Masterclass

Meten = Weten

Mijn bewezen 7-stappenplan naar Meer Omzet en Klanten in Minder Tijd.


Vrij 25 Aug 9:30 - 11:00 uur

Heb jij nog geen Strategisch Actieplan?

Laat mij jou tijdens deze 3-daagse Challenge leren inzicht te krijgen in het creĆ«ren van klanten en omzet vanuit je acties.


15, 16 & 17 Mei 2023

Hoe voelt 2023 tot nu toe voor je?


  1. Je kijkt naar je omzetcijfers tot nu toe..daar trek je de fles champagne nog niet voor open..
  2. de eerste 4 maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen en om nou te zeggen dat je op ramkoers zit? šŸ˜³
  3. waarom is het zo lastig om je business te laten groeien? Je bent toch specialist in wat je doet?
  4. het begint HOOG tijd te worden dat je dit serieus gaat nemen, dit kan zo niet langer
  5. je wilt zo graag veel meer mensen helpen met jouw 'superpower'
  6. je dacht dat klanten 'maken' en je business laten groeien makkelijker was

visualiseer je eens een dag over 12 maaanden..

'Wauw, wat een week! je sluit je computer en mijmert terwijl je naar buiten kijkt uit je nieuwe kantoor. Je hebt een bizar gave week achter de rug! Dat je dit jaar zoveel mensen zou mogen helpen met datgene wat jij ZO GOED KAN... daar kon je de afgelopen jaren alleen nog maar van dromen. Je kijkt naar je bureau waar een artikel van jou in je favoriete magazine ligt te shinen! 


Deze dag... daar heb je de afgelopen jaren echt naartoe geleefd. Je bent gegaan, gegroeid, je hebt fouten gemaakt maar moet je nou eens kijken! Happy klanten, je agenda gevuld met afspraken en een bankrekening in de plus! Bovendien ben je zelf als mens ook weer enorm aan het groeien.

Een dankbaar gevoel overspoelt je: "wat een ongelofelijke kans dat ik met datgene wat ik het allerliefste doe mijn geld verdien. En dan ook nog zo'n mooie omzet."

Laten we deze visualisatie jouw nieuwe realiteit maken. Laat mij jou helpen naar dat niveau. Omdat het kan. Omdat JIJ het kan. Het zit er allang al in. laten we het eruit halen. Alle BS bezwaren aan de kant en GAAN!

Deze Businesscoach voor Go-Getters geeft je

Actie in de Taxi

Inzichten zonder ACTIE zijn waarde-loos dus ik zet je aan het werk. Iedere dag van de challenge ontvang je een deel van het bijbehorende werkboek van me. Maak dus tijd vrij om AAN je business te werken deze periode.

Inzichten

Als je nog niet op je gewenste omzet zit, maar je doet wel heel erg je best..? Dan gaat er iets niet goed. Wellicht onderneem je niet de juiste acties. Inzichten gegarandeerd deze Challenge!


Inspiratie

Ooit leerde ik van 1 van mijn mentoren... "1 inzicht is genoeg' . wat hij daarmee bedoelde was... als je  altijd als je een boek leest, een training volgt, een event bijwoont of iets anders doet wat je voedt... er vanuit gaat dat je 1 inzicht per keer eruit haalt, dan ben je weer 1 stap verder. Met welk Big Insight loop jij weg deze week?

Dit is wat we praktisch doen:

3 ochtenden start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business

Iedere dag van 9:30 tot 10:00 uur LIVE coaching in mijn online classroom, houd er rekening mee dat ik uitloop... (iets met 3 uur in 60 minuten praten ;-)) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat je dagelijks buiten de les om nog eens 30 minuten AAN je business zit te werken.

De Challenge loopt van Ma 15 t/m Woe 17 Mei '23

Iedere dag LIVE een les volgen van minimaal 30 minuten. Kan je er Ć©Ć©n of meerdere dagen niet LIVE bijzijn? GEEN PROBLEEM, plan dan later op de dag een momentje in je agenda vrij, want je ontvangt dagelijks de replay.

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook al je vragen kunt stellen aan mij. Zo creƫren we eigenlijk al 'hotseats' tijdens de les! (No worries: terugkijken kan ook)

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt de challenge vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een reality check op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu knallen, om nog voor de zomer de vruchten ervan te plukken!

Vielen jouw laatste 12 maanden een beetje tegen? Te weinig omzet, te weinig tijd of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan nu nog schakelen om 2023 HET verschil voor jou en je klanten te maken.

- BONUS -


Bommetje waarde in mijn besloten podcast-serie!


Jij krijgt als deelnemer van mijn challenge toegang tot een reeks mooie podcast afleveringen die EXCLUSIEF en tijdelijk beschikbaar is.


Zo kan je je voorbereiden richting de 3-daagse en kom je opgewarmd en ready naar de lessen!

De Stratetegisch Actieplan - Challenge is GRATIS

dus meld je nu aan voor een waardevolle 3-daagse

ik ben klaar voor de challenge

Dit is hoe zij de samenwerking met mij ervaren:

Heel eerlijk? Ik kijk bijna nooit challenges af, maar ik hing 3 dagen aan je lippen!! Wat een heerlijke, aanstekelijke energie heb je en wat heb je me veel inzichten gegeven over mijn business!

Elke Werkers

Het thema voor mij is vooral: schaven! Niet steeds MEER doen, maar meer toegespitst. Dat ik strategisch werken nog zo leuk zou vinden!

En dat is Ć©cht wat Liesbeth voordoet: Je geeft, het gaat niet om het bedrag, je ideale klant kiest uiteindelijk voor jou, om jou. Omdat je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt. Dan zit er een goede energie op. In mijn geval komt het bijna vanzelf naar me toe nu." 

Loes Buys

De workshop met Liesbeth was powerful! Ze geeft duidelijk inzichten binnen je bedrijf door je direct ook in actie te zetten met opdrachten.
Hierdoor ga je nadenken wat je doet en hoe je handelt op dit moment, krijg je inzicht, leer je waar het anders kan en wat werkelijk actie is waaruit je klanten kan krijgen.
Door dit  in groepsverband te doen, doe je ook inspiratie op uit de groep ondanks dat iedereen met zijn/haar bedrijf in een andere branche kan zitten.

JosƩ van Schie

Join me in Class!

De afgelopen jaren heb ik fantastische resultaten gecreƫerd voor mijn klanten in mijn Digital Agency en met mijn studenten (ondernemers zoals jij) in The School of Business Growth. Het draait om resultaat en idealiter op zo'n manier dat jij er heel veel plezier aan beleeft en jouw business je energie GEEFT.

Het ondernemerschap heb ik door deze ervaringen voor mezelf naar een next level getild. Het 'spelletje' van ondernemen geniet ik dagelijks van. Ik kijk er enorm naar uit om tijdens deze challenge jou te leren hoe je behalve dƩ specialist in je branche OOK het ondernemerschap nu Ʃcht onder de knie krijgt.

Je ziet mij in class Liesbeth!
Ik kan Liesbeth Ć©cht aanraden als Businesscoach. Na een paar maanden samenwerken zette ik in week 1 van dit jaar maar liefst 107% van mijn jaaromzet van '22 om! Ik weet zeker dat dit komt door wat we samen hebben neergezet
Sandra's Flowers and More

Klaar met het gemedder?

Wil je vanaf nu KEIHARDE resultaten zien in je Business? Op je bankrekening? Voelen in je onderbuik? 


Ben je er klaar voor die BOM kennis, kunde en drive om veel meer impact te gaan maken nu te laten ontploffen? Baby I'm ready for you!!


Dit is je sign. GO!!

Ik ben erbij!!

Heb jij nog geen Strategisch Actieplan?

Laat mij jou tijdens deze 3-daagse Challenge leren inzicht te krijgen in het creĆ«ren van klanten en omzet vanuit je acties.


15, 16 & 17 Mei 2023

Heb jij nog geen Strategisch Actieplan?

Laat mij jou tijdens deze 3-daagse Challenge leren inzicht te krijgen in het creĆ«ren van klanten en omzet vanuit je acties.


15, 16 & 17 Mei 2023