Sterk Starten in 2023

Laat mij jou leren geld te verdienen met datgene waar jij al heel erg goed in bent.


GRATIS 4-daagse Online training

16 t/m 19 Jan 2023 

voor ondernemers vanaf 30.000 euro omzet in 2022

Sander Rijke

Ik raad iedereen aan met deze powervrouw te werken

Liesbeth is zeer positief ingesteld en daagt mij constant uit om heel groot te durven denken. Dit resulteert in hogere omzet en belangrijker, meer winst! 

2022 is pas nét voorbij maar...


  1. Je kijkt naar je jaarcijfers van afgelopen jaar..daar trek je de fles champagne niet voor open..
  2. afgelopen jaar is voorbij gevlogen en wéér heb je er niet uitgehaald wat erin zat
  3. waarom is het zo lastig om je business te laten groeien? Je bent toch specialist in wat je doet?
  4. het begint HOOG tijd te worden dat je dit serieus gaat nemen, dit kan zo niet langer
  5. je wilt zo graag veel meer mensen helpen met jouw 'superpower'
  6. je dacht dat klanten 'maken' en je business laten groeien makkelijker was

"Sterk Starten in 2023" is...

Enthousiasme!

Je business laten groeien gaat om de combinatie FUN en gas op die lolly! Zwaar, ingewikkeld en lastig laten we graag achter ons om het over een nieuwe boeg te gooien. Yin én Yang. Het gaat behalve de bestemming ook over de reis ernaartoe, en deze 4 dagen is een gedeelte van jouw reis. En ik reis graag een stukje met je mee!

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Iedere dag van de training vul je je eigen werkboek in. Maak dus tijd vrij om AAN je business te werken deze periode.

Inspirerend

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . wat hij daarmee bedoelde was... als je altijd als je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... er vanuit gaat dat je 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. 

Met welk Big Insight loop jij weg deze week?

Visualiseer je eens een dag in Dec 2023

'Wauw, wat een week! je sluit je computer en mijmert terwijl je naar buiten kijkt uit je nieuwe kantoor. Je hebt een bizar gave week achter de rug! Dat je dit jaar zoveel mensen zou mogen helpen met datgene wat jij ZO GOED KAN... daar kon je de afgelopen jaren alleen nog maar van dromen. Je kijkt naar je bureau waar een artikel van jou in je favoriete magazine ligt te shinen! 


Deze dag heb je de afgelopen jaren echt naartoe geleefd. Je bent gegaan, gegroeid, je hebt fouten gemaakt maar moet je nou eens kijken! Happy klanten, je agenda gevuld met afspraken en een bankrekening in de plus! Bovendien ben je zelf als mens ook weer enorm aan het groeien.

Een dankbaar gevoel overspoelt je: "wat een ongelofelijke kans dat ik met datgene wat ik het allerliefste doe mijn geld verdien. En dan ook nog zo'n mooie omzet."


Laten we deze visualisatie jouw nieuwe realiteit maken. Laat mij jou helpen naar dat niveau. Omdat het kan. Omdat JIJ het kan. Het zit er allang al in. laten we het eruit halen. Alle BS bezwaren aan de kant en GAAN!

Dit is wat we praktisch tijdens de 4-daagse doen:

4 dagen start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:00 uur LIVE coaching in mijn online classroom, houd er rekening mee dat ik uitloop... (iets met 3 uur in 60 minuten praten ;-)) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks buiten de les om nog eens 30 minuten AAN je business zit te werken.

"Sterk Starten in 2023" loopt van Maandag 16 t/m Donderdag 19 Dec 2023

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 30 minuten. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? Kijk dan de korte recap van 10 min in de besloten leeromgeving van onze school terug. 

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook al je vragen kunt stellen aan mij. Zo creëren we eigenlijk al 'hotseats' tijdens de les!

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt Winterschool vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een realitycheck op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu nog even knallen, in 2023 de vruchten ervan plukken!

Was je business in 2022 niet waar je eigenlijk van droomde? Te weinig omzet / te weinig tijd of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan 2023 goed op de kaart zetten!

- BONUS -


Winter Audio Experience 

Meld jij je aan voor "Sterk Starten in 2023"?


Dan krijg je toegang tot een reeks van maar liefst 15 mooie podcast afleveringen die EXCLUSIEF voor de 4-daagse deelnemers beschikbaar is.


Zo kan je je voorbereiden op de Training en kom je opgewarmd en ready naar de lessen!

"Sterk Starten in 2023" is GRATIS

dus meld je nu aan voor 4 waardevolle trainingsdagen (t.w.v. 850 eu)

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Het thema voor mij is vooral: schaven! Niet steeds MEER doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is écht wat Liesbeth voordoet: Je geeft, het gaat niet om het bedrag, je ideale klant kiest uiteindelijk voor jou, om jou. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys

Liesbeth ging enthousiast van start. Ze vertelt over de wetmatigheden van ondernemen en geeft voorbeelden. Het enthousiasme spat er vanaf. Ze legt praktisch uit hoe het werkt en welke stappen belangrijk zijn. We gaan aan de slag met hoe je je zou willen voelen, want voelen is belangrijk om te weten waar je heen wilt.

Het was een heerlijk workshop, met 18 mooie vrouwen, een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips! 

Anne-Mariken Duncker

De workshop met Liesbeth was powerful! Ze geeft duidelijk inzichten binnen je bedrijf door je direct ook in actie te zetten met opdrachten.
Hierdoor ga je nadenken wat je doet en hoe je handelt op dit moment, krijg je inzicht, leer je waar het anders kan en wat werkelijk actie is waaruit je klanten kan krijgen.
Door dit  in groepsverband te doen, doe je ook inspiratie op uit de groep ondanks dat iedereen met zijn/haar bedrijf in een andere branche kan zitten.

José - Hygge Interiors

Join me in Class this season!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreëerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en nu doe ik dat ook alweer 4 jaar met mijn studenten in The School of Business Growth. Het draait om resultaat en idealiter op zo'n manier dat jij er heel veel plezier aan beleeft en jouw business je energie GEEFT.

Het ondernemerschap heb ik door deze ervaringen voor mezelf naar een next level getild. Het 'spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens deze week jou te leren hoe je behalve dé specialist in je branche OOK het ondernemerschap nu écht onder de knie krijgt.

Dus nu eindelijk klaar met het gemedder?

  • Wil je vanaf nu KEIHARDE resultaten zien in je Business?
  • Je bankrekening zien groeien?
  • Voelen in je onderbuik dat je goed zit?
  • Gas geven omdat je WEET wat je volgende stappen zijn?


Ben je er klaar voor om met jouw BOM kennis, kunde en drive veel meer impact te gaan maken?


Baby I'm ready for you!!


Dit is je sign. GO!!