Creëer duidelijkheid in je business...

...en zet een strategie neer die je geld en/of vrijheid oplevert

Heb jij behoefte aan een Strategisch Business Gesprek?


Zo werkt een Business strategie gesprek: We spreken af in een fijn hotel (of via Zoom) en onder het genot van lekkere drankjes gaan we jouw business doelen bespreken. We starten met waar sta je nu en waar wil je heen? Wat is je ideaal? Waar loop je op vast in het bereiken van je ideaal en waarom? Er komt ook altijd een stukje privé leven bij kijken. Een business is geen losstaande entiteit. Het is uiteraard ook heel relaxed en gezellig. Een strategie gesprek duurt max 2,5 uur.

Resultaat? Jij loopt met helderheid, een overzichtelijk lijstje huiswerk en  een opgeruimd hoofd weg van het gesprek. 

Waar loop je tegenaan?

Je wilt meer

Meer klanten, meer omzet, meer vrijheid, meer geld, meer online zichtbaarheid, meer kennis van sales en/of marketing. Wat het ook is, je voelt dat er meer voor jou in petto is.

Wij gaan ervoor zorgen dat je weet HOE je dit op jouw manier en in stapjes kan bereiken.

Het stroomt niet

Je kan je vinger er niet op leggen, maar het stroomt niet. Je lijkt ergens op vast te lopen, gesprekken en sales voelen 'stroperig'. 

We gaan onderzoeken waar deze blokkade vandaan komt en ervoor zorgen dat er een nieuwe frisse FLOW in je business komt.

Je wilt groei

Je WEET dat je voor meer in de wieg bent gelegd dan de resultaten die je nu produceert. Maar hoe groei je nu door naar dat welbekende 'Next Level"?


Samen zorgen we ervoor dat jij gaat zien HOE je dat kan en hoe je daar komt.

Je groeit te hard

Je bent de afgelopen tijd je Business gaan opschalen maar nu lijkt alles aan je voorbij te gaan waardoor je geen plezier meer ervaart. 


Samen zetten we op een rij wat er in deze cruciale fase moet gebeuren om de groei vast te houden, maar vrijheid en plezier toe te voegen zodat jij als spil van het bedrijf blijft staan.

Ervaringen met een Strategie gesprek

Na15 minuten waren de stappen al helder!

Na 15 minuten waren de stappen al helder! 

Liesbeth luistert, stelt je juiste vragen en snijd gelijk door naar de kern. No B*S En meteen voel je dit klopt. Daarna de stappen doorgelopen en je kunt op weg. 

Ik zat redelijk vast in mijn hoofd, elke keer hetzelfde riedeltje af te draaien. Tot ik er echt zat van was en dacht dit kan anders. Rond gekeken in mijn netwerk, wie ik kon benaderen om mij uit die funck te halen. Liesbeth volg ik al enige tijd, ze loopt een mooi pad, wat mij inspireert. 

We konden op korte termijn een afspraak plannen en het was het zo waard!!

To the point met compassie en actiegerichtheid. 

Dank je wel Liesbeth

Lees hier alle tips & tricks
Marjolein - Ondernemer die verder graag anoniem wil blijven.
Na ons gesprek zag ik het licht weer!
Mijn business is de afgelopen 2 jaar zo hard gegroeid dat me het plezier van ondernemen (bijna) werd ontnomen. Met Liesbeth, bij wie ik eerder ook al een jaartraject had afgenomen, ben ik toen heel strategisch gaan kijken naar mijn hele bedrijf. Na ons gesprek zag ik het licht weer en kon ik stapsgewijs de ideeën die we samen op papier hadden gezet gaan uitvoeren. Behalve dat ik het fijn vind dat Liesbeth mijn bedrijf inmiddels erg goed kent, kan ze altijd precies haar vinger op de juiste plek leggen én stimuleert ze me om actie te ondernemen juist op die onderdelen waar het nodig is om verbetering door te voeren. Liesbeth is een heerlijke sparringpartner!
Lieke - Studio Lieke Sanders
Ik kan het iedere ondernemer aanraden!
"Bedankt Liesbeth, je had binnen no time door waar de bottleneck zat in mijn business. Ik voelde me vanaf de eerste minuut prettig bij jou in het gesprek. Buiten de heldere adviezen die je me hebt gegeven en ik dus nu écht zie hoe ik verder kan werkt jouw enthousiasme en energie aanstekelijk! Ik kan iedere ondernemer zo'n heerlijk verhelderend uplifting gesprek aanraden, het is mij de investering dubbel en dwars waard geweest!"

Maartje - Ondernemer die verder graag anoniem wil blijven.

Ik heb er zowel op zakelijk als persoonlijk gebied ontzettend veel aan gehad.

Het strategiegesprek met Liesbeth heb ik als heel waardevol ervaren. Ik had moeite met online zichtbaarheid en durfde mezelf online niet volledig te laten zien, terwijl dit met een eigen onderneming heel belangrijk is. Ik heb Liesbeth tijdens het gesprek ervaren als een goede coach met een bom aan energie. Ze bracht me op ideeën, dacht met me mee en stelde me gerust als een (negatieve) overtuiging de kop op stak. Na de sessie besloot ik echt werk te maken van mijn social media en heb ik de knop naar meer online zichtbaarheid omgezet. Ik zou iedereen aanraden om een strategiegesprek met Liesbeth in te plannen, want ik heb er zowel op zakelijk als persoonlijk gebied ontzettend veel aan gehad.

Marlette - Verhalen die Verbinden 

Leeg je hoofd 

Door op een hele andere plek en in een hele andere omgeving af te spreken sta je open voor nieuwe inzichten. Daarom spreken we af in fijne hotels waar we rustig kunnen praten, zitten en tot de kern kunnen komen.

Vul je met enthousiasme en ideeën 

Door een ander licht te laten schijnen op jouw uitdagingen zie je weer hoe het ook kan. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je doelen te bereiken. En je hoeft het niet alleen te doen. Plan dus nu een afspraak in voor een strategie gesprek.

Zo plan je een Business Strategie Gesprek:

  • Maak hieronder jouw keuze en betaal het ticket.
  • Bij je betaling zien we je mailadres binnenkomen en nemen we binnen 24 uur contact met je op om een datum te prikken!
  • Een afspraak wordt in principe binnen 2 weken gerealiseerd (dit kan rond kerst en de zomervakantie afwijken).

Superleuk als je hiervoor kiest, 1 op 1 gesprekken zijn één van Liesbeth's favoriete bezigheden! ;-)

Kies jouw favoriet:

ZOOM strategie gesprek

Vanuit je eigen huis

€ 377,-
Ben jij door covid of om welke reden dan ook niet in staat naar Liesbeth toe te komen maar wil je wel een strategie gesprek? Geen probleem, een zoom strategie gesprek werkt ook prima! 

LIVE strategie gesprek 

In Bergen nh

€ 427,-
Kom naar Liesbeth in het prachtige Bergen nh. Waar je na je gesprek nog heerlijk kunt nagenieten van het bos, het strand of leuke centrum van deze Noord Hollandse Heerlijkheid.

LIVE strategie gesprek

Op een locatie naar keuze

€ 677,-
Woon je verder weg en wil je een "Meet each other half way" doen of ontvang je Liesbeth graag bij jou in de buurt? Altijd leuk om op nieuwe plekken te komen dus plannen maar!

TSOBG Formule BASIS

Online de 6 modules van TSOBG Formule® Plus LIVE Strategie gesprek

€ 1777,-
Leer eerst de blauwdruk van het laten groeien van je bedrijf d.m.v. de 6 Modules van TSOBG Formule® en plan vervolgens een LIVE gesprek in met Liesbeth in Bergen nh

Een jaar lang een mentor aan je zijde?

... én een stok achter de deur? ;-)

Een strategie gesprek is super verhelderend en helpt je weer verder. Heb jij het idee dat je er met 1 gesprek 'niet bent' en overweeg je een Business Coach die je een jaar lang begeleidt en een gezonde stok achter de deur van jouw gewenste groei is? Lees dan even verder op onze pagina over Jaartrajecten.

arrow_drop_up arrow_drop_down