Heb jij nog geen Strategisch Actieplan?

Schaf dan nu het Online leerpakket Strategisch Actieplan aan en ga direct aan de slag!

Zij volgden ook Strategisch Actieplan

wauw wat is dit waardevol zeg! En we zijn nog niet eens op de helft van de inhoud!! Ik heb nu al zoveel inzichten..
puur bij mies

Dank je wel Liesbeth!

Mijn diepe waardering voor je…

Ik heb het er met mijn man ook over gehad, ik moet ingrijpen, ik moet veranderingen aanbrengen…

Ik heb aantekeningen gemaakt…ik ga alles doornemen en uitvoeren! Helderder denken en aan omzet werken (eigenlijk nam ik de omzet nooit mee in het hele proces) 🍀

healthy me herbs

Hoe voelt 2023 tot nu toe voor je?


  1. Je kijkt naar je omzetcijfers tot nu toe..daar trek je de fles champagne nog niet voor open..
  2. de eerste 4 maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen en om nou te zeggen dat je op ramkoers zit? 😳
  3. waarom is het zo lastig om je business te laten groeien? Je bent toch specialist in wat je doet?
  4. het begint HOOG tijd te worden dat je dit serieus gaat nemen, dit kan zo niet langer
  5. je wilt zo graag veel meer mensen helpen met jouw 'superpower'
  6. je dacht dat klanten 'maken' en je business laten groeien makkelijker was

visualiseer je eens een dag over 12 maanden..

'Wauw, wat een week! je sluit je computer en mijmert terwijl je naar buiten kijkt uit je nieuwe kantoor. Je hebt een bizar gave week achter de rug! Dat je dit jaar zoveel mensen zou mogen helpen met datgene wat jij ZO GOED KAN... daar kon je de afgelopen jaren alleen nog maar van dromen. Je kijkt naar je bureau waar een artikel van jou in je favoriete magazine ligt te shinen! 


Deze dag... daar heb je de afgelopen jaren echt naartoe geleefd. Je bent gegaan, gegroeid, je hebt fouten gemaakt maar moet je nou eens kijken! Happy klanten, je agenda gevuld met afspraken en een bankrekening in de plus! Bovendien ben je zelf als mens ook weer enorm aan het groeien.

Een dankbaar gevoel overspoelt je: "wat een ongelofelijke kans dat ik met datgene wat ik het allerliefste doe mijn geld verdien. En dan ook nog zo'n mooie omzet."

Laten we deze visualisatie jouw nieuwe realiteit maken. Laat mij jou helpen naar dat niveau. Omdat het kan. Omdat JIJ het kan. Het zit er allang al in. laten we het eruit halen. Alle BS bezwaren aan de kant en GAAN!

Dit houdt 'Strategisch Actieplan' praktisch in

3 waardevolle video's

Je krijgt toegang tot de besloten leeromgeving van The School of Business Growth waar je zowel via je desktop als je smartphone de video's kunt bekijken.

Een fysiek werkboek

Het werkboek kun je downloaden op je computer of je kunt het uitprinten. Bij iedere video horen werkbladen met opdrachten die jou inzichten geven over jouw Business en persoonlijke strategie om je omzet te laten stijgen.

Stok achter de deur

Voor slechts 7 euro heb je 7 dagen toegang tot deze bom waarde. Het feit dat het na 7 dagen niet meer te volgen is zorgt bij jou (hopelijk) voor een stok achter de deur dit ECHT te gaan doen! 

BONUS

Je krijgt toegang tot 15 episodes van een besloten podcast-serie die 15 hele relevante thema's bespreekt voor ondernemers die zich nog onder een ton omzet per jaar begeven met hun bedrijf.

Persoonlijke begeleiding

je kunt 24/7 je vragen stellen in de besloten leeromgeving + je krijgt 30 minuten de kans om in een 1 op 1 call al je vragen aan mij persoonlijk te stellen

Investering

Jouw investering in tijd en geld: Het pakket kost 7 euro (ex btw). De duur van de video's zijn samen ruim 3 uur. Houdt rekening met ongeveer 30 minuten tijd per video voor je werkboek. De 15 episodes van de podcast zijn gemiddeld 15 minuten per opname.

Deze Businesscoach voor Go-Getters geeft je

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Behalve  3 waardevolle video's waarin ik jou en andere ondernemers coach ontvang je een werkboek van me. Maak dus tijd vrij om AAN je business te werken deze periode.

Inzichten

Als je nog niet op je gewenste omzet zit, maar je doet wel heel erg je best..? Dan gaat er iets niet goed. Wellicht onderneem je niet de juiste acties. Inzichten gegarandeerd!


Inspiratie

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . wat hij daarmee bedoelde was... als je  altijd als je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... er vanuit gaat dat je 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. Met welk Big Insight loop jij weg?

- BONUS -


Bommetje waarde in mijn besloten podcast-serie!


Jij krijgt als deelnemer aan Strategisch Actieplan toegang tot een reeks mooie podcast afleveringen die EXCLUSIEF en tijdelijk beschikbaar is.


15 episodes.

15 super relevante thema's voor als jouw omzet nog onder 100.000 euro per jaar is.

Koop nu Strategisch Actieplan voor slechts 7 euro (ex btw)

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Heel eerlijk? Ik  maak bijna nooit trainingen af, maar ik hing 3 dagen aan je lippen!! Wat een heerlijke, aanstekelijke energie heb je en wat heb je me veel inzichten gegeven over mijn business!

Elke Werkers

Het thema voor mij is vooral: schaven! Niet steeds MEER doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet: Je geeft, het gaat niet om het bedrag, je ideale klant kiest uiteindelijk voor jou, om jou. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys

De workshop met Liesbeth was powerful! Ze geeft duidelijk inzichten binnen je bedrijf door je direct ook in actie te zetten met opdrachten.
Hierdoor ga je nadenken wat je doet en hoe je handelt op dit moment, krijg je inzicht, leer je waar het anders kan en wat werkelijk actie is waaruit je klanten kan krijgen.
Door dit  in groepsverband te doen, doe je ook inspiratie op uit de groep ondanks dat iedereen met zijn/haar bedrijf in een andere branche kan zitten.

José van Schie

Join me in Class!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreëerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en met mijn studenten (ondernemers zoals jij) in The School of Business Growth. Het draait om resultaat en idealiter op zo'n manier dat jij er heel veel plezier aan beleeft en jouw business je energie GEEFT.

Het ondernemerschap heb ik door deze ervaringen voor mezelf naar een next level getild. Het 'spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens deze challenge jou te leren hoe je behalve dé specialist in je branche OOK het ondernemerschap nu écht onder de knie krijgt.

Ik kan Liesbeth écht aanraden als Businesscoach. Na een paar maanden samenwerken zette ik in week 1 van dit jaar maar liefst 107% van mijn jaaromzet van '22 om! Ik weet zeker dat dit komt door wat we samen hebben neergezet
Sandra's Flowers and More

Klaar met het gemedder?

Wil je vanaf nu KEIHARDE resultaten zien in je Business? Op je bankrekening? Voelen in je onderbuik dat het klopt wat je doet? Dat jij de boel onder controle hebt? Dat je leert te voorspellen hoeveel omzet je per week, per maand, per kwartaal en per jaar behaald?


Ben je er klaar voor die BOM kennis, kunde en drive om veel meer impact te gaan maken nu te laten ontploffen? Baby I'm ready for you!!


Dit is je sign. GO!!