Heb jij al plannen voor de zomer?

Laat mij jou leren inzicht te krijgen in het creëren van klanten en omzet vanuit de juiste acties.


26, 27 & 28 Juni 

null

De maanden vliegen voorbij!!


  1. Je kijkt naar je jaarcijfers tot nu toe..daar trek je de fles champagne nog niet voor open..
  2. Je denkt: "maar al mijn klanten hebben nu ook vrij, dus verkopen heeft geen zin"
  3. als de kinderen vrij hebben komt er van werken niet veel terecht
  4. bovendien wie ziet er in deze periode je promoties?
  5. je neemt je voor in September maar weer met goede moed te starten

Hoe ik de zomer "businesswise" ervaar

Heel eerlijk? Ik ervaar het helemaal niet zo dat ALLE business dood is... Mensen lezen JUIST je promoties erg goed (juist vanaf hun strandbed)... bovendien.. zijn jouw klanten 2 maanden vrij? Die van mij doorgaans 2 weken. Dan heb je nog minstens 6 weken over in Juli & Augustus om te verkopen en te zaaien voor na de zomerperiode. 

De meesten van ons kunnen het niet permitteren om 2 maanden de business plat te leggen, althans mijn klanten niet.


Wat als je deze zomer JUIST gaat zaaien??


We weten allemaal dat zaaien uiteindelijk leidt tot OOGSTEN! Stel je eens voor dat je de zomermaanden gebruikt om na de zomer direct aan de slag te kunnen gaan met nieuwe klanten en opdrachten.

Door nu te investeren in jezelf en je bedrijf, leg je een solide basis voor succes in deel 2 van 2023. Dus waarom niet nu alvast de eerste stappen zetten en plannen maken voor een productieve en vruchtbare periode na de zomer?"

Dit is wat we in de Summer School gaan doen:

3x start je je ochtend met mij, een lekkere enthousiaste wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:00 uur LIVE coaching, houd er rekening mee dat ik uitloop... (iets met 3 uur in 60 minuten praten ;-)) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks 30-60 minuten AAN je business zit te werken.

Summer School is 26, 27 & 28 Juni 

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 30 minuten. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? Kijk dan de korte recap van 10 min in de besloten leeromgeving van onze school terug. 

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook je vragen kunt stellen aan mij.

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt Summer School vanaf huis, de camping hier in NL, je gehuurde huis op Texel of Ibiza of vanuit je campertje onderweg.

Nu nog even knallen, als je terugkomt de vruchten ervan plukken!

Ga je nog op vakantie? Mooi, dan kan je nu voorbereiden en later als je terug bent doorpakken. Ben je al weg? Idem. Ga je helemaal niet weg deze zomer? Mooi dan is dit de uitgelezen kans voor jou om even flink geïnspireerd te worden je business aan te pakken!

Summer School is GRATIS

dus meld je nu aan voor een bommetje WAARDE

reserveer Mijn plek voor SUMMEr school

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Samenwerken met Liesbeth heeft me zoveel meer gebracht dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden. Met haar zakelijke intuïtie en scherpe observatie heeft ze me door lastige keuzes en beslissingen geholpen en groei ik vol vertrouwen weer door naar een nieuwe fase in mijn onderneming. Ik ben dankbaar als ik kijk naar waar ik stond toen we met het traject begonnen en waar ik nu sta.
Sanne Hultink

"Voor mij kwam de samenwerking precies op het juiste moment. Ik was al een tijdje aan de gang met mijn bedrijf, maar wilde echt meer gaan toespitsen op doelgroep en meer professionaliseren.  Het hele traject was ook meteen een mooi voorbeeld voor mij van hoe het ook kan. Opschalen waar dat lukt en de persoonlijke touch niet verliezen. Dat is hoe ik het ook wil. En verder is het thema voor mij vooral: schaven! Niet steeds meer doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet

Loes Buys

Join me in Class this summer!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreëerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en daarmee het ondernemerschap voor mezelf naar een next level getild. Het "spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens Summer School jou te leren hoe je behalve dé specialist in je branche OOK het ondernemerschap onder de knie krijgt

Je ziet mij in class Liesbeth!