arrow_drop_up arrow_drop_down

Zit jij vast in je Business?

Plan dan een 1-op-1 Strategie Gesprek, om dat te doorbreken

Een persoonlijk strategie gesprek werkt als volgt:

We spreken af in een fijn hotel (of via Zoom) en onder het genot van lekkere drankjes gaan we jouw business doelen bespreken. We starten met waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is je ideaal? Waar loop je op vast in het bereiken van je ideaal en waarom? Er komt ook altijd een stukje privé leven bij kijken. Een business is geen losstaande entiteit. Het is uiteraard ook heel relaxed en gezellig.

Jij loopt na het gesprek met helderheid, een overzichtelijk lijstje huiswerk en  een opgeruimd hoofd weg van het gesprek. 

Waar loop je tegenaan?

Je wilt meer

Meer klanten, meer omzet, meer vrijheid, meer geld, meer online zichtbaarheid, meer kennis van sales en/of marketing. Wat het ook is, je voelt dat er meer voor jou in petto is.

Wij gaan ervoor zorgen dat je weet HOE je dit op jouw manier en in stapjes kan bereiken.

Het stroomt niet

Je kan je vinger er niet op leggen, maar het stroomt niet. Je lijkt ergens op vast te lopen, gesprekken en sales voelen 'stroperig'. 

We gaan onderzoeken waar deze blokkade vandaan komt en ervoor zorgen dat er een nieuwe frisse FLOW in je business komt.

Je wilt groei

Je WEET dat je voor meer in de wieg bent gelegd dan de resultaten die je nu produceert. Maar hoe groei je nu door naar dat welbekende 'Next Level"?


Samen zorgen we ervoor dat jij gaat zien HOE je dat kan en hoe je daar komt.

Je groeit te hard

Je bent de afgelopen tijd je Business gaan opschalen maar nu lijkt alles aan je voorbij te gaan waardoor je geen plezier meer ervaart. 


Samen zetten we op een rij wat er in deze cruciale fase moet gebeuren om de groei vast te houden, maar vrijheid en plezier toe te voegen zodat jij als spil van het bedrijf blijft staan.

Leeg je hoofd 

Door op een hele andere plek en in een hele andere omgeving af te spreken sta je open voor nieuwe inzichten. Daarom spreken we af in fijne hotels waar we rustig kunnen praten, zitten en tot de kern kunnen komen.

Vul je met enthousiasme en ideeën 

Door een ander licht te laten schijnen op jouw uitdagingen zie je weer hoe het ook kan. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je doelen te bereiken. En je hoeft het niet alleen te doen. Plan dus nu een afspraak in voor een strategie gesprek.

Kies jouw favoriet:

LIVE strategie gesprek 

In Bergen nh

€ 250,-
Kom naar Liesbeth in het heerlijke Bergen nh. Waar je na je gesprek nog heerlijk kunt nagenieten van het bos, het strand of leuke centrum van deze Noord Hollandse Heerlijkheid.

ZOOM strategie gesprek

Vanuit je eigen huis

€ 250,-
Ben jij door covid of om welke reden dan ook niet in staat naar Liesbeth toe te komen maar wil je wel een strategie gesprek? Geen probleem, een zoom strategie gesprek werkt ook prima! 

LIVE strategie gesprek

Op een locatie naar keuze
Prijs vanaf:

€ 350,-
Woon je verder weg en wil je een "Meet each other half way" doen of ontvang je Liesbeth graag bij jou in de buurt? Dat kan, dan maken we een prijs op maat afhankelijk van de afstand.