7 Day Meditation Challenge

Leer samen werken met Law of Attraction

Your information is safe with us

Liesbeth Besamusca

..iets meer over mij

Ik ben Liesbeth, al 15 jaar ondernemer. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen.

5 jaar geleden besloten mijn man en ik ons zakelijke leven 180 graden om te gooien, met succes! Wat ons enorm heeft geholpen was heel erg veel le lezen en luisteren over de wet van aantrekking. Dit onderwerp greep zo mijn aandacht dat ik besloot er content over te maken. Inmiddels inspireer ik talloze mensen met mijn uitleg over de wet van aantrekking via mijn Podcast en mijn LIVE uitzendingen die ook op YouTube staan. (op al mijn kanalen kan je me vinden op mijn naam ;-) ) In feite is het heel simpel, als je begrijpt HOE de wet van aantrekking werkt kan je alles zijn, doen en hebben wat je maar wilt. Leren HOE het werkt heb ik als een feestje ervaren.

Leuk als je besluit mee te doen aan deze allereerste GRATIS 7 daagse Meditation Challenge. Mediteren is namelijk cruciaal als je wilt samen werken met de wet van aantrekking.