Wil jij je belemmeringen over geld aanpakken? 

én financiële vrijheid creëren?

inzichten door de lessen van Money Monday:

2020 heeft mij zoveel inzichten gegeven op geld gebied door Money Monday. Het fijnst? Het heeft me mijn kijk op geld & energie 180 graden gedraaid. Met meer vertrouwen dan ooit begin ik aan 2021 en ik ga door met de geldlessen en inzichten!

Lees hier alle tips & tricks

deelnemer Money Monday

Het grootste inzicht wat ik kreeg door Money Monday: was door de opdrachten Echt te doen/op te schrijven is dat het HAALBAAR is (zeker als ik mijn doelen doorreken, dan KAN het wel: dat geeft superveel energie en blijdschap). 
Elisabeth - deelnemer MM

Wat is een Money Mindset?

Een Money Mindset is simpelweg hoe jij denkt, praat en voelt over geld. Beantwoord deze vraag eens: Praat jij gemakkelijk over geld? Wat vind je van rijke mensen? Jouw antwoorden zeggen alles over jouw Money Mindset.


Money Mindset is een term die je de afgelopen jaren steeds meer hoort opduiken. Tijdens het lezen van mijn eerste "mindsetboek" (1 van de boekentips in Money Monday) ontdekte ik dat er überhaupt zoiets bestond als belemmeringen en aannames die je tegen houden je eigen droomleven te creëren. 


Jouw Mindset wordt gevormd door je jeugd, door je opvoeding en door je omgeving. Je specifieke MONEY mindset ontstaat door bovenstaand en mede door ervaringen en/of fouten met geld en door jouw mening over mensen met of zonder geld. Hierin kan je Money Blocks hebben opgebouwd. Dit zijn overtuigingen die de geldstroom die je wenst kan blokkeren.


De bewust wording van jouw eigen Money Mindset en Money Blocks zijn cruciaal om je te helpen je dit te verbeteren.


Een nieuwe, verbeterde Money Mindset het levenslicht te laten zien is in mijn ogen de beste beslissing die je kunt nemen. Voor jezelf (voor je business als je die hebt) én voor de mensen waar jij graag voor wilt zorgen of die jij wil helpen. En daar kan je vandaag mee starten door mee te doen aan Money Monday.

Iedere Maandag

Elke week krijg je een nieuw  inzicht, een nieuwe opdracht, nieuwe tips. Ook geven we boeken- en/of podcast tips om je te verdiepen in de materie die we zo nu en dan LIVE bespreken via een Zoom sessie of insta LIVE met jou en de andere deelnemers. Deze uitzendingen kun je terug kijken via ons online leerplatform.

Met gemak in je broekzak

Onze besloten online leeromgeving bekijk je easy vanuit een app of vanaf je desktop. Je kan dus gemakkelijk alle video's, foto's lessen etc. volgen en/of terug kijken. Leren vanuit je broekzak was nog niet eerder zo gemakkelijk.

Praktische Geldlessen

De lessen van Liesbeth (die ze zelf ook heeft doorlopen) , de talloze inzichten en lessen uit boeken plus de interviews met geldexperts geven je nieuwe inzichten en tools hoe jij  behalve je Mindset te verbeteren ook praktisch je geldzaken kunt verbeteren. Ook voor NIET ondernemers.

Groeien in je Mindset

Je belemmerende overtuigingen spelen de hoofdrol in hoe je huidige geld situatie eruit ziet. Deze signaleren en vervangen door betere overtuigingen is wat we doen.

Vol zelfvertrouwen

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Je balans vinden in je geldstroom is MEGA belangrijk om ervoor te zorgen dat ALLES in je leven & business blijft (of gaat) stromen.

Per maand opzeggen

We zijn easy met onze voorwaarden. Je meld je aan en start meteen die dag. Op het moment dat je voldoende geleerd hebt en je abonnement stopzet ben je binnen een maand bevrijd van je commitment.
Liesbeth zal je host zijn iedere Maandag in het Privé Insta account dat bij dit Abonnement hoort: "Money_Monday_Group". Hierin komt ze je wekelijks inspireren en motiveren de lessen in de community te blijven doorlopen!


Zij heeft zelf haar Money Mindset zien veranderen de afgelopen jaren en blijft deze actief ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze haar doelen bereikt.
Liesbeth Besamusca

Hoe kan ik abonnee worden?

  • Simpel, je start via deze pagina (klik op de knop DIRECT TOEGANG) je abonnement op.
  • Je ontvangt van ons een mail met praktische  inlog stappen voor de Site & app van The School of Business Growth. In deze besloten online leeromgeving van onze school ontvang jij wekelijks nieuwe info en opdrachten.
  • Ook stuur je een volgverzoek naar ons privé Insta Account: "Money_Monday_Group".  Via dit besloten Insta account zal Liesbeth je motiveren én zullen we zo nu en dan LIVE gaan om onderwerpen te bespreken en vragen te behandelen. Dit laten we dan uiteraard op tijd weten.
  • Ons Abonnement heet Money Monday, maar start jij je Abonnement op een andere dag? Dan "opent" zich wekelijks jouw nieuwe les op die dag!

"Wat kan ik verwachten qua inhoud?"

We zorgen ervoor dat je wekelijks groeit in je kennis OVER geld. Dat je je hierin kan onderdompelen om dit onderdeel in je leven te NAILEN. Dat je je Money Minset kan BLIJVEN voeden en je luiken wagenwijd gaat openzetten voor de eindeloze mogelijkheden die er voor ons neus liggen.
"Je gaat het pas zien als je het door hebt" past heel erg goed bij het verruimen van je Mindset. En ALS je eenmaal ziet hoe het OOK kan? Dan kan je het nooit meer "ontzien".  We starten met je MINDSET en lezen daar verschillende boeken voor. (Al mijn TOP boekentips deel ik met je!) Wekelijks krijg je een video en een opdracht. Ook krijg je daar AL Liesbeth haar BOEKENTIPS, reminders en/of mantra's bij.
Vervolgens duiken we de praktijk in om een systeem aan te leren zodat je een VOLLE bankrekening gaat creëren!

Neem vandaag het besluit om je Money Mindset 'for once and for all'  aan te pakken zoals het altijd al bij je hoorde.
Join the club voor1 euro per week!!!

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Het Abo voor Money monday duurt max 12 maanden. Heb jij eerder voldoende geleerd over jouw Money Mindset en wil je je Abo opzeggen? Dan stuur je ons een mail waarin je opzegt. Wij zetten na ontvangst van jouw mail je automatische incasso stop. De maand waarvoor je betaald hebt behoud je dan nog je toegang tot Money Monday. Is je incasso net gedaan vlak voor je opzegt? Terug draaien van incasso's lukt niet dus dan kan je nog een volle maand van de waarde genieten!

Heb jij Money Monday voor een jaar aangeschaft? Dan betaal je eenmalig 52 euro en hoef je je Abo niet op te zeggen.

Maak je keuze en start vandaag!

Maand Abo MM

19,50
Per month
- wekelijkse les in de besloten omgeving van TSOBG

- maandelijks opzegbaar

- verbetering van je Money Mindset gegarandeerd (mit je de opdrachten maakt en de boeken leest)

- na opzegging van je Abo stopt je toegang tot de lessen

best gekozen

Jaar Abo MM

52,-
eenmalig per jaar
- wekelijkse les in de besloten omgeving van TSOBG

- 52 weken les voor een vast bedrag

- verbetering van je Money Mindset gegarandeerd (mit je de opdrachten maakt en de boeken leest)

- na 52 weken behoud je je toegang tot je lessen