Je wilt Zakelijke ontwikkeling..

wij doen dat op zo'n manier dat jij persoonlijk meegroeit.

Jaartrajecter Liesbeth van der Velden maakte een complete shift:


In 2020 heb ik een Jaartraject gevolgd en ik heb er enorme stappen door kunnen zetten. Ik ben al 16 jaar horeca ondernemer en heb diverse succesvolle zaken gehad en verkocht. Eind 2019 besloot ik een andere business in te stappen. Omdat dat compleet nieuw voor me was dacht ik: “daar kan ik wel een coach bij gebruiken”. Want als doorgewinterde ondernemer wilde ik wel meteen actie in de tent! Dat was wel even wennen bij mijn nieuw gestarte bedrijf. Bij een horeca onderneming draai je de deur van je nieuwe zaak open en er komen klanten binnen. Dat was bij deze business wel even anders. Ik moest echt van te voren heel goed nadenken…”Wat ga je verkopen en Wat ga je vertellen.”  Daar heeft Liesbeth me echt enorm bij geholpen. Dus bij mijn zichtbaarheid algemeen, mijn online zichtbaarheid en het verhaal dat ik wilde vertellen.

Sinds dit jaar kan ik nu ook de wet van aantrekking en mijn money mindset veel beter inzetten. Beiden super interessante leerzame topics naast de praktischere lessen zoals Sales en Online Zichtbaarheid.


Eigenlijk heb ik zo’n complete shift gemaakt dit jaar dat ik zo ontzettend blij ben dat ik iemand langs de zijlijn heb gehad.


Ik had bijna geen twijfel om het traject in te stappen omdat ik dacht: 'ik heb nu een knop omgezet voor mezelf. Ik wil ACTIE in de tent en ik kan het wel zelf proberen maar dan ben ik waarschijnlijk volgend jaar nog op dezelfde plek als ik nu ben.' En met een coach, iemand die je toch stap voor stap meeneemt, iemand die verder is dan jezelf, is dat echt heel erg handig.


Mijn grootste inzicht is dat ik halverwege het jaar dacht: “Wat een proces is dit eigenlijk!” 

Zoals ik al zei het verschil met de onderneming die ik nu heb in vergelijking met mijn horeca ervaring is enorm! En ik bedoel “het proces” dus ook in de meest positieve zin. Als je je realiseert WAT het proces is dan zie je steeds helderder welke stappen je steeds nog te zetten hebt. Ik weet nu precies wat me te doen staat. Eerst goed bedenken WAT je wilt verkopen en DAAR de focus op houden.

Ik heb de beslissing gemaakt, ik heb die doelen. Ik wil me ook aan die doelen HOUDEN. Nu ga ik ze halen ook!  


De grootste transformatie die ik heb doorgemaakt is dat ik niet zomaar iets de wereld in slinger (wat ik heel graag wel had willen doen haha) maar doordat ik daar eerst goed aan gewerkt heb staat het nu als een huis. Een veel betere aanpak, dus Liesbeth dankjewel! Voor al je goeie zorgen en voor al je interesse. Bovendien kon ook altijd bij jou terecht als ik dacht: “O nu zit ik met iets”. Heel erg fijn. Bedankt.

Liesbeth van der Velden - Let it Wow

Wat bevat een TSOBG jaartraject?

TSOBG Formule BASIS

Ten eerste krijg je een jaar toegang tot de de TSOBG Formule®. (hieronder beschreven). Deze formule bestaat uit 6 Modules die de basis vormen voor de Blauwdruk om je bedrijf te laten groeien. Er staan meerdere trainingsvideo's per module volgens voor je klaar op ons besloten online leer platform.

Ten tweede is dat het LIVE strategiegesprek van 3 uur waarin Liesbeth jou persoonlijk coacht en mee brainstormt over jouw bedrijf.

Ten derde kan je je vragen een heel jaar lang stellen via de online community van TSOBG. Liesbeth, haar team én de andere studenten zijn daar om jouw vragen te beantwoorden. 

TSOBG Formule Intensive

Ten eerste krijg je toegang tot de de TSOBG Formule®. (hieronder beschreven). Deze formule bestaat uit 6 Modules die de basis vormen voor de Blauwdruk om je bedrijf te laten groeien. Er staan meerdere trainingsvideo's per module voor je klaar op ons besloten online leer platform.

Ten tweede zijn dat de 4 LIVE strategie sessies van ieder 3 uur waarin Liesbeth jou persoonlijk coacht en mee brainstormt over jouw bedrijf.

Ten derde zijn dat de 4 Zoom vragen uurtjes in de maanden dat Liesbeth jou niet LIVE ziet ( in te zetten in overleg)

Ten vierde krijg je als jaartrajecter Intensive toegang tot ALLE bestaande én de nog te ontwikkelen trainingen van 2021 in de School of Business Growth INCLUSIEF toegang tot Money Monday (een abonnement om je Money Mindset te ontwikkelen)

Meer ervaringen van Jaartrajecters:

Het zijn voor mij de spiegels geweest die Liesbeth geeft door te luisteren, vragen te stellen, begrip te tonen, gerust te stellen en het vertrouwen uit te spreken. Dit met een fijne vibe en positieve energie. Het ondersteunen van mijn proces zonder pushen. Laat het z’n gang gaan, je ontwikkelt toch wel ✨
Madelon - Happy Being Coaching
Liesbeth is de meest energieke vrouw die ik ken. Een bom positieve energie die erg aanstekelijk werkt. Zij weet spiritualiteit en het ondernemerschap op een bijzonder heldere manier te combineren. Een grote inspiratiebron en voorbeeld voor mij. Heb zowel zakelijk als privé veel mooie lessen van haar ontvangen.
Jolantha - Healthy Jo
Het is een feestje om met Liesbeth te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik heb geleerd om uitdagende doelen te stellen in mijn bedrijf. Ook weet ze de wet van de aantrekkingskracht op een praktische en nuchtere manier uit te leggen.
Suzanne - Puur Suzanne
Yess ik zou het zo weer doen!


In 2019 deed ik een jaartraject bij Liesbeth. Ze is zo inspirerend en enthousiast en heeft een enorme drive en energie. Heerlijk om in die flow mee te kunnen gaan. Ik kwam Liesbeth online tegen, ben haar gaan volgen en was bij een prachtige avond in Amsterdam over the law of attraction. Samen met een aantal vrouwen die daar ook waren zijn we kort daarna in het jaartraject gestapt. Een bijzonder jaar met live mastermind dagen, online en live strategie gesprekken waarbij Liesbeth best streng kon zijn 😜 en een super mooi Event met Verie, Sov’s Choice en Marlies Dekkers. Wat heb ik veel geleerd en het heeft mij ontzettend geholpen op mijn persoonlijke pad!! Ik heb nog steeds contact met een aantal van de mooie vrouwen en Liesbeth spreek ik ook nog regelmatig.
Angela Meijer - de Hartjesfabriek
Suzanne maakte een enorme ontwikkeling door in het jaar dat zij het jaartraject volgde.
“Tijdens het jaartraject gaf Liesbeth me steeds weer dat inzicht, dat zetje en soms ook die schop onder mijn kont zodat ik weer de volgende stap kon zetten! Gesprekken met Liesbeth zijn altijd fijn en vol goeie energie. De balans tussen spiritualiteit en actie wat zij biedt werkt voor mij gewoon goed!
Suzanne Rensink - Fotograaf

De 6 Modules van TSOBG Formule®

Communicatie

We beginnen met je Interne én Externe Communicatie. Is het jou helder wat je EXACT wilt? En...? Kan je dat goed formuleren aan de buitenwereld?

Law of Attraction

Vraag en het is gegeven. Maar dit kan pas als je precies weet wat je wilt. Daarom werken we in module 2 (na je communicatie) aan de wet van aantrekking. Want HOE kan je deze natuurkundige wet nou inzetten voor betere resultaten in je bedrijf.

Online Zichtbaar(der)

Waar gaat Online Zichtbaarheid nou eigenlijk over... én hoe kan jij je online zichtbaarheid nou vergroten op een manier die én bij je past én leuk is én bij te houden is... Daar is een Model voor.. Het Content Creatie Model. Dat leer in je in deze module.

Money

Je Mindset over geld maar zeker ook je FOCUS op je resultaten, inkomsten stromen én verdienmodellen zijn onmisbaar om je bedrijf te laten groeien.

Sales

Je wilt meer of beter leren verkopen. In de module SALES behandelen we online én offline selling. Verkopen is een woord waar gek genoeg ondernemers niet dol op zijn. Als je weet HOE je kan leren verkopen op een manier die wél bij je past dan is het ineens heel erg leuk!

Opschalen

Zodra de basis van de Blauwdruk is gemaakt, en het fundament van het huis staat? Dan pas kan je opschalen. En dat kan op verschillende manieren. Die behandelen we in module 6.

Ik ben dit jaar (2020) in het jaartraject bij Liesbeth gestapt omdat ik eigenlijk helemaal niks wist van het online mijzelf promoten. Ik ben al heel lang ondernemer, ik ben zangeres en stemcoach. Maar ik heb nooit echt iets over geleerd over online zichtbaarheid. Nu wil ik opschalen met mijn bedrijf en daarom in dit jaartraject gestapt.


Ik kan zeggen ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd dit jaar dat ik eigenlijk denk dat ik dit jaar komend jaar nóg een keer over ga doen met mezelf om alles wat ik heb geleed nog meer te gaan implementeren. Dat is zo fijn dat de modules en trainingen beschikbaar voor je blijven na het Gold Membership, dus ik kan steeds nog aanscherpen met de informatie die ik nu heb gekregen.


Daarnaast is Liesbeth een Heerlijk persoon om mee te werken. Alle dikke complimenten naar haar. Online marketing is niet uniek maar hoe Liesbeth het brengt is ZEKER wel uniek in hoe zij is. Als iemand je positief on track kan houden dan is zij het wel met haar energie en haar inspiratie. 

wat ik vooral heel erg heb geleerd dit jaar is een hele grote verandering in mijn Money Mindset. Dus de Module over Geld. Geldstromen en verdienmodellen. Dat heeft mij heel erg aan het denken gezet, helemaal in dit coronajaar. Dat je je als ondernemer onnodig kwetsbaar maakt als je gokt op 1 inkomstenbron en helemaal als JIJ de inkomstenbron bent (uurtje factuurtje). 


Ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld over dit traject. Ik heb de podcast van Lies geluisterd en dacht: “Met deze vrouw heb ik een klik en bij haar moet ik zijn!”

Liesbeth Keep up the BOOST en ondernemerschap want je bent echt een ontzettende inspiratiebron! Dat mag ik zeker zeggen.  Ik kan  het alleen maar iedereen ontzettend ONWIJS aanraden. Ga lekker met Liesbeth aan de slag en je bent na een jaar helemaal geboost en dan kan je eigenlijk weer jaren vooruit.

Ruby van Urk - Stemcoach en Zangeres

Hoevaak heb jij een LIVE meeting met een succesvolle 'teacher'? 

De meesten van ons niet veel. Maar met wie bespreek je dán de groei van je bedrijf? Of welke strategieën je in deze fase het beste toe kunt passen?  Online leren, online meetings en online trainingen zijn heerlijk om je tijd goed in te delen. MAAR voor Liesbeth zijn het altijd de LIVE momenten met haar studenten, klanten en haar eigen coaches waar ze een BOM energie en inzichten van kreeg die haar bedrijf de juiste kant op deden groeien.

Superhandig!

De besloten leeromgeving van The School of Business Growth kan je behalve je computer ook via de app bereiken. Al je trainingen maar dus ook het directe contact met Liesbeth, haar team en andere studenten via de online community heb je altijd dicht bij je.

Wat je verder nog moet weten

Niet voor iedereen

Een jaartraject is niet voor iedereen geschikt. Uiteraard is het voor ondernemers, en wel voor diegenen die al omzet hebben gegenereert. Je eerste klant MOET je hebben. Of je hebt al een bedrijf gehad en je begint nu met een nieuw bedrijf. Liesbeth voert met alle geïnteresseerden een  toelatings-strategie gesprek om te bepalen of ons jaartraject bij jou past en of jij dit jaartraject inhoudt wat jij nodig hebt.

Je moet het zelf doen

Liesbeth gaat je inzichten geven, trainingen, huiswerk. Alle antwoorden liggen al verborgen in je. Aan Liesbeth de schone taak om in strategie sessies met jou doorbraken te creëren. Maar het werk? Dat doe je zelf. En soms betekent dit dat je dingen aan moet gaan wat heftig is. Zakelijk, persoonlijk of spiritueel. We've got your back. De zon schijnt altijd na een regenbui.

De doorzetter wint

Een jaartraject bij TSOBG is voor groot dromers, voor doelen stellers, voor 'the crazy ones who actually believe thay can change the world'. Samen maken we er een superjaar van.

Niet je mooiste jaar ooit

Liesbeth wil heel duidelijk zijn. Ze gaat je NIET je mooiste jaar ooit beloven. Want in haar ogen werkt het niet zo. Jouw MEGA stappen bestaan uit duizenden kleine stapjes. En die stapjes heb je in de afgelopen jaren al genomen om HIER te komen en na dit jaar ga je weer verder.

Hoe wil je je voelen?

Wat belooft ze dan wel? Dat je je aan het eind van een jaar coaching voelt zoals jij wilt. Dat je verder kan bouwen op wat wij samen gaan neer zetten dit jaar. Wil je trots zijn op je groei en ontwikkeling? Gaan we regelen. Wil je vertrouwen hebben in jezelf? Komt goed. Wil je het bewijs creëren aan jezelf of de wereld dat wat jij bedacht hebt écht mogelijk is? Meld je snel aan voor een gesprek want deze houding zien we graag.

Denk jij dat een Jaartraject bij TSOBG is wat jij nodig hebt?

Met een vrijblijvend strategie gesprek met Liesbeth verplicht je jezelf tot niks.

Maak nu een afspraak om te bespreken of een jaartraject iswat jij nu nodig hebt.

Prijzen van TSOBG Jaartrajecten:

TSOBG Formule BASIS

*Eén Jaar toegang tot TSOBG Formule® t.w.v. 2000 eu

*LIVE strategie gesprek (3 uur) in Bergen nh t.w.v. 450 eu

Inclusief Lunch t.w.v. 50 eu

*Stel je vragen een heel jaar lang via de online community van TSOBG. Liesbeth, haar team én de andere studenten zijn klaar om jouw vragen te beantwoorden. T.w.v. 397 eu


€ 2897,- 
€ 1777,-

Prijzen zijn ex btw

TSOBG Formule Intensive

*Levenslang toegang  tot TSOBG Formule® t.w.v. 2000 eu per jaar

*4x LIVE strategie sessie (3 uur) in Bergen nh t.w.v. 1800 eu

*4x LIVE online ZOOM vragenuurtje  t.w.v. 600 eu

*Toegang tot ALLE bestaande en te ontwikkelen trainingen in 2021 van TSOBG t.w.v. 600 eu

*Een jaar lang toegang tot Money Monday t.w.v. 132 eu

*Stel je vragen een heel jaar lang via de online community van TSOBG. Liesbeth, haar team én de andere studenten zijn klaar om jouw vragen te beantwoorden. t.w.v. 397 eu

€ 7529,-
€ 2997,-
Prijzen zijn ex btw
Mijn business is de afgelopen 2 jaar zo hard gegroeid dat me het plezier van ondernemen (bijna) werd ontnomen. Met Liesbeth, bij wie ik in 2019 het Goldmember jaartraject heb gevolgd, ben ik toen opnieuw heel strategisch gaan kijken naar mijn hele bedrijf. Na ons gesprek zag ik het licht weer en kon ik stapsgewijs de ideeën die we samen op papier hadden gezet gaan uitvoeren. Behalve dat ik het fijn vind dat Liesbeth mijn bedrijf inmiddels erg goed kent, kan ze altijd precies haar vinger op de juiste plek leggen én stimuleert ze me om actie te ondernemen juist op die onderdelen waar het nodig is om verbetering door te voeren. Liesbeth is een heerlijke sparringpartner! 
Lieke - Studio Lieke Sanders