arrow_drop_up arrow_drop_down

Locatie onafhankelijk leren op eigen tempo

Dat is wat online trainingen je bieden

The School of BG biedt trainingen op gebied van persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. We zijn continu aan het ontwikkelen en verbeteren. Op deze pagina vind je het overzicht van ons huidige aanbod online trainingen.


Mis je hier waar jij naar op zoek bent? Mail ons, dan gaan we in gesprek om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Ons huidige aanbod:

Leren Mediteren

Gratis

7 Day Meditation Challenge

Money Monday

€11
per maand

Elke maandag nieuwe inzichten & lessen

Committed to my Goals

Committed to my goals
€49,50
21, 22 & 23 Sept 2020

de Wet van Aantrekking

€97
7 Daagse Online Training

Hoe werkt het nadat ik een Training heb aangeschaft?

Besloten Online Community

The School of BG heeft een eigen besloten community waar de trainingen voor je klaar staan. Hier kan je vragen stellen aan het team van TSOBG, aan Liesbeth én aan je mede studenten. Zodra je een training hebt aangeschaft krijg je je eigen inlog gegevens en het juiste level om meteen aan de slag te gaan met jouw training.

In je Broekzak

Na één keer via je computer te hebben ingelogd in de community van TSOBG kan je alle trainingen vervolgens ook via een app bekijken. Super handig voor als je onderweg bent en nog even naar je training wilt kijken/luisteren of je wilt een vraag stellen. Zo ontwikkel je altijd door!

Video/Audio lessen

We weten het, ondernemers zouden het liefst 48 uur in een dag willen hebben. Daarom zijn de lessen altijd in video en/of audio vorm. Zo kan je tussen de bedrijven door, of tijdens het sporten of huishouden ook verder met je leer proces door naar je lessen te kijken of luisteren.

Instagram

Voor sommige trainingen (zoals Money Monday) maken we gebruik van een (aanvullend) privé account op Instagram om de content nóg toegankelijker te maken.