Ik ben JARIG ūüéČ

en wie jarig is trakteert!

Ben jij dit?

Je bent al even ondernemer en je hebt al omzet maar BOY je weet echt dat je by far niet op je volledige potentieel zit en dat FRUSTREERT!

Je hebt al heel wat keuzes gemaakt in je ondernemersleven en je bent daardoor ook gegroeid √©n ontwikkeld maar eigenlijk zou je het in deze fase nu wel eens heel erg fijn vinden als er iemand 'met je zou meekijken'. 

Meer focus en strategie.. wat levert je dat op? 

Een veel gemaakte fout is dat ondernemers aan de verkeerde knoppen draaien waardoor het resultaat er niet beter op wordt. Vaak is alles er al. De potenti√ęle klanten, jouw onschatbare waarde en ervaring. Maar moet alles in een sterkte fundering worden gegoten om nu √©cht te kunnen gaan bouwen en dus groeien.

Zij werken al met mij samen:

In 2022 ben ik gestart met mijn samenwerking met Liesbeth. We zijn begonnen met het inzichtelijk maken van mijn strategie en op advies van Liesbeth ben ik mij steeds meer op de zakelijke markt gaan richten. In December was ik nog niet waar ik wilde zijn, echter was er wel groei en nam ik het spannende besluit om te investeren en om nog een jaar met Liesbeth te blijven werken. Maar wat gebeurde er? In de eerste week van 2023 verdiende ik mijn hele JAAR investering aan Liesbeth terug! (107% van mijn jaaromzet ervoor) Ik weet zeker dat dit komt door wat we samen hebben neergezet, het afgelopen jaar. Ik kan Liesbeth écht aanraden als Businesscoach.
Sandra's Flowers & More

"Voor mij kwam dit traject precies op het juiste moment. Ik was al een tijdje aan de gang met mijn bedrijf, maar wilde echt meer gaan toespitsen op doelgroep en meer professionaliseren.


Met net een nieuw logo en nieuwe huisstijl op zak, wilde ik ook mijn website en aanbod gaan aanpakken. Daar kwam dit traject precies op het juiste moment. Nieuwe pagina's schrijven en vooral ook de persoonlijke feedback en de strategiegesprekken, maakte dat ik toch net weer die extra inzichten kreeg.

Het hele traject was ook meteen een mooi voorbeeld voor mij van hoe het ook kan. Opschalen waar dat lukt en de persoonlijke touch niet verliezen. Dat is hoe ik het ook wil. En verder is het thema voor mij vooral: schaven! Niet steeds meer doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is √©cht wat Liesbeth voordoet: Je geeft, het gaat niet om het bedrag, je ideale klant kiest uiteindelijk voor jou, om jou. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys - Kinesioloog
Ik maak eigenlijk nooit trainingen af, maar ik hing tijdens de training 4 dagen aan je lippen en kon niet wachten om met je samen te werken! 
Elke - Wijn & Lijn

Ben jij ready voor een sprong in je ontwikkeling en dus in je omzet?

Doe dan nu mee met mijn verjaardagsactie op 16 Feb 2023 en maak nu éénmalig kans op een uniek aanbod om met me samen te werken.


VOLG DEZE 3 STAPPEN & DOE MEE AAN MIJN VERJAARDAGSACTIE:

1. vul VOOR 15 Feb het form hieronder in zodat ik met je kan meekijken in je business

2. aan de hand van de ingediende forms nodig ik je uit voor een matchcall via Zoom op Donderdag 16 Feb '23

3. je ontvangt ALLEEN op deze dag een uniek voorstel van me om met me samen te werken


DISCLAIMER:

Ik doe het aanbod alleen als ik voel dat ik de juiste persoon voor jou ben PLUS als jij je in de fase van je ondernemerschap begeeft waarin ik je echt kan helpen. (note: je MOET al omzet hebben gemaakt)