Met mijn easy (bewezen) 3-stappen methode heb ik een business waarin ik continu Nieuwe Klanten maak en dus een Consistente Inkomstenstroom heb gecreëerd

Ontdek tijdens Summerschool '24 hoe jij dit voor jezelf kunt toepassen


✅ Plan jouw succes voor de tweede helft van '24

✅ volgen wanneer het jou uitkomt (geen vaste data & tijdstippen)

✅ kijk de video's, maak de opdrachten & stel je vragen

✅ meer omzet in minder tijd

✅ een easy 3-stappenplan in 3 dagen

✅ leer jouw diensten/trajecten/online programma te promoten en verkopen in taal die jouw klant begrijpt

✅ ontdek welke acties geld opleveren en welke acties tijd kosten

✅ creëer een consistente inkomstenstroom

null

Hoe ik de zomer "businesswise" ervaar

Mag ik even heel eerlijk met je zijn? Wat ga jij doen deze zomer wetende dat je je omzetdoelen (by far) nog niet hebt gehaald in de eerste paar maanden van het jaar?

Wat als je JUIST de zomermaanden gebruikt om bij te leren? Om je plan aan te passen? Acties in gaan (leren) plannen die je wel klanten en omzet opleveren? Zit je nog niet op ramkoers om van 2024 een succes spreken? Je hebt nog tijd. 

Het is NOOIT te laat om opnieuw te beginnen of om te besluiten het aan te pakken! Gebruik nu de Summerschool 3-Daagse om jouw succes voor de rest het jaar te plannen. Dit is wat de 3-daagse Summer School '24 inhoudt:

3x een lekkere enthousiaste wind door je Business

3 dagen een mail, 3 dagen een video met gerichte coaching. Meeschrijven is aan te raden, ik praat 3 uur in 60 minuten. No worries, het snijdt allemaal hout. 😅

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. De eerste 2 video's zijn rond een uur, de derde video duurt 1,5 uur. Daarnaast raad ik je aan de opdrachten uit de video's uit te werken en toe te passen op JOUW business. Yes je gaat AAN je business werken deze zomer 🤩

Summer School loopt 1 t/m 30 Juni 

Meld je snel aan en plan meteen 3 blokken tijd in je agenda

Al je vragen stellen

Stel vragen! Wist je dat de succesvolste ondernemers de meeste vragen stellen? Ik (Liesbeth) reageer persoonlijk op alle vragen die je via mail of een form kunt stellen.

online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt Summer School op een je eigen gekozen tijdstip en dag vanaf (t)huis, de camping, je gehuurde huis op Texel of Ibiza of vanuit je campertje onderweg.

Nu nog even knallen, als je terugkomt de vruchten ervan plukken!

Ga je nog op vakantie? Mooi, dan kan je nu voorbereiden en later als je terug bent doorpakken. Ben je al weg? Idem. Ga je helemaal niet weg deze zomer? Mooi dan is dit de uitgelezen kans voor jou om even flink geïnspireerd te worden je business aan te pakken!

volg de 3-daagse Summer School GRATIS

meld je nu aan voor een bommetje WAARDE

wie ben ik om jou dit te leren?

Hi, leuk dat je hier bent 🙋🏻‍♀️. Mijn naam is Liesbeth, oprichter van The School of Business Growth. Met mijn 46 jaar ben ik al 19 jaar ondernemer en is TSOBG mijn 4e bedrijf van de 5 die ik er heb gehad.

De eerste 2 waren 'probeersels en leerprocessen' en in de laatste 3 knalde ik met successen 😉 (hé dat rijmt)


Ergens in 2021 (met toen nog 3 bedrijven) heb ik een keuze gemaakt op basis van waar ik ZIELSGELUKKIG van zou worden. 2 bedrijven wegdoen (met pijn in mijn ❤️) om enkel nog dat te doen waar mijn hart ligt, waar ik de meeste impact maak en waarin ik mijn jongere Lies van 27 feitelijk help. Ondernemers helpen naar stijgende omzetten ZONDER dat ze daarop leeglopen qua energie en tijd. (Tijd, Geld en Energie is de gouden driehoek in mijn ogen)


Ik ben altijd al een DIKKE voorstander geweest van: doe ALLEEN dat wat werkt. EASY marketing met bijpassende strategie. Dat leer ik mijn klanten ook en dat werkt. Een dikke business bouwen is niet steeds meer doen. Het ligt hem juist in het maken van je juiste strategische keuzes. Versimpelen. En dit programma is daar een PERFECT voorbeeld van. Easy Marketing die VOOR je werkt. 


Wat mij onderscheid is dat ik niet onder een steen vandaan gekomen ben om jou te vertellen wat je moet doen. Al mijn kennis en strategieën heb ik EERST zelf 19 jaar lang voorgeleefd en uitvoerig getest in mijn eigen bedrijven. 

Had ik al verteld dat ik een Agency heb gerund (bedrijf nummer 3) waar we dikke campagnes draaiden voor bedrijven? Een heerlijke tijd met een topteam en alleen maar leerzame testcases waarmee ik nu jou help.  


Behalve bevlogen ondernemer ben ik ook Moeder van 3 kinderen samen met mijn man Wouter waar ik al 19 jaar mee samen ben. Als kostwinner van ons gezin leef ik mijn droom door voluit te kunnen en mogen doen wat lange tijd mijn droom was: Ondernemers helpen naar financiële rust & vrijheid. ❤️