How 2 Grow

Met mijn bewezen 7-stappenplan naar steady 10K maanden.

"OMG ik was echt sceptisch maar deze 3 dagen waren ZO waardevol, ik ben FAN"


Start Aanstaande maandag

Wie is Liesbeth Besamusca?

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Iedere dag van deze training kom ik LIVE in zoom en nemen we opdrachten door. Ik laat je (anders) denken, schrijven, rekenen (JA op een leuke manier). Waardoor jij het plaatje ineens heel helder (en simpel) voor je ziet.

Strategisch

Kom in mijn Zoom, doe mee en laat me je wakker schudden. Wees gewaarschuwd want ik kijk strategisch dwars door je heen. Dus zin in een mentor die jou 3 ochtenden AAN zet?

ONE Big Insight

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . Wat hij daarmee bedoelde was... iedere keer dat je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... je er vanuit gaat dat je er 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. Met welk Big Insight loop jij weg deze week?

Dit is wat we praktisch doen:

3 ochtenden start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:30 uur LIVE coaching in mijn online classroom. Korte uitloop is mogelijk, hangt van de interactie af. No worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks buiten de les om nog eens 30 minuten AAN je business zit te werken.

De Training loopt van Ma 12 t/m Woe 14 Feb '24

Iedere dag kom je LIVE mijn les volgen. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? GEEN PROBLEEM, plan dan later op de dag een momentje in je agenda vrij, want je ontvangt dagelijks de replay.

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook al je vragen kunt stellen aan mij. Zo creëren we eigenlijk al 'hotseats' tijdens de les! 

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt de training vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een reality check op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu knallen, om nog voor de lente de vruchten ervan te plukken!

Vielen jouw laatste 12 maanden een beetje tegen? Te weinig omzet of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan nu nog schakelen om 2024 HET verschil voor jou en je klanten te maken.

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Heel eerlijk? Ik kijk bijna nooit challenges af, maar ik hing 3 dagen aan je lippen!! Wat een heerlijke, aanstekelijke energie heb je en wat heb je me veel inzichten gegeven over mijn business!

Elke Werkers

Liesbeth a.k.a. "Best Business Coach Evâh". Lieve Lies, ik wil je bedanken voor alles wat je voor je hebt betekend. Ik heb me onder jouw vleugels zo gesteund gevoeld. Je hebt mijn nieuwe trajecten echt een super kickstart gegeven. Zo fijn om nu een goede basis te hebben waarop ik nu door kan knallen! dank

Laura Duijvestijn 

Growth Happiness

In 7 jaar tijd bouwde ik mijn droom en 3 bedrijven op. Omdat mijn ❤️ me vertelde dat er slechts voor één richting ruimte was verkocht ik 2 bedrijven en bleef The School of Business Growth.

"Je omzetdoel bereiken maakt je slechts 3 seconden gelukkig.

De weg naar je omzetdoel ZIEN én begrijpen

zorgt dat je 365 dagen p/j gelukkig bent"


Ik leer ondernemers de weg naar Financiële Vrijheid. Overzicht en controle over het geheel. Behalve dat ik een stijgende Omzet mega belangrijk vindt, werk ik met mijn klanten OOK aan hun Tijd en Energie. Die 3 vormen samen de gouden weg naar wat ik noem: Growth Happiness. 

Je ziet mij in class Liesbeth!