Leer hoe je VANDAAG een nieuwe klant kunt maken

LIVE online workshop

Donderdag 02 Mei van 9:30 - 12:30 uur

"Bedankt Liesbeth voor de factuur en als gevolg 5000 euro EXTRA omzet"

niet overdenken maar DOEN
Dat is wat Liesbeth me leerde tijdens de Workshop Meteen Meer Omzet. Met deze gedachte zette ik in mijn week vakantie een extra webinar in die me 5000 euro EXTRA omzet opleverde (ter info doe omzet had ik nog niet eerder in een maand gedraaid. Nog maar eens een reminder hoe moeilijk we het onszelf maken met overdenken. Dank Liesbeth voor de factuur en als gevolg die 5000 euro extra omzet!!
Sharon - Muramedia
zo blij dat ik dat Ebook nog niet had gemaakt
In plaats daarvan verkocht ik meteen iemand mijn nieuwe aanbod van 750 euro! Anders had ik nog dagen zitten pielen op dat Ebook. Nu had ik Meteen Meer Omzet!!! 
Michelle
Herken je de frustratie van het NIET weten?

Je hebt al mensen succesvol geholpen met jouw dienstverlening. Je WEET dat jouw kennis MEGA waardevol is, maar waarom zien mensen dat nou niet? 

Komt het omdat je wartaal uitslaat?

Omdat je het lastig vind uit te leggen WAT je precies oplost?

Of omdat je nooit hebt geleerd om een goede 'verkoper' te zijn?

OF... hoor je bij de 80% van de ondernemers die überhaupt een akelige rilling over de rug krijgt bij het woord: VERKOPEN.. (laat staan ijskoude acquisitie.. 🥶)

Je probeert ondertussen natuurlijk wel van alles, posten op social media, tegen je omgeving vertellen wat je doet.. maar het levert je steeds weer te weinig op...

Jouw droom is een volle agenda

Mensen HELPEN. Daarom ben je dit gaan doen. Je wilt 'gewoon' lekker aan de slag, je werk doen. Resultaat boeken bij je klanten. Een fijne business bouwen en daar ook de (financiële) vruchten van plukken!

Bewezen Stappenplan

deze workshop biedt een bewezen stappenplan voor dienstverlenende - en kennisondernemers om hun omzet DIRECT te verhogen. Samen maken we het stappenplan praktisch, effectief én gericht op jouw klanten om je te leren een piek in je omzet te maken door METEEN in actie te komen.

Persoonlijke Begeleiding

Dit betekent dat je niet alleen toegang hebt tot de waardevolle inhoud die ik tijdens de workshop met je deel, maar ook de mogelijkheid hebt om vragen te stellen, feedback te ontvangen en op maat advies krijgt voor jouw specifieke bedrijfssituatie. Ik ben er om je te motiveren naar meer omzet.

Actie

Resultaten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Door deel te nemen aan deze Workshop, besef je dat het succesvol verhogen van je omzet vereist dat je daadwerkelijk stappen onderneemt en de geleerde strategieën en tactieken toepast in jouw eigen bedrijf. Ik sta in deze workshop naast je, every step of the way!

Dit is het moment waarop je hebt gewacht

De mogelijkheid om je omzet stap voor stap te laten stijgen ligt letterlijk binnen handbereik. Ben jij bereid de switch te maken in je hoofd? want dat is de plek die je tegenhoudt... die eeuwige stemmetjes in je hoofd zijn dé blokkade naar een succesvol bedrijf op JOUW voorwaarden.

Dit je kans is om je bedrijf te transformeren. De tijd om te aarzelen is voorbij. De tijd om actie te ondernemen is NU.


€ 127,-
€ 47,-

Meteen Meer Omzet

Druk op de knop en maak je klaar om je omzet te laten exploderen. Doe mee met wat succesvolle ondernemers al hebben ervaren wat deze basic methode voor hen heeft betekend. Verander je toekomst vandaag nog en geef jezelf en je bedrijf de boost die het verdient.


Mis deze kans niet en meld je nu aan voordat het te laat is.

Klik op de koopknop en begin samen met mij met het realiseren van je omzetdoelen.

EARLYBIRD TARIEF GELDT T/M ZONDAG 28 APRIL


PRAKTISCHE DETAILS:

✅ Donderdag 02 Mei✅ LIVE online Zoomsessie

✅ van 9:30 tot 12:30 uur

✅ persoonlijke feedback op JOUW business en vragen