Wat zijn jouw groeidoelen?

Meer klanten of juist meer vrije tijd? Meer geld verdienen of meer reizen?

Missie:
zo veel mogelijk ondernemers hun UNIEKE groeifactor laten vinden

Wees eens heel eerlijk. Wat was de jouw hoofdreden om te starten als ondernemer? 
En nog eerlijker... ervaar je dat elke dag? De harde waarheid is dat veel ondernemers niet de vrijheid ervaren waarvoor ze ooit gingen ondernemen. Dit terwijl er veel potentie kan zitten in ondernemers als ze de juiste begeleiding krijgen.
Ondernemen kan of beter nog MOET je leren, het kan zo freaking leuk zijn als je het onder de knie krijgt om zó te ondernemen waar je van droomde... 

YCA

Yoga Collectief Alkmaar

superveel geleerd!

Liesbeth kwam voor een groep van de yoga docenten uit ons collectief een inspirerende interactieve sessie doen. Wat een bommetje aan energie! Met veel liefde en erg gepassioneerd brengt ze haar boodschap over. Wat hebben we veel opgestoken in slechts een uurtje!

Online leren in je eigen tijd en tempo

De GRATIS online community zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt met de "free stuff", vandaag nog. Meld je nu aan en je kan meteen starten met de workshops of deelnemen aan de gesprekken in de comments. Ook kan je in de community groepen starten met bijvoorbeeld vakgenoten of ondernemers bij jou in de buurt. Kortom alles om jouw pad naar meer groei makkelijker te maken.

Live momenten om in ACTIE te komen

Online is heerlijk, dat ben ik met je eens! Het geeft je de vrijheid en de mogelijkheid op afstand aan bijvoorbeeld trainingen deel te nemen en te connecten met andere ondernemers. Maar hoe fijn als je behoefte hebt aan een live moment dat die optie er ook is. Klik op de button hieronder om de data te zien van de eerstvolgende events.