Wat ga jij doen deze zomer?

Lekker aan de cocktails sippen 'at the Beach?' of je business klaar zetten voor Groei?

null

6 Maanden van 2022 zijn al voorbij...


  1. Je kijkt naar je jaarcijfers tot nu toe..daar trek je de fles champagne nog niet voor open..
  2. Je denkt: "maar al mijn klanten hebben nu ook vrij, dus verkopen heeft nu geen zin"
  3. als de kinderen vrij hebben komt er van werken niet veel terecht
  4. bovendien wie ziet er in deze periode je promoties?
  5. je neemt je voor in September maar weer met goede moed te starten

Niet helemaal hoe ik het ervaar

Heel eerlijk? Is het niet hoe ik 'de markt" ervaar in de zomer. Mensen lezen JUIST je promoties erg goed (ook vanaf hun strandbed)... bovendien.. zijn jouw klanten 2 maanden vrij? Die van mij doorgaans 2 weken. Dan heb je nog minstens 6 weken over in Juli & Augustus om te verkopen en te zaaien voor na de zomerperiode. 

De meesten van ons kunnen het niet permitteren om 2 maanden hun business plat te leggen. (en was het in Juni ook niet al erg stil omdat je dacht dat veel mensen al met hun hoofd in de zomersfeer zaten)?


Wat als jij deze zomer juist gebruikt om je business de transformatie te geven die het verdiend!

Dit is wat we in de Summer School gaan doen:

4 dagen start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:00 uur LIVE coaching, houd er rekening mee dat ik uitloop... (iets met 3 uur in 60 minuten praten ;-)) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks 30-60 minuten AAN je business zit te werken.

Summer School loopt van 11 t/m 14 Juli 2022

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 30 minuten. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? Kijk dan de korte recap van 10 min in de besloten leeromgeving van onze school terug. 

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook je vragen kunt stellen aan mij. Maar ook achteraf kun je in de leeromgeving van TSOBG al je vragen stellen!

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt Summer School vanaf huis, de camping hier in NL, je gehuurde huis op Texel of Ibiza of vanuit je campertje onderweg.

Nu nog even knallen, als je terugkomt de vruchten ervan plukken!

Ga je nog op vakantie? Mooi, dan kan je nu voorbereiden en later als je terug bent doorpakken. Ben je al weg? Idem. Ga je helemaal niet weg deze zomer? Mooi dan is dit de uitgelezen kans voor jou om even flink geïnspireerd te worden je business aan te pakken!

Summer School is GRATIS

dus meld je nu aan voor 4 dagen WAARDE

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Wauw wat een inzichten heb je mij gegeven deze Masterclass Liesbeth. De online classes waren voor mij SPOT-ON en toen ik de opdrachten ging maken ging het voor me leven! Ik heb oprecht getwijfeld of dit de beste investering van mijn tijd zou zijn, maar het is me iedere minuut waard geweest!
July Henneman

Liesbeth ging enthousiast van start. Ze vertelt over de wetmatigheden van ondernemen en geeft voorbeelden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ze legt praktisch uit hoe het werkt en welke stappen belangrijk zijn. We gaan aan de slag met hoe je je zou willen voelen, want voelen is belangrijk om te weten waar je heen wilt.

Het was een heerlijk workshop, met 18 mooie vrouwen, een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips! 

Anne-Mariken Duncker

Zo leuk! De klik met Liesbeth! Inspirerend hoe zij bezig is met het teachen van ondernemerscap ,The Law of Attraction en haar hoge energie. Ik heb net de eerste filmpjes van de training bekeken maar wat legt Liesbeth het toch supergoed uit! Ik kom nooit uit mijn woorden als ik deze materie aan iemand wil uitleggen. Ik kijk uit naar de volgende dagen!

Suzanne Rensink

Join me in Class this summer!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreëerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en daarmee het ondernemerschap voor mezelf naar een next level getild. Het "spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens Summer School jou te leren hoe je behalve dé specialist in je branche OOK het ondernemerschap onder de knie krijgt