arrow_drop_up arrow_drop_down

The School of Business Growth Silver Membership

Word jij een van de Silver Members?

In eigen tijd en tempo

Hét grote voordeel van online trainingen is dat je dat op je eigen tempo kan volgen. Je 'ligt nooit achter'.

Persoonlijk Advies

Iedere maand kan jij direct jouw vragen aan Liesbeth stellen. Zo kan je 1 op 1 in jouw bedrijf duiken.

Samen is beter

TSOBG heeft een eigen besloten online community waar je contact kunt leggen met je mede studenten. 

Lessen die je online gaat leren

Lieke was in 2019 mijn Gold Member. Wat zij geleerd heeft gaan we online in de trainingen veel aandacht aan besteden. Want het bereiken van jouw perfecte doelgroep met de juiste boodschap? Dat is de kern van je Business. Luister wat er gebeurde met Lieke haar bedrijf door hieraan te schaven.

Deze ondernemers hebben mijn trainingen gevolgd

Liesbeth weet op een toegankelijke, praktische en aanstekelijk enthousiaste manier onderwerpen te brengen. Aanrader!
Gaby - Essential Living
De manier waarop Liesbeth traint is praktisch, toegankelijk en interactief. Heel fijn.
Fleur Brunninkhuis

Het enthousiasme spat er vanaf. Liesbeth legt praktisch uit hoe zaken werken en welke stappen belangrijk zijn. Ze gaat 1 op 1 met je aan de slag.

Een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips!

Mariken Duncker

Inspiratie & Actie

Door de online trainingen zal je geïnspireerd worden om aan je Business te gaan werken. Maar met Inspiratie alleen ben je er niet. Dat je in actie zal moeten komen is cruciaal. Op welk gebied die actie plaats gaat vinden? Dat verschilt. Daarom zijn de maandelijkse LIVE online Q&A sessies fijn om je persoonlijke vragen aan Liesbeth te stellen. Hiermee kan ze jou verder helpen om ervoor te zorgen dat jij de juiste actie onderneemt om alles uit dit jaar te halen wat erin zit.

Online Zichtbaar(der)

De kern van wat je leert in The School of Business Growth is Online Zichtbaar(der) te worden. Dat is een zakelijke ontwikkeling. Dat er bij het meer zichtbaar worden belemmerende overtuigingen komen kijken is meer dan normaal. Je leert in het Silver Membership toch in actie te komen, maar op een manier die bij jou en je bedrijf past. Je bent uniek, en die uniekheid van jou gaan we 'vangen' en inzetten. Luister wat de inzichten van 2019 waren van Marije en Diana.

Zakelijke, Persoonlijke & Spirituele ontwikkeling.

Als je online zichtbaar(der) wilt worden is dat een zakelijke ontwikkeling. Dat daarnaast een andere ontwikkeling ontstaat is heel natuurlijk. Je loopt namelijk tegen obstakels en je zal bij jezelf te raden moeten gaan hoe deze op te lossen. 

Spirituele ontwikkeling ervaart Liesbeth als het toepassen van natuurwetten in je leven en business. Levens ontwikkeling klinkt eigenlijk beter dan spirituele ontwikkeling simpelweg omdat veel mensen afhaken op het woord 'spiritueel'. Want? Zweverig.Toch denken wij van TSOBG dat enige basiskennis over jouw persoonlijke energie, en hoe kunt leren je de wet van aantrekking voor je te werken, cruciaal is voor je succes.

Mede om deze reden zit er ook een training Law of Attraction in het pakket met trainingen. In 2020 komt er een MAJOR update aan de huidige LOA training. Jij als Silver Member hebt uiteraard FREE toegang tot deze onmisbare training en update.

Deze ondernemers volgden de training Law of Attraction

De wet van aantrekking passen we allemaal toe, hoewel we ons daar misschien niet allemaal bewust van zijn. Dat ik het hierdoor onbewust soms ook tegen me liet werken, realiseerde ik me maar al te zeer. Van Liesbeth leerde ik hoe je de wet juist vóór je laten werken. En guess what, dit levert niet alleen concrete zaken op, maar is ook nog eens super FUN! Bepaalde klanten, belangrijke ontmoetingen, heldere inzichten en bovenal: met verwondering en vertrouwen naar de wereld kijken. Alleen al dat laatste is voor mij een reden om aan iedereen aan te bevelen: Doe die training Law of Attraction. Go and enjoy!

Verie Aarts

Spontaan schreef ik me in voor Liesbeths training over The Law of Attraction. Een schot in de roos! Liesbeths energie en enthousiasme zijn aanstekelijk. Het nut van manifesteren werd helder uiteengezet met persoonlijke ervaringen en duidelijke oefeningen. Met haar warme persoonlijkheid is ze staat om in korte tijd de kern van de lesstof over te brengen. Het leukste was dat ik binnen 24 uur na de training iets had gemanifesteerd dat ik had 'uitgezet' naar het universum!

Roosmarij de Jeu

Zo leuk! De klik met Liesbeth! Inspirerend hoe zij bezig is met The Law of Attraction, het ondernemen en haar hoge energie. Ik heb net de eerste filmpjes van de training bekeken maar wat legt Liesbeth het toch supergoed uit! Ik kom nooit uit mijn woorden als ik deze materie aan iemand wil uitleggen. Ik kijk uit naar de volgende video's!

Suzanne Rensink

Wat bevat een SILVER jaartraject?

Online trainingen

Verschillende online trainingen die jou alles leren om groei in je business te realiseren zodat jij je eind van het jaar supertrots voelt vanwege de ontwikkeling die je hebt gemaakt.

In je broekzak

NIEUW. Vanaf dit schooljaar 2020 is The School of Business Growth behalve via je desktop ook te vinden in een app. Al je trainingen maar dus ook het directe contact met je mede studenten via de online community heb je altijd dicht bij je.

Maandelijkse Q&A

Iedere eerste maandag van de maand komt Liesbeth online voor alle Gold en Silver studenten om hier direct hun vragen te beantwoorden.

Disclaimer: in enkele gevallen is het de tweede Maandag van de maand.

Online Community

The School of Business Growth heeft een besloten online omgeving waar je kunt connecten met je mede studenten. Er is een chat en je kunt zelf groepen aanmaken voor bijvoorbeeld Branchegenoten of ondernemers bij jou in de buurt om LIVE mee te connecten.

BONUS

De Silver Members 2020 krijgen er dit jaar 2 bonussen bij:

1.1 extra LIVE online (welkomst) Q&A Vrijdag 24 Jan 2020

2. LIVE Student Beach Day in Bergen aan Zee. 

Vrijdag 11 September van 10:00 tot 17:00 uur

Na de zomervakantie kunnen veel van ons wel een BOOST gebruiken. Hoe heerlijk om dit op het strand te doen en zo Q3 af te ronden en Q4 in te gaan VOL energie!!!

Word jij Silver Member of heb je nog vragen?

Ben je overtuigd? Schaf dan nu het Silver Membership aan via de button hieronder. Op 21 Januari begint het nieuwe schooljaar. Nog niet overtuigd? Je kan een kwartier gesprek aanvragen met Liesbeth om al je vragen te stellen over het Silver Membership. 

Wat je verder nog moet weten

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Wil je betere resultaten? Maar vind of vond je het lastig want...? Waar te beginnen? Liesbeth weet precies waar je kunt beginnen en neemt je stap voor stap mee door jouw groeiproces heen. Een jaar lang groei!

Je kunt alles leren

Iedere obstakel in je business betekent dat je er een skillset bij moet leren. Neem de mindset aan dat je alles kan zijn doen of hebben wat je maar wilt en je zult ervaren dat dat voor je gaat werken.

Maak gebruik van de mogelijkheden

De trainingen én de LIVE online Q&A zijn er om jou verder te krijgen. Zorg dat je voorbereid bent op de Q&A zodat jij voor jezelf de meeste waarde uit dit jaar traject haalt.

De antwoorden liggen in je

Liesbeth kan je veel leren, maar realiseer je dat de antwoorden over jou en je bedrijf al in je liggen. We gaan je helpen hoe je deze antwoorden gaat vinden.

Dit red je niet in een jaar

Tony Robbins zegt het altijd treffend: People overestimate what they can do in a year but they underestimate what they can accomplish in a decade. Dat jij in 2020 aan jezelf en je business gaat werken is SUPER. En in een jaar kan je enorme sprongen en/of shifts ervaren maar dan ben je er nog niet en dat is niet erg. Als je maar weet hoe je verder kunt, dat is het belangrijkste. (bekijk het interview hieronder)

Dit red je niet in een jaar

Vol ongeduld was Mariken eind 2018, maar wat een jaar heeft zij van 2019 gemaakt. Inspirerend hoe deze ogenschijnlijke zakelijke ondernemer haar groei heeft aangepakt.

BELANGRIJK

De nieuwe jaartrajecten van The School of BG starten allemaal op
30 Januari 2020. 

Zodra je je aanmeldt voor een jaartraject laten we je toe in de community en staat de eerste training voor je klaar.

Ben je een snelle beslisser en meld je je aan voor 24 Jan.?
Dan heb je mazzel want op
Vrijdag 24 Jan 2020 is een BONUS LIVE online welkomst Q&A

Aanmelden voor een Silver Membership kan uiterlijk tot en met  Woensdag 29 Jan om 22:00 uur

Aanmelden voor een Gold  Membership kan uiterlijk tot en met  Woensdag 29 Jan om 22:00 uur

Meld je nu aan voor een SILVER membership en ga voor Groei in 2020!