Ga voor Vrijheid! 

In 3 dagen deel ik mijn bewezen methode met je zodat je meer Omzet gaat maken in minder tijd.


18, 19 & 20 Dec 

(je volgt het in je eigen tijd!)

Hoe voelt 2023 tot nu toe voor je?


Je kijkt naar je omzetcijfers van afgelopen jaar. Daar trek je de fles champagne nog niet voor open.. afgelopen 11,5 maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen en je hebt weer je omzetdoel niet gehaald 😳 Je vraagt je oprecht af of dat grotere omzetdoel wel voor jou is weg gelegd. Waarom is het zo lastig om je business te laten groeien? Je bent toch specialist in wat je doet? Je wilt zo graag veel meer mensen bedienen met jouw 'superpower'.

Dit is hoe zij een driedaagse met mij ervaren:

Heel eerlijk? Was ik van te voren wat sceptisch. Maar superleuk, superveel energie deze 3-daagse! Ik heb nu echt scherp wat me te doen staat. dankjewel Liesbeth!

Nokita Barends

Het thema voor mij is vooral: schaven! Niet steeds MEER doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is Γ©cht wat Liesbeth voordoet. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys

Heel eerlijk? Ik kijk bijna nooit challenges af, maar ik hing 3 dagen aan je lippen!! Wat een heerlijke, aanstekelijke energie heb je en wat heb je me veel inzichten gegeven over mijn business!

Elke Werkers

Klaar om jouw Potential te Unlocken? 

2024 WORD MIJN JAAR! πŸ”₯πŸ”₯ IK doe mee!

Voor wie is Unlock your Potential?


Het is voor jou als je al omzet en klanten hebt maar je nog onder een ton euro omzet per jaar zit. (geen starters dus). Als je voelt dat er veel meer in je schuilt dan wat je tot nu toe laat zien + als je bereid bent om uit je comfortzone te komen om het wellicht wat anders aan te gaan pakken πŸ˜‰. Hoe dat deel ik met je in de 3-daagse! 

Dit is wat we praktisch doen:

3 dagen kijk je mijn training wat voor een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business zorgt

Iedere dag ontvang je om 06:00 uur 's morgen een trainingsvideo. Deze 3-daagse gaf ik in November LIVE. Nu iedereen in Dec druk is met afronden van het jaar krijg je iedere dag een 24-uurs replay in je mail. Kijk het dus wanneer het jou past in deze afrondende week voor de kerst!

LIVE feedback

Vul dit vragenform in! Dan ontvang je van mijn een gepersonaliseerde video met feedback op jouw business en vraagstuk.

De training loopt van Ma 18 t/m Woe 20 Dec '23

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 60 minuten. Iedere dag een ander onderdeel van het plan naar meer omzet in minder tijd.

Al je vragen stellen

Mijn advies is om de opname 's morgens te kijken, zo kan je de materie door de dag verwerken terwijl je verder werkt aan je business. Je vragen stel je via Whatsapp aan mij! In de mail na aanmelding ontvang je mijn telefoonnummer!

Online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt de training vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een reality check op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu knallen, om in 2024 de vruchten ervan te plukken!

Viel 2023 een beetje tegen? Te weinig omzet, te weinig tijd of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan nu jouw plan maken om in 2024 HET verschil voor jou en je klanten te maken.

Deze Business Mentor en Strateeg geeft je:

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Mijn trainingen zijn niet stil luisteren naar je juf! Houd pen en papier gereed om actief mee te schrijven! Inzichten gegarandeerd! πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

Inzichten

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . wat hij daarmee bedoelde was... als je  altijd als je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... er vanuit gaat dat je 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. Met welk Big Insight loop jij weg deze week?

Duidelijkheid

Ik draai er niet om heen, je krijgt mijn ongezouten mening over succesvol ondernemen. Dat is niet voor iedereen, maar als jij klaar bent voor groei ben ik klaar voor jou!! 

maak 2024 jouw jaar! πŸ”₯πŸ”₯

2024 WORD MIJN JAAR! πŸ”₯πŸ”₯ IK BEN ERBIJ!