YES! Je bent er bijna...

Lees hier hoe je toegang krijgt tot Money Monday

Gefeliciteerd je bent nu member van The School.

Te gek dat je hebt besloten je Money Mindset te verbeteren. Het beste geschenk aan jezelf als je het mij vraagt. Het doet mij écht supergoed persoonlijk én financieel. Lees even mee voor de praktische stappen die je nu moet ondernemen en dan ben je good to go!

Hieronder de praktische info hoe je bij het platform komt en in kan loggen. 

Je kan bij Money Monday komen via je desktop of via een app. Maar lees eerst even goed mee:

Via je desktop log in in op: https://member.theschoolofbusinessgrowth.com
Er is nu een automatisch wachtwoord voor je aangemaakt, maar je kan dat meteen wijzigen naar een persoonlijk wachtwoord. Ben je al member van ons platform? Log dan in met het email adres waarop je deze mail ontvangt en maak een nieuw ww aan.

Inloggen via de app vereist een paar handelingen:
1. download de app: Huddle E-learning & Communities (zie afbeelding)
2. selecteer The School of Business Growth als community waarvoor jij toegang hebt
3. LOG EERST 1x in VIA JE DESKTOP in de community (anders kom je de app niet in)
4. na stap 3 kan je inloggen in de appnull

Stuur een volgverzoek

Naast de community van The School of Business Growth hebben we een privé Insta Account MoneyMonday_tsobg. Stuur even een volg verzoek dan laten we je erin. Dit insta account is voor als we zo nu en dan LIVE gaan met de deelnemers van Money Monday,

Bedankt

Ontzettend goed van je dat je hebt besloten je Money Mindset en aan te pakken en deze investering in jezelf te doen. Maar ook bedankt voor je vertrouwen in ons. We hopen dat je superveel uit de content haalt. Regelmatig vragen we om feedback of om jouw persoonlijke verhaal om de content daarop aan te laten sluiten. Je kan daarvoor de DM van het insta account gebruiken of een mail sturen naar info@liesbethbesamusca.nl.
We hopen natuurlijk dat je iedere week en maand weer heel veel nieuwe waarde haalt uit dit Abonnement. Maar heb je voldoende geleerd over jouw Money Mindset en wil je je Abo opzeggen? Dan stuur je ons een mail waarin je opzegt. Wij zetten na ontvangst van jouw mail je automatische incasso stop. De maand waarvoor je betaald hebt behoud je dan nog je toegang tot Money Monday. Is je incasso net gedaan vlak voor je opzegt? Terug draaien van incasso's lukt niet dus dan kan je nog een volle maand van de waarde genieten!