26 Januari LIVE Online workshop Plan to WIN

van 9:30 tot 13:00 uur via ZOOM

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten?

  1. Je bent ZO goed in wat je doet en daar heb je al meer dan genoeg bewijs van geleverd, maar het voelt nog steeds niet alsof je een VOLWAARDIG bedrijf hebt
  2. Je ziet concullega's die het zakelijk beter lijken te doen dan jij... HOE doen ze dat?
  3. Je weet van online marketing heus wel 'wát'.. je website heb je staan, je doet 'iets' op je socials.. maar stiekem weet je ook wel dat het allemaal beter kan (en MOET)
  4. Opschalen, meer omzet... het KLINKT allemaal zo aantrekkelijk en je WEET dat het in je zit... maar kan iemand je vertellen WAT nu precies die stappen zijn?
  5. Je droom begint zo onderhand een frustratie te worden want je WILT wel gas geven, maar waarop? Het lukt je maar niet om die omzet echt op te schroeven
  6. je hebt het echt ZO gehad. Hoeveel frustraties en gederfde omzet had het je kunnen schelen als je eerder dé hulp had gehad met het succesvol maken van je business.

Ervaringen met deze workshop:

Meteen toepasbaar!

Een dagdeel aan de slag  om 'aan' je bedrijf te werken, praktisch, meteen toepasbaar, je gaat ook direct aan de slag met de info die Liesbeth geeft en stiekem ook aan je mindset, je belemmerende overtuigingen en gelukkig ook de bevestiging (van andere ondernemers ) je bent niet alleen.


In 4 uur tijd heb je een aantal inzichten van Liesbeth ontvangen die je scherp zetten en je tot actie over laten gaan om met je bedrijf echt dat volgende level  te bereiken.


Als je echt op zoek bent naar concrete handvatten, duidelijke acties en een inspirerend dagdeel. 

Plan to Win!! 

Thanks, Liesbeth! 

Marjolein - VA
Een powerful morning!
De workshop met Liesbeth was een powerful morning! Ze geeft duidelijk inzichten binnen je bedrijf door je direct ook in actie te zetten met opdrachten.
Hierdoor ga je nadenken wat je doet en hoe je handelt op dit moment, krijg je inzicht, leer je waar het anders kan en wat werkelijk actie is waaruit je klanten kan krijgen.
Door dit live in groepsverband te doen, doe je ook inspiratie op uit de groep ondanks dat iedereen met zijn/haar bedrijf in een andere branche kan zitten.
José - Hygge Interiors

Dit bleek OOK voor mij..

Eerst dacht ik.. "ik ben geen coach.. ik los toch niks op voor mensen? Is deze workshop wel voor mij?" 

Maar het bleek juist ook voor mij heel leerzaam. Met mijn Agency heb ik grootse plannen en Liesbeth hielp daar praktische stappen aan te koppelen. Haar energie is erg aanstekelijk en motiverend. Echt een aanrader deze workshop! Ik zag ook bij de andere deelnemers grote inzichten binnenkomen. 

Melissa - Online Marketing Specialist

stel je je dit even voor...

Doe je ogen dicht en VOEL dit even... (nou ja... je leest dus houd je ogen nog even open ;-) )

Je WEET als een map die voor je ligt precies waar je je begeeft en waar je heen wilt, en ALLE stappen daartussen zijn je helder. Je helpt precies DIE mensen die jou energie geven! Je bankrekening staat ook lekker gevuld klaar om jouw wensen te vervullen. Mooie reis, investering in jezelf of in je business, een ander huis (ééntje die wél precies bij je past en waar je geen consessies hebt hoeven doen op formaat, locatie of prijs). Maar ook... je missie uitrollen, meer mensen bereiken! De wereld een stukje mooier maken.

Je bedrijf groeit niet alleen, jouw impact ook.. de droom die je had over de persoon die je zou zijn 'als'... dat ben je. Dat leef je.

Je voelt je supergoed want je bent de persoon die je altijd al bedoelt was te zijn.

Samenwerken met Liesbeth is voor mij zeer verhelderend!

Ik werk nu voor het 2e jaar samen met Lies. Een heel helder inzicht in mijn cijfers en prognose voor de toekomst. Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken! Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

Ik raad iedereen dan ook aan om met deze power vrouw samen te werken!

Sander - de Gouden Ton

49 euro

€ 27,-

LIVE Workshop: Plan to WIN

In de LIVE workshop ga ik samen met jou plannen om te winnen. Want behalve je eigen specialisme zijn de SPELREGELS van ondernemen het enige dat jij nu nog te leren hebt. Net als zwemles, autorijles en Italiaans spreken... is ondernemen te leren.


Een goede basis en een praktisch plan zijn dé ingrediënten naar jouw succes!


Donderdag 26 januari heet ik je van harte welkom in mijn online Zoom Room.

Om 9:30 uur begint de workshop en duurt tot 13:00 uur.


Earlybirdprijs van 27 euro geldt t/m di 24 Jan. 


Wat je kunt verwachten:

Praktisch

Naast dat ik een ferme aanhanger ben om samen te werken met de wet van aantrekking... Ben ik SUPER praktisch en heb ik mijn omzet (en winst) en die van talloze klanten naar grotere hoogten gekregen.. Hoe? Door me aan de spelregels te houden. Die leer ik je.

Inspirerend

Mijn klanten noemen me energiek, positief en inspirerend. Behalve dat ben ik direct, praat ik best rap maar snijdt dat gelukkig meestal wel hout ;-). O ja en ik vertel je de waarheid... niet bot, wel eerlijk. Ik beloof dat je met een hoofd vol inspiratie wegwandelt uit de Zoom Room

Actie

Met alleen inspiratie bouw je geen Business... dus ja we komen op deze dag al in actie maar je loopt ook een lijstje met actiepunten weg. Onderzoek wijst uit dat als je niet binnen 24 uur na een inspirerende dag aan de slag gaat met het geleerde... de kans groot is dat je het niet doet. Dus actie in de taxi!

Luister... kunnen we even eerlijk tegen elkaar zijn?

Van mens tot mens?

Na inmiddels 7 jaar ondernemers te hebben gecoacht en mijn eigen bedrijven laten groeien kan ik echt zeggen dat ik het spelletje kan spelen.


Maar behalve dat ik jou DE sales- en marketing wetmatigheden leer en laat toepassen op je eigen business... laat ik jou ook JA zeggen tegen die grootsere vorm van jezef.

Leer ik je goede prijzen te vragen voor jouw waardevolle werk. 

Ben ik jouw liefdevolle, strenge, strategische en energieke juf waardoor jij in een mum van tijd je omzet gaat zien stijgen.


ANGST. Dat is wat het is. dat is waarom je klein blijft. Terwijlk die angst JUIST het teken is dat je te volgen hebt!! It's calling you! Het moet/mag een beetje boel spannend voelen. Als het MAKKELIJK was geweest was iedere ondernemer geziljonair!


Ken je die mop van die man op dat onbewoonde eiland die de 3 boten die hem kwamen redden terugstuurde? Hij wachtte op God. Want denk je dat God tegen hem zei in de hemel?

"YOU FOOL I SEND YOU 3 BOATS!!!"


JA dit is voor jou. NEE het is nooit het juiste moment. Maar please... kom alleen als jij echt voelt:

"Universe R U READY TO RUMBLE????"

Of zoals één van mijn favo acteurs Matthew McConaughey altijd zegt:

"If you're doing this: DON'T HALF-ASS THIS SHIT"


Zo dat was mijn 'rant'. Zie ik je binnenkort? ;-)

If you fail to plan, you plan to fail.

dus samen jouw plan klaarzetten dan maar?