26 Augustus: LIVE workshop: Plan to WIN

van 9:30 tot 13:00 uur op Locatie bij

Hotel Blooming in Bergen nh

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

  1. Je bent ZO goed in wat je doet en daar heb je al meer dan genoeg bewijs van geleverd, maar het voelt nog steeds niet alsof je een VOLWAARDIG bedrijf hebt
  2. Je ziet concullega's die het zakelijk beter lijken te doen dan jij... HOE doen ze dat?
  3. Je weet van online marketing heus wel 'wát'.. je website heb je staan, je doet 'iets' op je socials.. maar stiekem weet je ook wel dat het allemaal beter kan (en MOET)
  4. Opschalen, meer omzet... het KLINKT allemaal zo aantrekkelijk en je WEET dat het in je zit... maar kan iemand je vertellen WAT nu precies die stappen zijn?
  5. je droom begint zo onderhand een frustratie te worden want dat gebungel in die lage omzet voelt niet zoals je in werkelijkheid BENT
  6. je hebt het echt ZO gehad met je eigen BS excuses.. hoe lang ga je jezelf dit oude verhaal nog vertellen? Hoeveel frustraties en gederfde omzet had het je kunnen schelen als je eerder dé hulp had gehad die je zo nodig?

Samenwerken met Liesbeth is voor mij zeer verhelderend!

Ik werk nu voor het 2e jaar samen met Lies. Een heel helder inzicht in mijn cijfers en prognose voor de toekomst. Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken! Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

Ik raad iedereen dan ook aan om met deze power vrouw samen te werken!

Sander - de Gouden Ton

stel je je dit even voor...

Doe je ogen dicht en VOEL dit even... (o nee je leest haha, kan niet LIES!!)

Ok nou.. dan maar zo: Je WEET als een map die voor je ligt precies waar je je begeeft en waar je heen wilt, en ALLE stappen daartussen zijn je helder. Je helpt precies DIE mensen die jou energie geven! Je bankrekening staat ook lekker gevuld klaar om jouw wensen te vervullen. Mooie reis, investering in jezelf of in je business, een ander huis (ééntje die wél precies bij je past en waar je geen consessies hebt hoeven doen op formaat, locatie of prijs). Maar ook... je missie uitrollen, meer mensen bereiken! De wereld een stukje mooier maken.

Je bedrijf groeit niet alleen, jouw impact ook.. de droom die je had over de persoon die je zou zijn 'als'... dat ben je. Dat leef je.

Je voelt je supergoed want je bent de persoon die je altijd al bedoelt was te zijn.

€49,-
€ 27,-

LIVE Workshop: Plan to WIN

In de LIVE workshop ga ik samen met jou plannen om te winnen. Want behalve je eigen specialisme zijn de SPELREGELS van ondernemen het enige dat jij nu nog te leren hebt. Net als zwemles, autorijles en Italiaans... is ondernemen te leren.


Een goede basis en een praktisch plan zijn dé ingredienten naar jouw succes!


Vrijdag 26 Augustus heet ik je van harte welkom in Hotel Blooming in Bergen nh.

Inloop is om 9:00 uur, om 9:30 begint de workshop en duurt tot 13:00 uur.


De earlybird prijs van 27 euro vervalt op 1 Augustus, daarna kost een ticket 49 euro!

Maar wacht vooral tot na 1 Aug want jouw stoel op die toffe spot kost 49 euro! Dus kies jij voor de 27 optie, dan betaalt deze dame in kwestie de andere 22!! ;-)

Wat je kunt verwachten:

Praktisch

Naast dat ik een ferme aanhanger ben om samen te werken met de wet van aantrekking... Ben ik SUPER praktisch en heb ik mijn omzet (en winst) en die van talloze klanten naar grotere hoogten gekregen.. Hoe? Door me aan de spelregels te houden. Die leer ik je.

Inspirerend

Mijn klanten noemen me energiek, positief en inspirerend. Behalve dat ben ik direct, praat ik best rap maar snijdt dat gelukkig meestal wel hout ;-). O ja en ik vertel je de waarheid... niet bot, wel eerlijk. Ik beloof dat je met een hoofd vol inspiratie wegwandelt uit de ook nog eens inspirerende locatie Hotel Blooming.

Actie

Met alleen inspiratie bouw je geen Business... dus ja we komen op deze dag al in actie maar je loopt ook een lijstje met actiepunten weg. Onderzoek wijst uit dat als je niet binnen 24 uur na een inspirerende dag aan de slag gaat met het geleerde... de kans groot is dat je het niet doet. Dus actie in de taxi!

If you fail to plan

you plan to fail

Luister... kunnen we even eerlijk tegen elkaar zijn?

Van mens tot mens?

Ik heb alle BS excuses van ondernemers al gehoord. Ik heb geen tijd, ik moet mijn energie bewaken, ik heb geen geld, het is nu niet het juiste moment, blablablabla.

ANGST. Dat is wat het is. En dat is JUIST het teken dat je te volgen hebt!! It's calling you! Het moet/mag een beetje boel spannend voelen. Als het MAKKELIJK was geweest was iedere ondernemer geziljonair!


Ken je die mop van die man op dat onbewoonde eiland die de 3 boten die hem kwamen redden terugstuurde? Hij wachtte op God. Want denk je dat God tegen hem zei in de hemel?

"YOU FOOL I SEND YOU 3 BOATS!!!"


JA dit is voor jou. NEE het is nooit het juiste moment. Maar please... kom alleen als jij echt voelt:

"Universe R U READY TO RUMBLE????"

Of zoals één van mijn favo acteurs Matthew McConaughey altijd zegt:

"If you're doing this: DON'T HALF-ASS THIS SHIT"


Zo dat was mijn 'rant'. Zie ik je de 26ste? ;-)

Eng? JA

maar je bent erbij toch?