Ontdek hoe je met gemak belemmerende overtuigingen omvormt... 

én je doelen gaat halen...

Committed to my goals
Committed to my goals

Dit is de reden waarom je gaat DOEN

Iedereen die ik spreek, ondernemers/klanten/volgers/studenten weten diep in hun hart WAT ze moeten doen. Maar doen het niet. 

De reden is dit: je bent (nog) niet 100% COMMITTED. laten we daar met een simpel stappenplan nu voorgoed een einde aan maken zodat je in beweging komt. Het is doodzonde als jouw mooie dromen niet uitkomen. Dus geen twijfels meer maar start nu meteen met deze online training!

Lees mee wat de deelnemers zeggen:

Ik ben heel blij dat ik de training gevolgd heb.  De trigger zat voor mij  meteen al in de eerste les 😊. Ik zat echt vast in het niet weten hoe ik eraan moest beginnen, en na dag één had ik al een waslijst van verschillende mogelijkheden genoteerd (en de eerste ook al uitgevoerd). Ik weet nu dat er nog zoveel dingen zijn die ik kan doen om mijn doel te bereiken. Dus dankjewel lieve Liesbeth om me te helpen die ruimte te zien ❤

Lenie Verhelst, Coach 
Het was fantastisch om de training te volgen met andere ondernemers en te luisteren naar ieders ervaringen en onzekerheden. Mijn major inzicht tot nu toe was toen jij benoemde dat mijn belemmerende overtuigingen mij gebracht hebben tot waar ik nu ben, en dat het nu tijd is om die overtuigingen aan te pakken om de volgende fase in mijn (professionele/persoonlijke) leven in te gaan. Het is aan mij ZELF te kiezen welke kant ik op ga!!! Ik heb het gevoel dat ik zelf weer aan het stuur zit en dat ik doelgericht ergens naartoe kan werken. De training heeft mij in die zin energie, vertrouwen en houvast gegeven. 
Liza Roodnat, Content  Creator

Ha leukerd, het waren 3 fijne trainingsdagen. Waar ik idd in eerste instantie dacht ‘Hmm heb ik hier voldoende aan?’ blijkt het toch weer precies op het goede moment voor mij te zijn geweest! 

Waarom? Omdat ik idd nu voel dat het MOET. Dat voelde ik eerder nog niet zo sterk (waren andere dingen aan de orde) en nu mag ik me echt "committen". En vooral ook; wat moest eerder allemaal en is ook gelukt? De combi met de Zooms is fijn want dan hoor ik ook weer even jouw power en fijne stem. Die zet aan tot actie. In m’n hoofd zijn er nu allerlei brainwaves en ik ga plannen vandaag, wanneer wat verder.

Madelon - Happy Being Coaching

Committed to my goals

Deze 3 Daags Online training gaat ervoor te zorgen dat jij gaat DOEN waar je van droomt. Misschien wil je net als ik meer energie! Of meer duidelijkheid over de richting van je leven en/of business. Of je wilt dolgraag zichtbaarder worden met je bedrijf om meer klanten en omzet te genereren. Of je nou een ochtendritueel wilt, jezelf en/of je business naar een hoger level wilt schuiven oftewel je doelen wilt bereiken? Dit alles komt neer op 1 woord. COMMITTED. Hoe toegewijd ben je? Maak je op dagelijkse basis keuzes die je dichterbij je doel brengen of je er verder van verwijderen? DOE je "what it takes" of heb je last van uitstelgedrag (om welke reden dan ook).

Hoe werkt deze 3 daagse online training?

Online vanaf Mobiel, Tablet of Computer

In deze periode waarin live meetups even niet zo handig zijn volg je de training gewoon vanuit huis online. Dus alles op eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn!

In je eigen tijd, op je eigen tempo

De 3 video's, opdrachten en de eerder opgenomen zoom sessies met de deelnemers die LIVE online de training volgden staan voor je klaar in de Online Community van TSOBG.

Blijft beschikbaar

Vanaf het moment dat jij deze training kan je de inhoud ervan eindeloos terug kijken! Dus ook als je ine en verder stadium bent, kan je het nog eens herhalen!

Stel je vraag

Heb jij een brandende vraag over jouw eigen situatie? Dit is je kans! Liesbeth geeft persoonlijk antwoord op de vragen over jouw struggles. In de besloten leeromgeving is een bord aangemaakt voor vragen over deze training.

Dit is het énige dat mist...

We hebben een bewogen tijd achter de rug. Toch besloot ik middenin de eerste lockdown : Ik ga alsnog mijn omzetdoel halen! 


Ik vroeg me af: Wat is "the missing piece" waarom zoveel mensen kabbelen? Waarom is het dat zoveel doelen NIET bereikt worden? En zoals het gaat met het universum... als je (duidelijke) vragen stelt dan wordt het je gegeven.


Mijn inzicht sloeg in als een BOM. Commitment. Dát is het! Dat is het missende stukje. Als je écht committed bent dan stel je niet meer uit, dan verzin je geen excuses. Dan verzint je brein een weg erheen! Dan helpt het universum je met oplossingen! Maar jij moet wél het besluit nemen het te gaan DOEN. Hoe je dit doet op een manier die én bij jou past én die je vol houdt? Dat leer ik je tijdens deze 3 daagse training.

Committed to my goals
€ 49,50

Committed to my Goals

Deze eenmalige  online training is nu nog beschikbaar dus pak je kans!