arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij je DOELEN bereiken?

lees dan snel verder

Committed to my goals

Dit is de reden waarom je gaat DOEN

Iedereen die ik spreek, ondernemers/klanten/volgers/studenten weten diep in hun hart WAT ze moeten doen. Maar doen het niet. 

De reden is dit: je bent (nog) niet 100% COMMITTED. laten we daar met een simpel stappenplan nu voorgoed een einde aan maken zodat je in beweging komt. Het is doodzonde als jouw mooie dromen niet uitkomen. Dus geen twijfels meer maar reserveer snel je ticket!

Committed to my goals

Dit 3 Daags Online Event gaat ervoor te zorgen dat jij gaat DOEN waar je van droomt. Misschien wil je net als ik meer energie! Of meer duidelijkheid over de richting van je leven en/of business. Of je wilt dolgraag zichtbaarder worden met je bedrijf om meer klanten en omzet te genereren. Of je nou een ochtendritueel wilt, jezelf en/of je business naar een hoger level wilt schuiven oftewel je doelen wilt bereiken? Dit alles komt neer op 1 woord. COMMITTED. Hoe toegewijd ben je? Maak je op dagelijkse basis keuzes die je dichterbij je doel brengen of je er verder van verwijderen? DOE je "what it takes" of heb je last van uitstelgedrag (om welke reden dan ook).

Hoe werkt dit 3 daagse online event?

Online vanaf Mobiel, Tablet of Computer

In deze periode waarin live events even niet zo handig zijn volg je de training gewoon vanuit huis online. Wel zo fijn!

21, 23 & 23 Sept 2020

De 3 video's plus opdrachten staan elke dag voor je klaar in de Online Community van TSOBG. De tijdstippen van de Zoom sessies zijn:

ma 21 Sept - 10:30 - 11:30 uur

di 22 Sept - 20:30 - 21:30 uur

woe 23 Sept - 10:30 - 11:30 uur

Zet dus nu vast een kruis in je Agenda!

30 dagen beschikbaar

Kan je er niet real time bijzijn? No sweat. De trainingen en opdrachten staan in video vorm voor je klaar en de Zoom sessies worden opgenomen. Je kan de content 30 dagen lang terug kijken!

stel je vraag LIVE

Heb jij een brandende vraag over jouw eigen situatie? Dit is je kans! Liesbeth kan hier direct op jouw struggles en vragen ingaan. Ben je er niet live bij? stel dan je vraag van te voren en het wordt in één van de 3 de Zoom sessies behandeld. 

Het puzzelstukje dat mist

2020 is een bewogen jaar. Toch besloot ik na 2 maanden corona en thuis scholende kinderen: Ik ga alsnog mijn omzetdoel voor 2020 halen! 

En al mijmerend tijdens mijn lange bad sessies in die 2 maanden vroeg ik mezelf af... wat is "the missing piece" waarom zoveel mensen kabbelen? Waarom is het dat zoveel doelen NIET bereikt worden? En zoals het gaat met het universum... als je (duidelijke) vragen stelt dan wordt het je gegeven. Het inzicht sloeg in als een BOM. Commitment. Dát is het! Dat is het missende stukje. Als je écht committed bent dan stel je niet meer uit, dan verzin je geen excuses. Dan verzint je brein een weg erheen! Dan helpt het universum je met oplossingen! Maar jij moet wél het besluit nemen het te gaan DOEN. Hoe je dit doet op een manier die én bij jou past én die je vol houdt? Dat leer ik je tijdens dit 3 daagse event.

Committed to my goals
€ 49,50

Committed to my Goals

Boek je ticket en plan tijd in je agenda om de trainingsvideo's plus opdachten te doen én om bij de 3 zoom sessies aanwezig te zijn. Dit is een éénmalige LIVE training dus reserveer snel je plek!

BONUS voor de snelle beslissers

Veel van mijn volgers en klanten vragen zich af waar mijn BOM aan energie vandaan komt. Als jij voor 7 Sept. 2020 je ticket aanschaft krijg je er GRATIS de "7 Day Energy Experience' bij t.w.v. 47 euro waarin ik je ALLES vertel over hoe ik bewuste keuzes maak op dagelijkse basis om mijn energie level zo hoog te houden.