Klanten Krijgen & 

Cashflow Creëren

Doe 23 & 24 April mee aan de 2-Daagse online Business Bootcamp! (gratis)

✅ Je leert de strategie die jou een steady stroom van nieuwe klanten oplevert

✅ Wat je moet doen maar vooral wat je moet laten zodat jij je niet meer 'overwhelmed' voelt en het overzicht weer ziet

✅ Je krijgt mijn bewezen stappenplan om je cashflow te laten stromen

"OMG ik was echt sceptisch maar deze 2-Daagse Bootcamp was ZO waardevol, ik ben FAN. Jij hebt mij echt het plan en vertrouwen gegeven waar ik op door kan, dankjewel!"
Nokita
"Twijfel jij om bij Liesbeth de Business Bootcamp te volgen? Ik zeg: gewoon DOEN! Zij weet zo goed de vinger op je zere plek te leggen om vervolgens jouw Goud boven tafel te toveren!"
Saskia

Wil jij ook de RUST ervaren van een continue inkomstenstroom?

 Je merkt dat:

👉🏼 ondanks dat je al klanten hebt de stroom aan inkomsten alles behalve consistent is.

👉🏼  je 1001 ideeën voor je business hebt, maar waar begin je? Je hebt behoefte aan focus en overzicht.

👉🏼 doordat je niet weet wat je moet doen je je onzeker voelt (en soms ook een beetje dom)

Ondernemen kun je leren

Je hebt al klanten en omzet. Maar je ziet nog niet welke stappen je moet zetten om die omzet te verdubbelen of verdrievoudigen.

Ondernemerschap is niet een GEN waarmee je geboren wordt, je kan het écht leren. Volgens mij kon je niet in 1 dag een vreemde taal spreken en heb je autorijden ook niet geleerd door een paar youtube video's te kijken. Waarom denken we dan toch dat ondernemen wel 'vanzelf' gaat??


Tijdens deze gratis 2-Daagse Training neem ik je bij de hand 🙋🏻‍♀️ en kijk ik met je mee.


🚩 Wat doe je nu waardoor klanten niet als vanzelf bij je komen?

🚩 Wat moet er geschrapt worden?


✅ Wat kan er beter?

✅ Wat kan er Strategischer?


Door mijn bewezen 7 stappen te doorlopen tijdens deze 2 ochtenden weet ik ZEKER dat er muntjes bij jou gaan vallen waar het anders moet.
DIT WIL IK NIET MISSEN 🔥

"Ik vind je geweldig!"

Frederick
"Ik vind het zo bijzonder wat je tijdens deze 2-Daagse teweeg brengt. Het is zo’n eye-opener op alle vlakken. Niet alleen mijn ondernemerschap, maar mijn hele mindset trek je naar een next level. Ik zei altijd: ik doe maar wat. Maar nu niet meer!!"
Celine

"Liesbeth is een super fijn persoon om mee samen te werken. Je bent in haar trainingen een persoon en geen nummertje. Ze denkt mee, kijkt naar het hele plaatje en probeert het beste uit jou en je business te halen."

Laura

Dankjewel voor deze Bootcamp! Jij kunt mensen positief in beweging krijgen. Jij hebt me echt gezien en me precies gegeven wat ik nodig had!  Beste Businesscoach Evâh!!!

Dit is wat we praktisch doen tijdens de 2-Daagse:

2 Ochtenden knallen van 09:30 - 11:00 uur

2 ochtenden start je je dag met mij, een lekkere enthousiaste en bloedeerlijke wind door je Business in mijn online ZOOM classroom, houd er rekening mee dat ik soms iets uitloop... (hangt af van de interactie met de groep) no worries, het snijdt allemaal hout.

Opdrachten 

Inzichten zonder ACTIE zijn waardeloos, letterlijk. Dus ik zet je aan het werk. Houd er rekening mee dat ik je tijdens deze sessies mee laat schrijven door de opdrachten die we gezamenlijk doen.

van Di 23 t/m Woe 24 April '24

2 dagen LIVE gratis een les volgen van minimaal 90 minuten. Kan je er één of meerdere dagen niet LIVE bijzijn?  GEEN PROBLEEM, plan dan later op de dag een moment in je agenda vrij, want je ontvangt dagelijks de replay.

Al je vragen LIVE stellen

Mijn advies is natuurlijk om er dagelijks LIVE bij te zijn zodat jij tijdens de LIVE sessies ook al je vragen kunt stellen aan mij. Zo creëren we eigenlijk al 'hotseats' tijdens de les!

LIVE online - Geen files, geen afstanden. 

Heel simpel. Je volgt de Business Bootcamp vanaf huis, je kantoor, of vanuit welke plek (of land)  je ook werkt op dit moment... Even de dag starten met een BOM inspiratie en een reality check op wat je aan het doen bent .. #endoor met je werk.

Nu knallen, om nog voor de zomer de vruchten ervan te plukken!

Vielen jouw laatste 12 maanden een beetje tegen? Te weinig omzet of te weinig van jouw ideale klanten? Laten we dan nu nog schakelen om in de rest van 2024 HET verschil voor jou en je klanten te maken.

null

Hi, ik ben Liesbeth

Leuk dat je hier ben. 🙋🏻‍♀️ Ik ben een Optimist en bommetje energie! Plat gezegd leer ik ondernemers meer geld te verdienen met datgene waar ze het allerbeste in zijn. Tegelijk werken we naar rust in je kop en een business die je energie geeft! En dat alles in minder werkuren!

Waarom?? Ik geloof heilig in Growth Happiness.

Van het behalen van je omzetdoel ben je slechts 3 seconden gelukkig, maar..'the minute' dat je het pad begrijpt náár je omzetdoel kun je 365 dagen per jaar gelukkig aan en in je business werken. En dat is vele malen belangrijker dan alleen je omzet laten stijgen.

Sinds mijn 27ste ben ik ondernemer maar om nou te zeggen dat ik een overnight succes was? Ik heb alle klappen van de zweep wel gehad maar daarin ook heel veel lessen geleerd. Alles heeft ertoe bijgedragen waar ik nu sta en dat ik jou kan helpen je sneller naar je doelen te krijgen.

Met mijn eigen systeem hielp ik mijn coaching business (nadat ik mijn andere bedrijven had verkocht) binnen 3 jaar van 10.000 euro naar 200.000 euro (omzet per jaar). Dit zijn ook de "jumps" die ik mijn klanten leer maken. 

Dit wil ik niet missen 🔥

Voor wie is deze Business Bootcamp geschikt?

Ondernemers die al omzet en klanten hebben én een groot verlangen hebben die omzet te laten stijgen. Ik werk met dienstverleners en kennisondernemers. Mijn klanten kenmerken zich als ondernemers die bereid zijn te werken voor hun resultaat, mensen die eigenlijk altijd al geweten hebben dat er meer in ze zit en eraan toe zijn dat nog VEEL meer eruit te laten.


Ben jij een starter en moet je je eerste klant nog maken? Dan ben je nog niet toe aan deze 2-Daagse.

DIT WIL IK NIET MISSEN 🔥

gezien in