Winnen in de Winter

Laat mij jou leren geld te verdienen met datgene waar jij al heel erg goed in bent.


Online training 31 Okt t/m 3 Nov 2022

2022 is bijna voorbij maar...


  1. Je kijkt naar je jaarcijfers tot nu toe..daar trek je de fles champagne nog niet voor open..
  2. dit jaar is voorbij gevlogen en weer heb je er niet uitgehaald wat erin zat
  3. waarom is het zo lastig om je business te laten groeien? Je bent toch specialist in wat je doet?
  4. het begint HOOG tijd te worden dat je dit serieus gaat nemen, dit kan zo niet langer
  5. je wilt zo graag veel meer mensen helpen met jouw 'superpower'
  6. je dacht dat klanten 'maken' en je business laten groeien makkelijker was

visualiseer je eens een dag in 2023

'Wauw, wat een week! je sluit je computer en mijmert terwijl je naar buiten kijkt uit je nieuwe kantoor. Je hebt een bizar gave week achter de rug! Dat je dit jaar zoveel mensen zou mogen helpen met datgene wat jij ZO GOED KAN... daar kon je de afgelopen jaren alleen nog maar van dromen. Je kijkt naar je bureau waar een artikel van jou in je favoriete magazine ligt te shinen! 


Deze dag daar heb je de afgelopen jaren echt naartoe geleefd. Je bent gegaan, gegroeid, je hebt fouten gemaakt maar moet je nou eens kijken! Happy klanten, je agenda gevuld met afspraken en een bankrekening in de plus! Bovendien ben je zelf als mens ook weer enorm aan het groeien.

Een dankbaar gevoel overspoelt je: "wat een ongelofelijke kans dat ik met datgene wat ik het allerliefste doe mijn geld verdien. En dan ook nog zo'n mooie omzet."


Laten we deze visualisatie jouw nieuwe realiteit maken. Laat mij jou helpen naar dat niveau. Omdat het kan. Omdat JIJ het kan. Het zit er allang al in. laten we het eruit halen. Alle BS bezwaren aan de kant en GAAN!

WINNEN in de Winter is

Feestelijk

The School of Business Growth bestaat 4 jaar!! En wie jarig is trakteert! Daarom geven we je Winterschool PLUS Winter Experience met een bom WAARDE helemaal gratis!

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Iedere dag van Winterschool vul je je eigen werkboek in. Maak dus tijd vrij om AAN je business te werken deze periode.

Inspirerend

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . wat hij daarmee bedoelde was... als je  altijd als je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... er vanuit gaat dat je 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. 

Met welk Big Insight loop jij weg deze Winterschool?

Dit is wat we praktisch tijdens Winterschool doen:

4 dagen start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:00 uur LIVE coaching in mijn online classroom, houd er rekening mee dat ik uitloop... (iets met 3 uur in 60 minuten praten ;-)) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks buiten de les om nog eens 30 minuten AAN je business zit te werken.

Winterschool loopt van Maandag 31 Okt t/m Donderdag  3 Nov 2022

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 30 minuten. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? Kijk dan de korte recap van 10 min in de besloten leeromgeving van onze school terug. 

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook al je vragen kunt stellen aan mij. Zo creëren we eigenlijk al 'hotseats' tijdens de les!

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt Winterschool vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een realitycheck op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu nog even knallen, in 2023 de vruchten ervan plukken!

Viel 2022 voor jou een beetje tegen? Te weinig omzet, te weinig tijd of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan op tijd starten met plannen voor 2023 (en/of maak  van je laatste weken van 2022 nog HET verschil voor jou en je klanten!)

- BONUS -


Winter Audio Experience 

Meld jij je aan voor winterschool?


Dan krijg je toegang tot een reeks mooie podcast afleveringen die EXCLUSIEF voor de Winterschool studenten beschikbaar is.


Zo kan je je voorbereiden richting Winterschool en kom je opgewarmd en ready naar de lessen!

Winterschool is GRATIS

dus meld je nu aan voor 4 waardevolle trainingsdagen (t.w.v. 850 eu)

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Het thema voor mij is vooral: schaven! Niet steeds MEER doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet: Je geeft, het gaat niet om het bedrag, je ideale klant kiest uiteindelijk voor jou, om jou. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys

Liesbeth ging enthousiast van start. Ze vertelt over de wetmatigheden van ondernemen en geeft voorbeelden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ze legt praktisch uit hoe het werkt en welke stappen belangrijk zijn. We gaan aan de slag met hoe je je zou willen voelen, want voelen is belangrijk om te weten waar je heen wilt.

Het was een heerlijk workshop, met 18 mooie vrouwen, een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips! 

Anne-Mariken Duncker

De workshop met Liesbeth was powerful! Ze geeft duidelijk inzichten binnen je bedrijf door je direct ook in actie te zetten met opdrachten.
Hierdoor ga je nadenken wat je doet en hoe je handelt op dit moment, krijg je inzicht, leer je waar het anders kan en wat werkelijk actie is waaruit je klanten kan krijgen.
Door dit  in groepsverband te doen, doe je ook inspiratie op uit de groep ondanks dat iedereen met zijn/haar bedrijf in een andere branche kan zitten.

José - Hygge Interiors

Join me in Class this season!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreëerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en nu doe ik dat ook alweer 4 jaar met mijn studenten in The School of Business Growth. Het draait om resultaat en idealiter op zo'n manier dat jij er heel veel plezier aan beleeft en jouw business je energie GEEFT.

Het ondernemerschap heb ik door deze ervaringen voor mezelf naar een next level getild. Het 'spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens Winterschool jou te leren hoe je behalve dé specialist in je branche OOK het ondernemerschap nu écht onder de knie krijgt.

Sander Rijke

Ik raad iedereen aan met deze powervrouw te werken

Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken. Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

Dus nu eindelijk klaar met het gemedder?

Wil je vanaf nu KEIHARDE resultaten zien in je Business? Op je bankrekening? Voelen in je onderbuik? 


Ben je er klaar voor die BOM kennis, kunde en drive om veel meer impact te gaan maken nu te laten ontploffen? Baby I'm ready for you!!


Dit is je sign. GO!!