aan de slag kunt! Bovendien hebben we er samen voor gezorgd dat online opkomen dagen niet langer eng of onduidelijk is.

Een easy aanpak zodat jij binnen een week je plan én eerste content up & running kunt hebben zodat je kunt beginnen met geld te verdienen via je socials!

Hi, ik ben Liesbeth en ik help ondernemers hun bedrijf te laten groeien

Tegelijk werken we naar rust in je kop en een business die je energie geeft! En dat alles in minder werkuren! Ik geloof heilig in Growth Happiness:

Van het behalen van je omzetdoel ben je slechts 3 seconden gelukkig, maar..'the minute' dat je het pad begrijpt náár je omzetdoel kun je 365 dagen per jaar gelukkig aan en in je business werken.


Ik werk al 19 jaar als ondernemer. Sinds ik mijn groeiende Digital Agency verkocht om écht dat te gaan doen waar mijn hart een sprongetje van maakt werk ik inmiddels alweer 6 jaar samen met ondernemers aan hun groeiende resultaten!

gezien in