arrow_drop_up arrow_drop_down

The School of Business Growth Gold Mastermind

Word jij een van de 12 Gold Members?

In eigen tijd & tempo

Online trainingen in een besloten online community die je er steeds weer bij kunt pakken om dát onderdeel te verbeteren waar jij aan toe bent.

LIVE mastermind

Een jaar lang strategieën met Liesbeth en een groep 'likeminded' ondernemers.

Connecten & groeien met mede ondernemers

Samen is beter. Ondernemerschap is vrijheid maar kan soms ook eenzaam zijn. TSOBG brengt ondernemers samen.

Duidelijkheid is de BOM!

Je ideale klant, wat los je op, je communicatie. Alles passeert de revue tijdens een jaartraject als Gold Member. Beter dan de mega groei in Lieke haar bedrijf kunnen we het niet uitleggen. Kijk zelf maar.

Hoeveel succesvolle ondernemers heb jij in je omgeving?

De meesten van ons niet veel. Dus met wie bespreek je dán de groei van je bedrijf? Of welke strategieën je in deze fase het beste toe kunt passen? Toen Liesbeth in 2016 haar Linkedin Pagina bij ging werken was ze apetrots dat ze daar "Online Ondernemer" bij kon zetten, dat klonk als muziek in haar oren. Echter zijn het de LIVE momenten met haar studenten (en in haar eigen groei) waar ze een BOM energie en inzichten van kreeg die haar bedrijf de juiste kant op deden groeien.

Ervaringen van de Gold Members 2019

Het zijn voor mij de spiegels geweest die Liesbeth geeft door te luisteren, vragen te stellen, begrip te tonen, gerust te stellen en het vertrouwen uit te spreken. Dit met een fijne vibe en positieve energie. Het ondersteunen van mijn proces zonder pushen. Laat het z’n gang gaan, je ontwikkelt toch wel ✨
Madelon - Happy Being Coaching
Liesbeth is de meest energieke vrouw die ik ken. Een bom positieve energie die erg aanstekelijk werkt. Zij weet spiritualiteit en het ondernemerschap op een bijzonder heldere manier te combineren. Een grote inspiratiebron en voorbeeld voor mij. Heb zowel zakelijk als privé veel mooie lessen van haar ontvangen.
Jolantha - Healthy Jo
Het is een feestje om met Liesbeth te werken. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik heb geleerd om uitdagende doelen te stellen in mijn bedrijf. Ook weet ze de wet van de aantrekkingskracht op een praktische en nuchtere manier uit te leggen.
Suzanne - Puur Suzanne

Leer vertrouwen in je intuïtie

2019 was voor Liesbeth en de groep Gold Members een bevestiging van wat Liesbeth altijd al zegt:

"Zakelijke, persoonlijke en spirituele groei gaan hand in hand." Althans...? Als je een next level wilt opzoeken. Wil je blijven kabbelen? Dan kom je niet tot diepere lagen. Niet in jezelf en dus ook niet in je Business. Monique vertelt waarom ze eerst geen inschrijving kreeg voor events en nu wel.

Wat bevat een GOLD  jaartraject?

Online trainingen

Verschillende online trainingen die jou alles leren om groei in je business te realiseren zodat jij je eind van het jaar supertrots voelt vanwege de ontwikkeling die je hebt gemaakt.

In je broekzak

NIEUW. Vanaf dit schooljaar 2020 is The School of Business Growth te vinden in een app. Al je trainingen maar dus ook het directe contact met je mede studenten via de online community heb je altijd dicht bij je.

Maandelijkse Q&A

Iedere eerste maandag van de maand komt Liesbeth online voor alle Gold en Silver studenten om hier direct hun vragen te beantwoorden.

Disclaimer: in enkele gevallen is het de tweede Maandag van de maand.

4x een LIVE twee daagse

Vier keer per jaar komen we bij elkaar om LIVE met elkaar aan de slag te gaan met de bedrijven. Liesbeth geeft in de groep 1 op 1 aandacht aan jou persoonlijk én aan de groei van je bedrijf. Unieke dagen op prachtige locaties.

Beide dagen gaan we van 10 - 17 uur met elkaar 'aan de slag'. Je kan als je wilt in de buurt overnachten, maar daarin ben je vrij.

Deze sessies zijn dus inclusief drankjes en lunch overdag. (exclusief diners).


De Data in 2020 zijn: 30 & 31 Jan, 16 & 17 April, 2 & 3 Juli, 29 & 30 Okt

.

whatsapp groep

Als test voegen we dit jaar een groeps whatsapp toe aan de Gold Members. Zo kan je hier je successen delen maar kan je tussendoor ook Liesbeth nog eens on hulp vragen.

We gaan er vanuit dat iedereen in deze groep elkaars rust, vrijheid en vrije tijd respecteert.

BONUS

De Gold Members 2020 krijgen er dit jaar 3 bonussen bij:

1.1 extra LIVE online (welkomst) Q&A Vrijdag 24 Jan 2020


2. LIVE Student Beach Day in Bergen aan Zee. 

Vrijdag 11 September van 10:00 tot 17:00 uur

Na de zomervakantie kunnen veel van ons wel een BOOST gebruiken. Hoe heerlijk om dit op het strand te doen en zo Q3 af te ronden en Q4 in te gaan VOL energie!!!

2. Op Vrijdag 15 Januari ronden we ons schooljaar af met een heerlijke Lunch.

In actie komen vanuit inspiratie

Dit kennen we allemaal. Je zit maar te zwoegen op een Blog, op een webpagina, op een stuk tekst en het KOMT ER MAAR NIET UIT! Hoor hoe dit inzicht de tijd én de business (de ogenschijnlijke zakelijke) Mariken heeft getransformeerd.

Wat je verder nog moet weten

Niet voor iedereen

Het Gold Membership is niet voor iedereen geschikt. Liesbeth gaat met alle geïnteresseerden een half uur in gesprek om te bepalen of het jaartraject bij jou past en of jij als persoon binnen de te creëren groep past.

Je bent er. Punt.

De vier LIVE momenten zijn CRUCIAAL voor jou, je bedrijf én de hele groep. De data zijn bekend. Er wordt van je verwacht dat je er bent. 

Je moet het zelf doen

Liesbeth gaat je inzichten geven, trainingen, huiswerk. Alle antwoorden liggen al verborgen in je. Aan Liesbeth de schone taak om in strategie sessies met jou doorbraken te creëren. Maar het werk? Dat doe je zelf. En soms betekent dit dat je dingen aan moet gaan wat heftig is. Zakelijk, persoonlijk of spiritueel. We've got your back. De zon schijnt altijd na een regenbui.

De doorzetter wint

Het Gold Membership is voor groot dromers, voor doelen stellers, voor 'the crazy ones who actually believe thay can change the world'. Samen maken we er een superjaar van.

Niet je mooiste jaar ooit

Liesbeth wil heel duidelijk zijn. Ze gaat je NIET je mooiste jaar ooit beloven. Want in haar ogen werkt het niet zo. Jouw MEGA stappen bestaan uit duizenden kleine stapjes. En die stapjes heb je in de afgelopen jaren al genomen om HIER te komen en na 2020 ga je weer verder.

Hoe wil je je voelen?

Wat belooft ze dan wel? Dat je je eind 2020 voelt zoals jij wilt. Dat je verder kan bouwen op wat wij samen gaan neer zetten dit jaar. Wil je trots zijn op je groei en ontwikkeling? Gaan we regelen. Wil je vertrouwen hebben in jezelf? Komt goed. Wil je het bewijs creëren aan jezelf of de wereld dat wat jij bedacht hebt écht mogelijk is? Meld je snel aan voor een gesprek want deze houding zien we graag.

Gold Membership 2020

Online zichtbaar(der)

Online Zichtbaarheid is in feite de kern van wat Liesbeth je leert. Wat belangrijk is, is dat je vanuit een stevige fundering nog beter je zichtbaarheid kan benutten. Belemmerende overtuigingen hebben 99% van de ondernemers, maar hoeven je niet tegen te houden. KasKuppens is daar een prachtig voorbeeld van, ze vertellen zelf over hun grootste inzichten van 2019.

BELANGRIJK

De nieuwe jaartrajecten van The School of BG starten allemaal op 30 Januari 2020. 

Zodra je je aanmeldt voor een jaartraject laten we je toe in de community en staat de eerste training voor je klaar.

Ben je een snelle beslisser en meld je je aan voor 24 Jan.?
Dan heb je mazzel want op
Vrijdag 24 Jan 2020 is een BONUS LIVE online welkomst Q&A

Aanmelden voor een Silver Membership kan uiterlijk tot en met  Woensdag 29 Jan om 20:00 uur

Aanmelden voor een Gold Membership kan uiterlijk tot en met Woensdag 29 Jan om 20:00 uur

Je eigen Grootsheid. Eng of Nodig?

Herken je dit? Al van kind af aan weet je dat je voor grotere dingen in de wieg bent gelegd. Misschien voel je dat je een missie hebt, of heb je  je de afgelopen jaren kleiner gehouden dan je in feit in je kern voelt. Liesbeth herkent dat gevoel. Marja ook. Hoor zelf wat er gebeurde met haar business toen zij na jaren eindelijk haar grootsheid durfde te doorvoelen.

TSOBG Jaar Trajecten

Online Trainingen (inclusief LAW OF ATTRACTION (EXTENTED VERSION 2020))

Online Community
Maandelijkse LIVE online Q&A
toegang via gratis app

4 X 2 LIVE MASTERMIND DAGEN

BONUS: 1 LIVE ONLINE WELKOMST Q&A (VRIJDAG 24 JAN 2020)

BONUS: LIVE student BEACH DAY  VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2020

BONUS: eindlunch vrijdag 15 JAn 2021

Silver Membership

€ 75,- (p.m.)
gold MEMBERSHIP

€ 250,- (p.m.)
Met een intake gesprek met Liesbeth verplicht je jezelf tot niks.

Maak nu een afspraak om te bespreken of het Gold Membership jouw jaartraject is of niet.