arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij knallen in 2020?

een grotere online zichtbaarheid, meer klanten en omzet.

Onmisbaar voor ondernemers

Herken je dit? Je voelt dat er meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt laten zien. Natuurlijk je hebt al klanten of je hebt een FANTASTISCH idee voor een nieuw bedrijf. Misschien heb je al een following gecreëerd met een blog of op insta maar een ondernemer voel je je nog niet echt. Wat nu? Hoe kan je ervoor zorgen dat meer mensen jou ontdekken? Je weet dat wat je te delen hebt super waardevol is maar je loopt zo nu en dan vast op het opschalen van je bedrijf.  


5 jaar geleden hebben Wouter (mijn man) en ik ons leven radicaal omgegooid. Ik ben al 14 jaar ondernemer maar pas 4 jaar succesvol. Waarom? "I was working hard on my job. Not on myself."  Inmiddels help ik bedrijven met het doorvoeren van een betere content strategie waardoor hun omzet stijgt. Dit doe ik samen met mijn team vanuit met mijn bedrijf BesamuscaMedia.

Verder help ik ondernemers 1 op 1 online zichtbaarder te worden middels The School of Business Growth. Zo hielp ik afgelopen jaar een groep van 16 Vrouwelijke ondernemers: de Gold Members. Dat ik dit werk mag doen laat mijn hart sneller kloppen, zo blij wordt ik ervan anderen te helpen zich te ontwikkelen.

Madelon 

Happy Being Coaching

een fijne vibe en positieve energie

Het zijn voor mij de spiegels geweest die Liesbeth geeft door te luisteren, vragen te stellen, begrip te tonen, gerust te stellen en het vertrouwen uit te spreken. Dit met een fijne vibe en positieve energie. Het ondersteunen van mijn proces zonder pushen. Laat het z’n gang gaan, je ontwikkelt toch wel ✨

7
Live events
199
opgenomen video's
10932+
Insta stories

Liesbeth Besamusca

"Waar ik heel sterk in geloof "through Trial & Error" is in verbetering van jezelf door middel van zoeken, luisteren én leren. 

Door eerst aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, volgt automatisch je zakelijke leven. Deze zijn in mijn ogen niet los te koppelen. 

Door dagelijks open te staan voor nieuwe manieren van leren, blijf je groeien als mens.  Bovendien ben ik erachter gekomen dat de beste versie van jezelf willen worden een heel erg leuk, oneindig én een 'rewarding' pad is.

Event Datum

thurday
12-12-'19
10:30

Reacties van Studenten uit The School of Business Growth:

Geloof me, het is aanstekelijk! 😃

12 december moet je erbij zijn om voorbereid 2020 in te gaan. Liesbeth’s energie, “online” ervarenheid en enthousiasme hebben mij geholpen om content én online zichtbaarheid leuk en onmisbaar te maken! En geloof me, het is aanstekelijk! 😃

Diana Kas - KasKuppens
Ik heb geleerd om uitdagende doelen te stellen in mijn bedrijf

Het is een feestje om met Liesbeth te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik heb geleerd om uitdagende doelen te stellen in mijn bedrijf. Ook weet ze de wet van de aantrekkingskracht op een praktische en nuchtere manier uit te leggen.

Puur Suzanne
Ze legt alles zo goed uit

Zo leuk! De klik met Liesbeth! Inspirerend hoe zij bezig is met ondernemen, de wet van aantrekking en haar hoge energie. Liesbeth legt alles supergoed uit! Ik heb afgelopen jaar echt een megashift ervaren. Ik kijk uit naar 12 Dec.

Susanne Rensink
Een grote inspiratiebron en voorbeeld voor mij

Liesbeth is de meest energieke vrouw die ik ken. Een bom positieve energie die erg aanstekelijk werkt. Zij weet spiritualiteit en het ondernemerschap op een bijzonder heldere manier te combineren. Een grote inspiratiebron en voorbeeld voor mij. Heb zowel zakelijk als prive veel mooie lessen van haar ontvangen. Ik verheug mij enorm op 12 december! Een dag waarop ik nog meer inzichten, eye openers, aha momenten en diepe verbinding ga ervaren. Mega veel zin in!

Healthy Jo

"Dit Feestje is voor jou"

Begin Januari 2015 besloten Wouter (mijn man) en ik ons leven volledig om te gooien en wát een 5 jaar daarop volgden!! We zijn ons gaan ontwikkelen op zakelijk, persoonlijk én spiritueel gebied. Niet normaal als ik eraan terug denk is het echt de mooiste en heftigste rollercoaster ride geweest.


Ik ben zo'n dankbaar mens voor alle lessen, klanten, studenten, leraren en situaties die er in die 5 jaar op mijn pad gekomen zijn dat ik besloot:  "Dit Feestje ga ik niet alleen vieren"

En daarom mijn uitnodiging aan jou.

12-12-2019 ga ik met  50 ondernemers de 20 grootste inzichten van mijn afgelopen 5 jaar delen. Bovendien interview ik ook een aantal Goldmembers die stuk voor stuk MEGA inzichten hebben gehad het afgelopen jaar.

  Inzichten waar jij als ondernemer goed voorbereid het nieuwe jaar 2020 mee kan starten!

Het enige dat je betaald is je lunch en een piepkleine bijdrage aan de locatie. De inhoud van de dag is mijn cadeau aan jou. (en aan het universum als dank voor waar ik nu sta)

20 inzichten voor 2020

Ik geef je mijn 20 grootste inzichten van de afgelopen 5 jaar waarmee jij het nieuwe jaar vol energie kunt starten! 

Samen is Beter

Leer deze dag andere ondernemers kennen, mijn allergrootste inzicht de afgelopen jaren is dat het samen simpelweg veel leuker is.

Goldmember interviews

Enkele Goldmembers delen hun grootste inzichten en doorbraken van het afgelopen jaar. Neem hun lessen mee 2020 in!

"Leuk zo'n feestje. Maar wat neem ik mee na 12 Dec?"

"I can see clearly now"

Zowel zakelijk als privé wil ik bellen bij je laten rinkelen. Inzichten zetten je weer in actie want? Dan 'zie je weer helder hoe je verder kunt'.

"Together forever"

Ik heb op (zakelijke) events en door mijn online zichtbaarheid vriendschappen voor het leven gesloten. Ondernemerschap kan soms eenzaam zijn. Maar geloof me... we zijn met HEEL erg veel! En ik breng jullie met liefde samen. 

"You are uniquely YOU"

Jij bent uniek, je inzichten helaas niet. Dus de inzichten van mij & mijn goldmembers zijn ook jouw inzichten. Welke deze dag bij jou binnenkomen zijn de inzichten die jij precies op dit moment nodig hebt. Want dát is hoe het werkt.

"Remember me"

Weet jij wie je bent? En wat jij hier te doen hebt op dit draaiende gekleurde bolletje? Deze dag kom je dichter bij de herinnering van wie je bent.

"The reason you think you're here is NOT the reason why you're here"

Spannend om alleen naar zo'n dag te komen? O MAN!!! I can relate. Je zou het niet van me verwachten maar alleen naar seminars gaan was vroeger niet mijn sterkste kant. Dit inzicht heeft mij daar vanaf geholpen. Je dénkt om een bepaalde reden te komen maar je inzicht ligt ALTIJD op een ander vlak. Laat je verrassen!

"My present to you is YOUR present to you"

Gun het jezelf om een dag in een helikopter BOVEN je bedrijf en jezelf te dwarrelen in plaats van weer een dag te zwoegen. Het jaar goed beslagen ten ijs gaan is MAGIC!! Gun jezelf dit cadeautje 🎁

Zo hebben zij mijn trainingen ervaren:

Aanstekelijk enthousiast
Liesbeth weet op een toegankelijke, praktische en aanstekelijk enthousiaste manier onderwerpen te brengen. Aanrader! - Gaby Suhr
Praktische hands-on tips

Het enthousiasme spat er vanaf. Liesbeth legt praktisch uit hoe zaken werken en welke stappen belangrijk zijn. Ze gaat meteen met je aan de slag.

Een zeer aanstekelijk en enthousiaste Liesbeth en praktische hands-on tips!  - Anne-Mariken Duncker

Toegankelijk en interactief
De manier waarop Liesbeth traint is praktisch, toegankelijk en interactief. Heel fijn. - Fleur Brunninkhuis

Reserveer nu je plek!

Voor welk type ondernemers is deze dag?

Als je voelt dat er meer in je zit of dat je een missie hebt.

Je onderneemt al maar je voelt dat er nog veel grotere dingen op jou liggen te wachten. Je bent of net gestart of je hebt al omzet, maar dit voelt pas als het begin. Je kan het af en toe wel van de daken schreeuwen, zo'n brandend verlangen heb je om dat gevoel ruimte te heven om realiteit te worden.

Als je nog geen (groot) team hebt.

Je doet nog veel zelf, misschien heb je al een paar helpende handjes. Je wens is wel om te groeien. Maar hoe en waar begin je?

Je wilt meer. Meer omzet / klanten / verbinding / online zichtbaarheid... MEER.

Je hebt al bewijs. Je verkoopt al een product of dienst. Maar hoe ga je nu schalen? Hoe vergroot je die groep geïnteresseerden? Hoe val je op in de massa?

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde.

Ja dit is een zakelijk event. Nee we gaan niet zweven deze dag. Maar dat ik zo nu en dan de wet van de aantrekking aanhaal...? That's me. Ik geloof heilig in de drie-eenheid zakelijke-persoonlijke-spirituele groei.

Je vindt connecten met 'like minded peeps' ook belangrijk.

Je onderneemt alleen, maar je vraagt je wel af... 'Ben ik de enige die hier op vast loopt? "Op Instagram lijkt het iedereen zo gemakkelijk af te gaan en ik loop hier maar te ploeteren" Luister, groeien gaat met ups en downs. Laten we daar maar heel open over zijn. En laten we hier vooral over delen en inzichten bieden die je weer zo snel mogelijk 'up & running' hebben. Want een dip is nier erg, maar hij mag niet te lang duren! 

Laat jezelf verrassen!

Ben jij erbij?

Locatie & Tijden

LOCATIE:
Restaurant / Bioscoop FC Hyena. Aambeeldstraat 24 A'dam Noord.

TIJDEN: 10:00 uur - Inloop. 10:30 uur - Start van de dag.

15:00 uur - Einde, inclusief einddrankje

Lunch & Drankjes

Jij betaald je lunch & drankjes (plus een kleine bijdrage aan de locatie) door een ticket van 35 euro aan te schaffen.

🎁 De inhoud van de dag is mijn cadeautje aan jou!  🎁


Vervoer

TREIN: Neem de trein tot A'dam Centraal. Vanaf daar de pond en dan stukje lopen. Of de Noord-Zuid lijn en dan een stukje lopen.

AUTO: Parkeren kan op het terrein van FC Hyena. Eerste 1,5 uur zijn gratis daarna 1,30 per uur. (zelfde tarief als heel A'dam Noord).

Reserveer nu je plek door een ticket te bestellen.

Leuk als je erbij bent!